[MT İstanbul] 27.06.06 Kerpe&Kefken Video Seyri - O Ağacın Altı

yaw arkadaşlar bu akşam avrupa tarafındaki toplantımız vardı niye bugüne aldınız toplantıyı?

avrupa yaksındakiler bizim her toplantımıza geldiler bu akşam da bizim gitmemiz gerekirdi. hem cumartesi gidip mekanı da gördük çok güzel bir yer

Yeri bilmeyenler için yardımcı olması umuduyla bir harita veriyorum :

ben ve kardeşim sevgi de geliyoruz aslında bitik bir durumdayım bu akşam nasıl ders anlatacağım diye düşünürken sizlerden ayrı kalmaya da dayanamıyorum. akşam görüşürüz haydi arkadaşlar başka kimler geliyor bu kadar mıyız elleri görmek istiyorum.

...veeeee işte RESİMLERRRR

Serdark'ın sandalyesinin son durumu. Yok yok merak etmeyin düşerken üstünde serdar yoktu :p

Gecenin devamında küçük bir grup Üsküdar'da kokoreç yedik...

Abı eline saglık resımler cok guzel olmus walla..Yengeye de hurmetler umarım memnun kalmıstır bu sohbet toplantısından..

Gelebılenlere tesekkur...

Selamlar

evet yine mt yine güzel bir akşam iyiki de geldim her buluşmada ayrı ve kat kat artan bir keyif ve birbirinden güzel dostluklar. Gelen ve gelemeyen herkese teşekkürler :) (Hepinizi çok seviyorum sevgiler saygılar :) )

Gerçekten çok eğlenceli ve güzel bir akşamdı sizlerle tanıştığıma memnun oldum. Herkese çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar