[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

sızın alıp veremedıgınızmı vardı metehandro abım :) Pınar ablamla bı basladınız sohbete 1.30 saat anca bıttı :queen::queen::queen: sonramda kalkı verdın pira nı ıctın kactın sonramda konusmadık :queen::queen::queen:

mete abı gel gıdek lutfe ya benıde al gel gıdek ne olur lutfen palese gel gıdek yhaff aklım orda kaldı hem gazoz ıcırler bu sefer daha ıyı olur cay soguktu zaten ....

yav kanka dur verme gazı yorgun bitkinim zaten...

yav kanka dur verme gazı yorgun bitkinim zaten...

:queen::queen::queen::rendeer: ABi al coskuyu :rendeer: Ortam 10 numara gel takilak gece donek hehehee :queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

:) Ama yorgunsan orda durak gitcek kadar yorgun deilsen gidek be abim hehehe :)

Son düzenleme:
Ortakoyden Kalkarken tophane ye deyipte oraya damlamayan arkadaşlara selam olsun biz sizin yerinizede cayımızı içip muhabbetimizi yaptık...kulaklarınızdaki çınlama nın ılacı yok beyhude aranmayın 3 güne geçer :p

Ya sevgili arkadaşlar çok fena satışa getirdiniz bizi Ortaköy'de hadi Tophane dediniz yola çıktık baktık sadece 3 motoruz bekledik gelen giden yok nereye gittiniz Allah aşkına ?

Abi gidek be hec bıse yok kısmısın numaradan :) hehe nese abim sen yorgunsun dur yok diosan olmas ne diyek elleriden opmusem ???))))

abi bizde kalkıoduk ztn bsvr gelme sen:queen::queen:

size iyi eğlenceler...sıcak muhabbetler...

:queen::queen::queen::rendeer: ABi al coskuyu :rendeer: Ortam 10 numara gel takilak gece donek hehehee :queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

:) Ama yorgunsan orda durak gitcek kadar yorgun deilsen gidek be abim hehehe :)

kanka madem öle niye geldin eve...şutladılar mı yoksa bir vesileyle...:queen:

Ya sevgili arkadaşlar çok fena satışa getirdiniz bizi Ortaköy'de hadi Tophane dediniz yola çıktık baktık sadece 3 motoruz bekledik gelen giden yok nereye gittiniz Allah aşkına ?

abi direk tophaneye geldik, tramvay yolunun üstünden sola dönüp istanbul modernin giriş kapısının ordaki nargilem kafeye girdik halada ordayız.

Biz 24.00 a kadar oradaki bir kafede 5 kişi oturduk ama gelen olmadı üstelik motorlarımızda ağaçların altında görülebilir bir yerdeydi 2 Transalp 1 cbf 500 o zaman galiba yanlış kafelere girdik.Neyse artık size iyi eğlenceler bir dahakine sürüden ayrılmadan kaybolmadan inşallah.

Biz 24.00 a kadar oradaki bir kafede 5 kişi oturduk ama gelen olmadı üstelik motorlarımızda ağaçların altında görülebilir bir yerdeydi 2 Transalp 1 cbf 500 o zaman galiba yanlış kafelere girdik.Neyse artık size iyi eğlenceler bir dahakine sürüden ayrılmadan kaybolmadan inşallah.

abi siz diger basa gtmssnz bz istanbul modernn oraya grdk direk tramyaw yolundan sizin motorları gorme ihtimali yoktu yani

ossun ben hala gulaklarınızı çınnatıyomm :) bizim içinde tımarlayın yarın iş var zaten zıbarıcam birazdan

ortaköye gelemedim ama tophanede buldum arkadaşlarımı ortaköyün acısı çıktı şişe ler etrafta dönüp durduuu

cesaretini gösterenler yolda hareket yapanlar yatıp uyuyanlar herneyseee

uykummmmmmmmmmmmmm vaaaarrrrrrrrrrrr

ben yatıyom artık ne zaman kalkarım bilmem

ABı sen yanlış yaptın erken kalkmakla geşgem bıras daha otursaydın bunlar bana işgence cektırdıler 9 sekerlı cay ıcırdıler sonradan ne duyum ılaclı caymıs allah tan erkan kactım yoksam varya sonumu dusunemıom
selcukcum senin 9 şeker rekorunu muharrem 15 şekerle kırdı sonuç üç ölü iki yaralı ((((:)
ortaköye gelemedim ama tophanede buldum arkadaşlarımı ortaköyün acısı çıktı şişe ler etrafta dönüp durduuu

cesaretini gösterenler yolda hareket yapanlar yatıp uyuyanlar herneyseee

uykummmmmmmmmmmmmm vaaaarrrrrrrrrrrr

ben yatıyom artık ne zaman kalkarım bilmem

babalar gibi bostancıya kadar nonstop remus ... geldim duş picama ve bende yatıyorum mesajı atıyorum .. neden mi çünkü uykum varrrrr ...
erdincin soyledigi herşey yaşandı .. artık fotolarda göreceksiniz muah aaha ..

sevgili burak kardeşim bu buluşmada süper oldu ellerine saglık ... yanlız " HİB" cafenin yanına birde "NE" eklemek gerkecek :mrgreen:
olan yapılan ayıba verilen yirmi küsür ytl ye oldu ... ama genede on numara eğlendik .. gelenlere sonsuz teşekkürler .. sizleri seviyorum gençler ..... eyvallah ((((((:)

jesse fotoları ayırdım msn adresim yazıyo bana bir mail atarsan bende sana resimleri maille atarım ok

bi zamanlar(2005 te) gezi sonraları akşamınan fotolara bakar geyiğimizi çevirmiş olurduk...şimdi hasmetmahapların evlerine gelmesini istirahat etmesini foto yüklemesini bekliyoruz....:pne günlere kaldık be...:psonra diyonuzki niye gelmiyo...e size ayak uydurulamaz ki...bu yaştan sonra...:p

selcukcum senin 9 şeker rekorunu muharrem 15 şekerle kırdı sonuç üç ölü iki yaralı ((((:)

:queen::queen::queen: Kalleş muharrem abim benım rekorumu nasıl kırar :queen::queen::queen: Bidahakıne 20 seker atıp tamamını ıcmessem banada cenevar demesınler :queen::queen::queen: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay ne o karkasamı yasadınız puhahah

Aman diyim arkadaşlar..

Tophaneden bi tane resim atanı furarım :queen:

Benim tüm fotolarımında msn den onay alması gerekiyo eklenmek için :)

Sözüm Ortaköye deil Tophaneye :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar