[MT İstanbul] 25 Haziran 2006 Pazar / Kerpe'ye gidiyoruz.. gelen vaaamııı..:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
obkavi' Alıntı:
akşam dönüş saati ve tahmini kadıköy tarafı varış saati ile ilgili bilgi alabilirmiyim bende gelmeyi diüşünüyorum da
arkadaşlar bi cevap verin ya

dönüş saatını kerpede konuşacağız benim fikrimi sorarsan saat 18.30-19.00
dönelim karanlık olmadan istanbula yaklaşmış oluruz ama dediğim gibi orada hep beraber karar veririz:)

Kartal23' Alıntı:
vedat abi...

o tavuklara gözümüz gibi bakmalıyız... hafta sonuna işimize yarayacak. ama dersenki kerpeden kaçıyorlar benim scooter yavaş kalıyo senin F600 ile peşlerinden sürsek.. olmasmı???:p

denizde bana yüzmeyi kim öğretecek ?
ona dondurma ısmarlıyacağım....:queen: :queen:

bakın bu fırsat kaçmaz... işin ucunda dondurma var millet... hadi bakalım hocam kim olacak... bekliyorum...:flower: :sunny: :flower: :flower: ::haapppy:

sana ben 4top dondurma karşılığı hem yüzmeyi hem uçmayı öğretirim:queen:

tunoka' Alıntı:
Necdet Kardeş, Benim çocuklar arabayla gelecekler,haberin olsun..

gelsinler abi kimse kalmasın istanbulda :queen: kaç kişi arabayla gelecek

Son düzenleme:
25 haziran 2006 kerpenin fethi.....

dönüs yok . istanbul kacmio gidelim dönmeyelim. :queen:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
kerpeyi taaruza geçelim artık tüm yiyecekleri tüketelim

40 haramiler...:queen: ganimetler bizimdir her yeri yamalayin ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH:queen:

kavaltiyi istanbulda , ögle yemegini kerpede yirirm valla....

Son düzenleme:
gucci' Alıntı:
40 haramiler...:queen: ganimetler bizimdir her yeri yamalayin ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH:queen:

kavaltiyi istanbulda , ögle yemegini kerpede yirirm valla....

40 Haramiler mi?? Bence katil Afrika çekirgeleri!! :)

diğer arkadaşı misafir yazın isterseniz. hatta demin bi kaç arkadaşla daha konuştum. bi tane R1 ve Hayabusa da gelebilir tam belli değil ama onların...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bu gezide bana ve kendinize bir iyilik yapında herkes tam koruma
kıyafetle gelsin kask mont dizlik hava sıcak olabilir ama bunlar şart

halilertan' Alıntı:
kerpeyi taaruza geçelim artık tüm yiyecekleri tüketelim

abi yaww çekir ge sürüsü gibi 1 tur geçelim oradan... bir dahaki sefere toparlansınlar...:p

2. geçişimiz inşallah kamplı olur ve 1 yıl toparlanmaları sürer gibime gelitooo..:queen: :queen:

şimdiden kelle sayısı 100 kişiyi geçti...:queen: :bounce:

necdet abi-necdet abi-necdet ebi sen bir tanesi hem yüzme öğrencem hemde 4 top lu dondurma yiyeceğim... yaw bu lüks eğitim imkanı dubai deki 7 yıldızlı otelin yüzme havuzunda yok :queen: :queen:

evet diğer yüzme hocası rakiplerini 4 top dondurma ısmarlayarak geçeeeenn necdet abi olmuştur.... diğer hocalarımıza bol şanslar diliyorum şansınıza küsün...:queen: :queen:

yanlız necdet abi denize girerken hangi çamaşırı mı getireyim...:silent:

a ) Haşemo
b ) Beyaz Çamaşır
c ) Paçalı Uzun Don
e ) Hepsi

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
necdet' Alıntı:
arkadaşlar bu gezide bana ve kendinize bir iyilik yapında herkes tam koruma
kıyafetle gelsin kask mont dizlik hava sıcak olabilir ama bunlar şart

necdet abi ben piajama ile gelmeyi düşünüyorum üstne giysem bunları:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Max PAYNE' Alıntı:
diğer arkadaşı misafir yazın isterseniz. hatta demin bi kaç arkadaşla daha konuştum. bi tane R1 ve Hayabusa da gelebilir tam belli değil ama onların...

abi onlar 12 gibi yola çıksınlar zaten 15 dak sonra kerpede olurlar, erken kalkmasın çocuklar:queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
katılıorum hayabusayla r1 gec cıksınlar:))ortalama hız 90 100 olcagına gore onlar sureklı 1.2. vıteste gıderler heralde..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayalbusaları götürmüyoruz yolda birde onları beklemiyelim:queen:

Kartal23' Alıntı:
abi yaww çekir ge sürüsü gibi 1 tur geçelim oradan... bir dahaki sefere toparlansınlar...:p

2. geçişimiz inşallah kamplı olur ve 1 yıl toparlanmaları sürer gibime gelitooo..:queen: :queen:

şimdiden kelle sayısı 100 kişiyi geçti...:queen: :bounce:

necdet abi-necdet abi-necdet ebi sen bir tanesi hem yüzme öğrencem hemde 4 top lu dondurma yiyeceğim... yaw bu lüks eğitim imkanı dubai deki 7 yıldızlı otelin yüzme havuzunda yok :queen: :queen:

evet diğer yüzme hocası rakiplerini 4 top dondurma ısmarlayarak geçeeeenn necdet abi olmuştur.... diğer hocalarımıza bol şanslar diliyorum şansınıza küsün...:queen: :queen:

yanlız necdet abi denize girerken hangi çamaşırı mı getireyim...:silent:

a ) Haşemo
b ) Beyaz Çamaşır
c ) Paçalı Uzun Don
e ) Hepsi

kolluklarını simitini canyeleğinide unutma her ihtimale karşı bakarsın lazım olur:queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
provo uzgun.
gelecegimi soylemistim fakat hafta sonum istegim disi dolduruldugu icin gelemiyecem.
doga ve leziz yemekler gercekten cezbedici idi....

necdet abi sen hiç merak etme.... batmamaya çalışıcam... ama can yeleği veya simidine gerek yok gibime geliyoo... sen varsınya... :queen:
yemeklerden sonraki halini şimdiden düşünerek can yeleği veya simidine gerek kalmayacak......:queen:

abı benmı goremıorum yoksa orda sadece pazar gunun hava durumu mu yazıo..tamam sımdı duselmıs..

yüzme bilmeyenlere hizlandirilmis kurs

necdet abi ......
aklima bi fikir geldi. yüzme bilmeyenlere hizlandirilmis kurs.
yüzme bilmeyenleri kartal kayadan atalim . garanti veriyorum % 100 ü can havliyle yüzmeye baslar.
hem bende kamerayla cekerim. nasi fikir abi. :queen: :queen: :queen: :cherry:

oldu olucak oldurelım ne gerek varkı yuzmeyı bılmıolarsa:D o can havlıyle cırpınınca adam bı daha suya fln gırmez:D

arkadaşlar iyiyim sağolun siteye arada bir bakıyorum malum iş seyyahatlerim var bu aralar ama pazara yanınızdayım şimdiden sevgilerle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar