ABı sen yanlış yaptın erken kalkmakla geşgem bıras daha otursaydın bunlar bana işgence cektırdıler 9 sekerlı cay ıcırdıler sonradan ne duyum ılaclı caymıs allah tan erkan kactım yoksam varya sonumu dusunemıom
gazoz bulamadık yevrum çayla idare et

bidahakine gazoz getirecem hemde 2,5 lt
abi çok yorgunum Allah sizi çarpsınki...gözlere baksana...biri kak gidelim...öteki otur şerefsiz nereye diyo...
abi biranın etkisidir o
Ortakoyden Kalkarken tophane ye deyipte oraya damlamayan arkadaşlara selam olsun biz sizin yerinizede cayımızı içip muhabbetimizi yaptık...kulaklarınızdaki çınlama nın ılacı yok beyhude aranmayın 3 güne geçer
ben ordan eve gittim ben meclisten dışarıdayım yani:mrgreen:
ortaköye gelemedim ama tophanede buldum arkadaşlarımı ortaköyün acısı çıktı şişe ler etrafta dönüp durduuu
cesaretini gösterenler yolda hareket yapanlar yatıp uyuyanlar herneyseee
uykummmmmmmmmmmmmm vaaaarrrrrrrrrrrr
ben yatıyom artık ne zaman kalkarım bilmem
beni arayıp gelcem diyosun sonra gelmiyosun küstüm sana:salut:
sevgili burak kardeşim bu buluşmada süper oldu ellerine saglık ... yanlız " HİB" cafenin yanına birde "NE" eklemek gerkecek :mrgreen:
olan yapılan ayıba verilen yirmi küsür ytl ye oldu ... ama genede on numara eğlendik .. gelenlere sonsuz teşekkürler .. sizleri seviyorum gençler ..... eyvallah ((((((

[/QUOTE]
"NE" kısmına tamammen katılıyorum.sinir oldum "HİB"NE" lere 3 kuruşun lafını edenlerden nefret ederim

r:
---------------------------------------------------------------------
Tarih: 27.01.2008
Gazete: Şok
Sürmanşet: ATLETLİ MAGANDA DEHŞET SAÇTI
Gece yarısı tophanede yarı çıplak bi vaziyette show yaparken yakalanan E.A polislere zor anlar yaşattı. yoldan geçenlerin şaşkın bakışlarına aldırmadan
showuna devam eden E.A mahalle sakinlerinin linç girişiminden paçayı zor kurtardı. iki bacağından vurularak durdurulabilen maganda gözaltına alınmak üzere polis aracına bindirilirken "çocuklar ölmesin" diye slogan attı
haberin devamı sayfa 3'te:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
---------------------------------------------------------------------
kahvaltı sonrası ayrılık çeşmesinde helalleştikten sonra herkes yola çıktı. köprüde öyle bir rüzgara kapıldıkki az kalsın karşı şeride geçiyoduk. muharrem ille de ben kaçak geçecem plakama yazsınlar cezamı dedi bizde sen bilirsin kardeşim dedik :queen: kgs sırasında beklerken erdinç bi arabanın sağına girdi kardeş kardeş ceza yemeden geçtiler. Marv ve ben yan yana araba taklidi yaparak aynı anda geçtik kgs den :queen:
o saatte eve gidemezdim çünkü ailem beni kursta biliodu. bende arkadaşın evine gittim sabahın dininde kapısına dayanmak suretiyle arkadaşı uyandırdım. akşam 6ya kadar deli gibi yattım ama 60la felan gidiyorum :queen::queen: arkadaşımın annesinin: hadi yusuf kahvaltıyı kaçırdın bari akşam yemeğine yetiş demesiyle kendime geldim. hala güzellik uykusunda olan arkadaşlar warsa kalksın bi zahmet resimleri upload etsin. size geceden bahsetmek isterdim ama o kadar güzel ve dolu dolu şeyler yaşadıkki hangisini bahsetsem diye kafam karışıyo. nyse millet sigaram bitmiş ben bakkaldan gelene kadar o resimleri upload edilmiş görcem yoksaaaaa :queen::queen::queen:
:queen::queen::queen:

anaaaaaa bunlarıda ben çözemedimmm valla ama sanal yarış galibaaa
ne yapıyor bunlar yaww:silent: :queen::queen::queen:
abi ben böyle lavbuualilik görmedim...nerde ilk mekandaki fotolarım...hangi h
ayının makinasındaydı o...

bi fotom olsa ne olurdu şimdi...sizden önce Hudsondaydım arkidişler...şeker adamım dimi ben...istburak kardeşimin zevcesi apla benim mülayimliğimi görünce şaşırdı tabi...eee ağır abiyiz burda...forumda el ense hayatta ağar abi ayağı..
yeni cicilerim nası...
yakın koruma olunca pozlardan biri mutlak böle oluyo arkidişler kusura bakmayın...istem dışı duruş şekli...
yeni cicilerin yakışmış abicim süper olmuşsun.fotolarda yolda geliyor:wiinkk:
güneşlenirken resmim çekilmiş gene
ben burda patnos trenini bekliyodum, tramvayı görünce ben çok korkti:queen:
sizi böyle görünce iyiki gelmemişim diyorum kendi kendime:queen::queen::queen: