[MT - İstanbul] 28.06.2006 - Avrupa Yakası Ortak Buluşma Noktası (Fotolar)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşteee.Avrupa Yakası MT'cilerinin sabit mekandaki ilk buluşmaları.Mekan şahane.Ortamdaki yeşilin kokusu baştan çıkarıcı.:cherry: Manzara müthiş.Minderler rahat.:cat: Hamaklar çok eğlenceli.:) Katılanlar güzel.:rendeer: Sohbet, arkadaşlık 1 numero:cat: İstanbul'da böyle harika bir yer olduğunu bilmiyordum valla.Şehrin içinde ama sanki kilometrelerce uzaktaymış gibi huzurlu.Burayı bizim için bulan, organizasyonu yapan, emek harcayan 007 (Cüneyt) kardeşime çok teşekkür ederim.
Kardeşlerim sohbet ederken ben de 3-5 fotoğraf çekmiştim.Paylaşmak isterim.Necdet abinin fotoları gelinceye kadar idare ediverin.

Hep beraber yuvarlak masayı kurmuşuz.Bir ortada ateş eksik.

Kardeşlerim blacat (Cihan) ve Erkin rahat minderlerin tadını çıkarıyorlar.Along'un (Göksel) (soldaki kırmızı tişörtlü) yüzündeki munis gülümsemeye dikkat çekerim.Mülayim adam benim bu kardeşim.

Baktım minder rahat, ben de katıldım kardeşlerime."Kayın biraz da!" dedum uşaklara.Yerleştum yanlaruna.Haçan bastım deklanşöre da!

Benim mekanlardan tek istediğim bir yemek bir de yatacak yer.Onu da bulduk Allah'ımıza çok şükür:)

Cihan (blacat) tek başına uyuyamıyormuş.Ben de onu sallıyorum hemencecik uyusun diye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben saat 01:00 da ordayım kaçmayın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla arkadaşlar gelemeyen veya imkanı olup da yaw boşver gitmeyeyim bu seferkine de diyenler çok şey kaçırdı.
Bir kere mükemmel organizasyon için 007 arkadaşımı kutluyorum. Herşey dört dörtlüktü, seçilen mekan, üyelerin toplanma biçimi, kaynaşma, fıkralar, dostluk vs......
Hiç bitmesin istedim.
Hele gecenin sonundaki grup sürüşü "derslik" diyebilirim.

Gelen tüm dostların, motoruna, ayağına, ağzına sağlık.
İyiki varsınız.....:)

Allahım yaaa benim hatun yaktı beni kandıramadım onu... Nasıl üzülüyorum varyaaa... :pr: :pr:

Bi dahaki sefer tutcam kolundan getircem...

Gelmiyo muuu... Bağlarım saçından arka çamurluğa sürüklerim vallaa :queen: :queen:

geç de olsa katılmak mutluluk vericiydi. gece hiç bitmesin diyenlerdim billah.

007

Thai' Alıntı:
Valla arkadaşlar gelemeyen veya imkanı olup da yaw boşver gitmeyeyim bu seferkine de diyenler çok şey kaçırdı.
Bir kere mükemmel organizasyon için 007 arkadaşımı kutluyorum. Herşey dört dörtlüktü, seçilen mekan, üyelerin toplanma biçimi, kaynaşma, fıkralar, dostluk vs......
Hiç bitmesin istedim.
Hele gecenin sonundaki grup sürüşü "derslik" diyebilirim.

Gelen tüm dostların, motoruna, ayağına, ağzına sağlık.
İyiki varsınız.....:)

:rendeer:

Grup sürüşü gerçekten en güzeli idi...:cat:

Gecenin bitmesini istemeyen biride bendim.İnanılmaz güzel bir mekan güzel organizasyon güzel insanlar güzel gurup sürüşü herşey çok güzeldi kısacası özelllikle son dakika sohbetleri hele karpuzu kurdelalama varya koptum ya.......

umarım bidahaki hafta aranıza katılabılırım(z)..bu hafta cok yogun calısıoruz 8den assaga cıkılmadık hıc:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
maşallah maşallah iyi eğlenmişsiniz neşeniz bol olsun.. bende onlarca değişik isimle üye olupta cumartesiye oy kullanmazsam :p

arkadaşlar gerçekten çok güzel bir geceydi, hele gecenin sonuna doğru kalan grup ve muhabbete diyecek laf bulamıyorum, hala karnım ağrıyor, umarım tekrar alırlar bizi oraya :)

007 yi ayrıca kutlamak lazım, mekan süperdi, yiyecek içecekler ve görevlilerin hizmeti kaliteliydi, emeğine sağlık..........burası tutar bence

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
CÜNEYT CİM BU SEFERKİNE ÖZÜR DİLEYEREK KATILAMADIM, RAHATSIZLANDIĞIMDAN DOLAYI DÜN BÜTÜNGÜN EVDEN ÇIKAMADIM ZATEN, AMA HAFTAYA MUHAKKAK ORADAYIZ:rendeer:

herkese günaydın

günaydın arkadaşlar
çoookkk güzel bi organizasyon olmuş 007 Cüneyt arkadaşımızın emeğine sağlık ::biggrinn . aranıza cumartesi katılma fırsatım olmuştu ve secret garden ı çok beğenmiştim kelsinus arkadaşımızın da dediği gibi gerçekten harika huzur verici bir mekandı. Resimler de çok güzel eline sağlık kelsinus:cat: .çok isterdim aranıza katılmayı ama along (göksel)(kırmızı t-shirt lü mülayim adam yani benim biricik sevgilim )' a sormak lasım acaba neden ben de orada olup da sizlerle bu güsel geceyi paylaşamadımmm:pr: :pr: :pr: :salut: :salut: neyyysseee bi bildiği vardır diyoruz ve diliyoruz ki 2. avrupa yakası secret garden buluşmasında hep beraber oluruz:rendeer:

ayrıca Bakırköy grubunun yapmayı düzenlediği DARÜLACEZE ORGANİZASYONUNA ilk desteği verdiğinizi öğrendim çok mutlu oldum:cat: :rendeer: , ben de bu anlamlı organizasyonda elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım.:rendeer:

hepinize iyi çalışmalar

Arkadaşlar aranızdan erken ayrıldığım için kusura bakmayın.Sizlerele olmak herzaman çok güzel.

tunoka' Alıntı:
Arkadaşlar aranızdan erken ayrıldığım için kusura bakmayın.Sizlerele olmak herzaman çok güzel.

Ne demek Tuncel abi.Yalnız biz kahvaltıdan o kadar erken ayrılmayacağızzzzz.:queen: :queen: :queen: :queen:
Beslenen canavarları:rendeer: fotolamak çok zevkli olacak zuhahaha.:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel bi akşamdı yapımda ve yayında emegi geçen herkese teşekkürler DARÜLACEZE ZİYARETİMİZE vereceginiz destekten dolayı tekrar teşekkürler
gene fırça yedim zaten:pr:

along' Alıntı:
güzel bi akşamdı yapımda ve yayında emegi geçen herkese teşekkürler DARÜLACEZE ZİYARETİMİZE vereceginiz destekten dolayı tekrar teşekkürler

Yersin tabi üstat.Bu kaçıncı?$ebo kardeşim gayet sabırlı bence.:queen:

Dostlarla bir arada olmak ne kadar hoş, yine söylüyorum bu kadar kaliteli ve değerli insanı, herhalde birtek motosiklet tutkusu bir araya getirebilirdi.:cat: :cat:

Bizim gençken kız arkadaşlarımızı getirdiğimiz kalendertepe ne kadar güzel ve seçkin bir yer olmuş, düzenliyen kardeşimize çok teşekkür ederim, inşallah her salı gelebilirim, topikte merak ettiğim şahsiyetlerin hepsiyle tanışma fırsatı oldu, tabi bunların başında regal ci kardeşlerim geliyor, ençok topikte onlarla muhabbet ettiğimden merak ediyordum.:cat:

İnşallah düşündüğümüz sosyal etkinlikleri gerçekleştirebiliriz de sesimizi kamuoyuna duyurabiliriz, bu sosyal etkinlikler sayesinde basının dikkatini çekebiliriz, BASINA ARTIK İLK KONUŞMAYI dinazorlar çetesinden birisi yapar herhalde:queen: :queen:

along' Alıntı:

Üzülme be Göksel bende çok fırça yedim ama sonunda iş tatlıya bağlandı fakat pahalıya mal oldu:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:

007

Güzel düşünceleriniz bende hepinize teşekkür ederim.:rendeer: Maksat motorcu kardeşliğini bir araya getirmekti.:)

Hoşça Rüzgarlanın...

çok güzel bi gece olmuş umarım bende hafta ya aranızda olucam keyifli bir akşam geçirmenize sevindim resimler, dolayısıyle sizler süpersiniiiiizzzzz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

YAW KİME BUKADAR KIZDIN ANLAMIŞ DEĞİLİM NE BU BAKIŞ:queen:

PAŞAM BAKIYORUMDA İYİ ACIKMIŞIN PATATESE İYİCE ASRILMIŞIN:queen:

OH GEL KEYFİM GEL TUNCEL ABİ İYİSİN

bendende bukadar arkadaşlar herkese saygılar sevgiler:)

bu arada 1-2resim yayınlayamadım rtürk izin vermedi:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar