[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

arkadaşlar sarık ayarlarsanız iyi olur bana imam ben olcam ciddiyim sarık bulabilen getirsin:queen:

arkadaşlar ben birazdan çıkıyorum ilk önce hudsana uğrıcam ordanda buluşma yerine geççem herkesi beklerim şindilik bayyyyy

arkadaşlar ben birazdan çıkıyorum ilk önce hudsana uğrıcam ordanda buluşma yerine geççem herkesi beklerim şindilik bayyyyy

Burak kardeş,
Hudson'a uğrayacaksam, Muzaffer' de bir mont ısmarlamıştı, amman ne olmuş deyiversene. Benim tel buralarda çekmediğinden belki aradılar ama bilmiyorum:silent: Onların notlarında var ismim cismim:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bol sohbetler :mrgreen:

Ben mecburi yön çizdim arkadaşlar belki ilerleyen saatlerde gelebilirim ama söz yok :S
Misafirlerim geldi ...Evdeyim bir müddet sonrası allah kerim. :)

arkadaşlar bol sohbetler
görüyorum ki yan çizenler olmuş ama bunların içinde bende varım ama olsun tophanede bekiyorum senii :) hade ama nerde kaldınızzzz

Dün gece Tophane'de sabahladığım için bugün yorgun düştüm...
Buluşmaya katılamadım, herkese iyi eğlenceler :rendeer:

Ben biraz daha uyuyim bari siz gelene kadar :p

Evet bazı nedensel ve vakıtsel sebeblerden dolayı bu bulusmada eve erken gelmek zorunda kaldım vallaha ne dıyım cok guzel bı bulusmaydı 10 numaraydı erdınc abı neden gelmedı bılmıom kulagını cınlattık yanı ... Kısacası 10 numaraydı :queen::queen::queen::queen::queen: herkeze kucak dolu cıcek gonderıom :rendeer: Ama cıden cok guzeldı hehehe :queen::queen::queen:

Bende çok keyif aldım...erken kalktım arkadaşımı eve bırakma görevi misyonum vardı...başarıyla tamamladım...:p

bundannn sonraaaa ciaraaa içilmeyecekk...tamammıı üleynn..:queen:

nası korkuttum hepinizi ama...hadi bidaha sıkıysa biriniz için...döverim valla...:p

kim içiyoo orda bakem....GKN şınavvv vaziyetiii alll...:queen:

iyi hemen kalktığım iyi oldu...sigara içemeyenlerin yerine ben gerildim hemen kaçtım...sağol sizde saygılı sevgilli kaliteli insanlarsınız ki kırmadınız...Allah sizden hoşnut olsun...

Evet bazı nedensel ve vakıtsel sebeblerden dolayı bu bulusmada eve erken gelmek zorunda kaldım vallaha ne dıyım cok guzel bı bulusmaydı 10 numaraydı erdınc abı neden gelmedı bılmıom kulagını cınlattık yanı ... Kısacası 10 numaraydı :queen::queen::queen::queen::queen: herkeze kucak dolu cıcek gonderıom :rendeer: Ama cıden cok guzeldı hehehe :queen::queen::queen:

ulan ayu saat olmuş 11-12...yaşın 16..halen erken geldim diyosun...tam zopalıksın valla...gir evine...bunlar deli az kanka..kırık kırıkk...sen uyma onlara...

hadi nerde kaldık...heh Pinokyoo Gretelle işi pişiriyomuşş...:pHansel bunnarı poroce üzerinde yakalamışmıı...abovvv...:queen:

Son düzenleme:
ABı sen yanlış yaptın erken kalkmakla geşgem bıras daha otursaydın bunlar bana işgence cektırdıler 9 sekerlı cay ıcırdıler sonradan ne duyum ılaclı caymıs allah tan erkan kactım yoksam varya sonumu dusunemıom

ABı sen yanlış yaptın erken kalkmakla geşgem bıras daha otursaydın bunlar bana işgence cektırdıler 9 sekerlı cay ıcırdıler sonradan ne duyum ılaclı caymıs allah tan erkan kactım yoksam varya sonumu dusunemıom

abovvvvv...nedyon kanka...niye böyle bir garagtersizlik yaptılar sana yavrım...e parlak buldular seni bence...çok parlaksın iştah açıyon abi...başka açıklaması yok bence...gencsin güzelsin üzersin...

en çokda Emin ve senle iki kelam edemedik ona yanıyom...:salut:

Aynen ole bıde saolsun Rola abı yanı yusuf abım benım nurı alco muzugunu bi actı kendımı Dısarı zor attım :queen::queen::queen:

en çokda Emin ve senle iki kelam edemedik ona yanıyom...:salut:

sızın alıp veremedıgınızmı vardı metehandro abım :) Pınar ablamla bı basladınız sohbete 1.30 saat anca bıttı :queen::queen::queen: sonramda kalkı verdın pira nı ıctın kactın sonramda konusmadık :queen::queen::queen:

mete abı gel gıdek lutfe ya benıde al gel gıdek ne olur lutfen palese gel gıdek yhaff aklım orda kaldı hem gazoz ıcırler bu sefer daha ıyı olur cay soguktu zaten ....

Son düzenleme:
Abi gidek be hec bıse yok kısmısın numaradan :) hehe nese abim sen yorgunsun dur yok diosan olmas ne diyek elleriden opmusem ???))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar