zuhtupasa' Alıntı:çaydan başka bişi yokmu yaw..![]()
S&S
-MUSTURAKİ-' Alıntı:necdet abi büyük bir ihtimalle bizde gelicez (-MUSTURAKİ- TEROR )oto ile malum ehliyet meletini alamadık dahar: arabada yer olma ihtimali var avrupa yakasından gelmek isteyen araçsız arkadaş varsa alabilirim özelden mesaj atın veya msn den irtibata geçelim :rendeer:
muhendis1959' Alıntı:Necdet kardeşim bugün yazıhaneye giderken bi baktım merter efespilsenin orada bir regal raptor arkadaşı durdurdum konuştuk yeni almış kendisi sigorta işleriyle uğraşıyor, tanıştık tam kafa dengi, oda kerpeye gelecek ismi SERKAN ÇAPUR daha internette bi nic i yok onuda yazabilirsin ben getireceğim kendisini.
Bu arada ben açlığa dayanamam beni önden çıkar ne olur kerpede benden kalanlarla siz idare edersiniz.:queen: :queen: :queen:
yollar_efesi' Alıntı:aygün motor olarak kerpe gezisinde bizde varızzzz
sizler nerede biz oradayız arkadaşlarr merak etmeyinmuhendis1959' Alıntı:İşte bak şimdi oldu, aygün motordan gelen olmasaydı ayıp olacaktı:cat: :cat:
yollar_efesi' Alıntı:sizler nerede biz oradayız arkadaşlarr merak etmeyin
vedat kaya' Alıntı:sonunda nazar deydi..r:
kerpe ye gelemeyebilirim..
şu an iş var görünüyor..
ertelemek için uğraşıyorum...:salut:
Kartal23' Alıntı:Gelecekler Listemiz son sayımıma göre yanlış saymadıysam şimdilik son 1,5 gün kala 112 kişi olarak saydım... aman nazar değmesin...:mrgreen: