denizcimuzo yok abi... ben yastayım...
abi sarmıyo beni bu buluşmalar...Yalovaya mangala çağırdınızda gelmedikmi...:bounce:
oh oh hadi bakalım takılın :mrgreen:
bu isimler varsa ben yokum....:queen:
Hayrola Üstadım hangişmizin kabahati olduki ...
Getritmem SV mi ben ööle kurdun kuşun yanına:queen:hava soğuk olmazsa , yağmur yağmazsa, dolunay olmazsa , bide patron izin verirse gelirim , kandırabilirsem bi arkadaşı da sürüklerim ( o kendi motoruyla gelir eyer e bağlamama gerek yok ) eee çayları finanse edecek biri lasım
ztn pınarr ın sv650 sini ıslatmaya gelememistim bu sefer ustune bi bardak su dokerım artıkın![]()
Metehanın yokum dediği yerde ben varım.. Bakın tam alark 4. sıradaki benim, yani varmışım :cherry:bu isimler varsa ben yokum....:queen:
Bi yuvacık gezisine geldin.. Şarköy gezisinde niye yoktun bakıyım.. Çaardıkta geldin mi??denizcimuzo yok abi... ben yastayım...
abi sarmıyo beni bu buluşmalar...Yalovaya mangala çağırdınızda gelmedikmi...:bounce:
Ay hay allah yaaa.. Yoksa yine mi geliyosun... Her buluşmaya gel gel nereye kadar dimi:queen::queen::queen:oh oh hadi bakalım takılın :mrgreen:
Hadiiii elleri görelim :queen:
Motosikleti: SEN BIR HÜZÜN
Yarın akşama gelecek
Sibel Tüzün :queen:
dimağları kankam Crazyboyoneyi zehirleyin kurtarın dünyayı...:mrgreen:
Kıllıtarkan bu topikteyse ben yokum....![]()
ABiiii yapma gel İşteeheh Tabı sen bılırsın ben bıraz daha zorlarsam bılıomkı seyrantepeden kacmam lazım denız abıde gelcekmıs hem bak sende gel
... :queen::queen::queen:
kanka bırak peşimi...ben başkasına aitim...yok olm ne işim var güzel bir Cumartesi akşamımı ciara dumanından zehirlenerek geçiremem...bende içiyorum ama üstüme siniyor...sırf bunun üçün...inan buna...yoksa senden zaten tiksiniyorum...:queen:
olum benim projem var bana sulanma rusyadan arkadaşlarla bağlantı kurdum italat yapcam eeee nede olsa memleketi güzel insanlarımız varrrrrr:queen:
rola, burak ve jesse üçlüsü; okeye 4. arıyomusunuz :mrgreen:
oh oh oh ne güsel en sonunda topic açıldı
marv en başta bunun hesabını nasıl vericeksiniz vicdansızlar marv, mhrrmkpnr ve rola
beni yazmışsınız ama duruma göre artık malum iş yok para yok benzin varmı bilmiyorum
ayrıca 6.sıraya yazmayın beni yazacaksanızda 7 numara olmayı tercih ederimtabi bu geleceğim anlamına gelmezz.
doktora gittim bugün dediki sen anadolu çocuğusun avrupa seni bozar çok sık gittme o taraflara dedii ee doktor bu ne derse doğru söler
topic açılmış pınar jesse ve burak çevirip durmuşunuzbizim yalan olan topiği bir görseydiniz ağzınız açık kalırdı. konuşsana len rola
daha salı gecesi ordaydım güzeldi gerçekten.bi aksilik olmazsa gelirim ama önce artçıma sormam lazım![]()
aloooooooooooooooo ist mt nerdesiniz kuzularrrr
Pşşşt.. Msn e çevirmişiniz cağnım buluşma topiğini..:queen:
Hadi bakıyım dışarı çabuk![]()
Hadiiii elleri görelim :queen:

inat ettim bu sefer gelcem... benide +1 yazıverin bakiim..![]()
oh oh hadi bakalım takılın :mrgreen:
evet Gecenin esprili arkadaşı burada...:queen:hadi yine iyisiniz...en azından Pınarın öldüren espirilerinden daha iyi...
Cenk Korayla akrabalık varmı ...:cherry:
evet Gecenin esprili arkadaşı burada...:queen:hadi yine iyisiniz...en azından Pınarın öldüren espirilerinden daha iyi...
Cenk Korayla akrabalık varmı ...:cherry: