[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

GKN

seve seve yazarız ((:) buyrun gelin :mrgreen:

ayrıca birkaç arkadaşımı davet ediyorum .. tanışıp sohbet etmek isteyen arkadaşlarımız gelebilir

15-monica bellucci
16-anna kournikova ( buragın şahsi fikri ,, zor olcek ama getirticez kırmaz beni)
17-angelina jolie ( gkn cım sevgiler)
18-beyonce ( selcukcum ehliyetin vardı dimi senin)
19-mahsun kırmızı gül ve fatih ürek ( rola neiş abi ???? anlayalım )
20-liv tyler & sharon stone ( şşşt kavga istemiyorum bu konuda tabiki bende )
21-Condeliza Rice ( hanedan 12 den yan masaya geldi )

ee katılım bu kadarmı . varmı gelen şimdi (((((:)

enci varsa ben varım
ama onu ayrı yazmana gerenk yoktu
GKN+1 yazsan olardı:p
19 numara varsa rola da var ama yoık gibim olur, gece etilere kaçar onnar, bizde tarabyaya:cherry:
yarın akşam biraz namüsaitim, burak buluşmaya gelicek ya evin anahtarlarını bana verdi, bende değerlendirim dedim:queen:
kısmet uğrarız işallah:cat:

yaz yaz
delipembeli:p
sarper i de yaz oda gelir
ozrace ve canan ı da yaz

Son düzenleme:
hayır, ilk sazanda, yani sizde :queen:

Yok sazanı uyaranda yıycekmısız bana ole dedıler hahahah :queen::queen::queen:

Abı bekar deılım aılemle aynı evde kalıom soz bekar eve cıktıgımda hepınızı hacısayıd de kahvaltı yapcam he en yakın zmnda deıl yaklasık bı 5 sene var :queen::queen::queen::queen:

enci varsa ben varım
ama onu ayrı yazmana gerenk yoktu
GKN+1 yazsan olardı:p
19 numara varsa rola da var ama yoık gibim olur, gece etilere kaçar onnar, bizde tarabyaya:cherry:
yarın akşam biraz namüsaitim, burak buluşmaya gelicek ya evin anahtarlarını bana verdi, bende değerlendirim dedim:queen:
kısmet uğrarız işallah:cat:

yaz yaz
delipembeli:p
sarper i de yaz oda gelir
ozrace ve canan ı da yaz

Angelina ööle miii????

Anladım şimdi ben bende neyin seni çektiğini :queen:

Hep benim gitmem beklenmiş:pale: Bu kadar mı istenmeyen adamdım yaav:silent: Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın e mi:pale:
Ben de ilk mangal partisinde bişircem kızartcam sokak köpeklerine verecem size inat, o zamanda deyin bakalım ''Ortaköy Partisi denize nazır'' diye:pale:

GKN

Hep benim gitmem beklenmiş:pale: Bu kadar mı istenmeyen adamdım yaav:silent: Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın e mi:pale:
Ben de ilk mangal partisinde bişircem kızartcam sokak köpeklerine verecem size inat, o zamanda deyin bakalım ''Ortaköy Partisi denize nazır'' diye:pale:

Abi aslında her hafta biyerlerdeyizde sen yoksun, sen bi gelde, hemen bi mangal partisi yapalım şöle yakın uzaklara kaçıp:cat:
pişirmesi yemesi benden:cherry:

denizcimuzo yok abi... ben yastayım...:p

abi sarmıyo beni bu buluşmalar...Yalovaya mangala çağırdınızda gelmedikmi...:bounce:

Masacları tikkatli okuyalım efendiler...

demiş...Adbülaziz bir fetvasında...:p:bounce:

sen bizim müdürümüzsün..seni unutmaz MTM...

biz bir elmanın iki yarısıyız dostum:mrgreen: bugün bi müşteri buldum motoru satıcam büyük olasılıkla o yüzden son kez gelmeye çalışıcam:cat:

ne alıcan yavrucum...gel apinin şefkatli kollarına...DYLN 150 alalım sana...makina motosiklet statüsünde ama nedense uçutyor...siyahı bide..off...yengeyide alır bereber uçarsınız..:cat:.uygun fiyatdan kapatırım ben 0 bayiden...komisyonumu ordan alıyom sen rahat ol...:p

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne alıcan yavrucum...gel apinin şefkatli kollarına...DYLN 150 alalım sana...makina motosiklet statüsünde ama nedense uçutyor...siyahı bide..off...yengeyide alır bereber uçarsınız..:cat:.uygun fiyatdan kapatırım ben 0 bayiden...komisyonumu ordan alıyom sen rahat ol...:p

gel benden al assan sana ayarı çeker eline öle veririm düşürme motoru diye.

gel benden al assan sana ayarı çeker eline öle veririm düşürme motoru diye.

ulan kınofkıroydır burası senin Bursa ormanlarınmı...:pahıramı giriyon...bi selam eder insan...garagtersiz...:p

federaliz@ipnayız.biz kankama selam söyle aklınızı alırım olm...

çömez wınd şimdi gral olmuştur yokluğumda...:bounce:mert sen ve federaliz@oğlanız.biz kankalarıma selam eder güneş görmeyen yerleri kremlerim...:p:wiinkk:

yarın işe gitcem...hamallığa devam...:cat::rendeer:

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulan kınofkıroydır burası senin Bursa ormanlarınmı...:pahıramı giriyon...bi selam eder insan...garagtersiz...:p

federaliz@ipnayız.biz kankama selam söyle aklınızı alırım olm...

çömez wınd şimdi gral olmuştur yokluğumda...:bounce:mert sen ve federaliz@oğlanız.biz kankalarıma selam eder güneş görmeyen yerleri kremlerim...:p:wiinkk:

yarın işe gitcem...hamallığa devam...:cat::rendeer:

selamün aleyküm kanka:rendeer:

Ana 2 dk foruma bakmadık dıe bu sayfada motor bıle alınıp satılmıs bu nedır yaf :)... :queen::queen::queen::queen::queen::queen: Şaka Şaka yarın gorusmek uzere benı metehan abı getırcekmıs haberınız olsun suprız yapcaktık ama ıcımde tutamadım patladım :queen::queen::queen::queen:

Kim attı sana lafı? Nerene geldi çocuuum :queen:

Bu mesajdan sonra tüm yazdıklarımı okuyan annemle aramızda geçen diyalog::::
Annem-Piss terbiyesiz (msn deki herkonuşma içinde aynını söyler:p)
Ben:Yaa şimdi bunun nesi terbiyesiz anne deli etme beni aaaa...
Annem:Kime yazdın onu?
Ben: Aha buna..
Annem:Boşver hiç görme muhattap olma.. :cherry:
Ben:Yaa niye muhattap olmıyım görmiyim? Arkadaşım o benim şakalaşıyoruz..
Annem:Şimdi siz şakalaşıyomuydunuz? Ben kavga ediyoısun sandım :queen::queen::queen:

BİRİ BENİ KURTARSIIIIINNNN!!!!!

Bunları yazarken yine okuyan annem sağ kol kaslarını benimle çalıştırmaya başladı :cherry:

Son düzenleme:
neyse ben bişi demiyim susim bariii
mete handro abim ellerinden öperim nasılsın :)

hadin iyi geceler arkadaşlar yarı görüşürük özledim sizi be :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar