[MT İstanbul] 25 Haziran 2006 Pazar / Kerpe'ye gidiyoruz.. gelen vaaamııı..:)

millet necdet abiye dondurmayı hatırlatmayın... sonra tutamıyorussss..:queen:

gecen hafta gittigim icin solüyorum yollarda herhangi bir calisma yok micir yok
agaclarin altindan tatli latli yol alicaz. ama istanbuldan kartala kadar felaket trafik vardi köprüde cok bekledik fakat pazar günü okadarda trafik olmaz.
ayrica bir kurye arkadasin köprude yaptıgı bisi var onu anlatayim size

tam ogs ye girecekken , bi kurye onümdeki arabayla ayni anda ogs den gecti ve ogs otmedi haliyle. aslinda güzel bisi deil ama biz motorlardanda 3 ytl almalarida yanlis degilmi. bence güzel fikir ......:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gucci' Alıntı:
agaclarin altindan tatli latli yol alicaz. ama istanbuldan kartala kadar felaket trafik vardi köprüde cok bekledik fakat pazar günü okadarda trafik olmaz.

tam ogs ye girecekken , bi kurye onümdeki arabayla ayni anda ogs den gecti ve ogs otmedi haliyle. aslinda güzel bisi deil ama biz motorlardanda 3 ytl almalarida yanlis degilmi. bence güzel fikir ......:cherry:

bence hiç güzel fikir değil ülkemizi krizden çıkartmamız lazım :mrgreen:

ama asil kriz hükümetin . halkina yasattigi sikintilardir . ve devleti sikintidan cikaracak birileri varsa oda hükümettir. ama bizi düsünen kimki necdet abi....

kaskimin cami kırildi simdi asil problem bu :(

Son düzenleme:
»»»»»» Bu Başlık Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek! Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: komtan **************

Buradan bir daha söylüyorum. Ben orada olacağım kısmetse !

Benimle görüşmek konuşmak veya oynamak isteyen de gelsin !

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar ali beyle şimdi görüştüm beni yemeye gerek kalmadı 1000kişilik
balık var dedi bu arada fırında sütlaçı size unutdum söylemeye normalde
fiyatı 3ytl onuda bize 2ytl ye yaparım dedi isterseniz onuda menüye
dahil edelim 15ytl den 17ytl olur okadar yoldan sonra fırında sütlaç kaçarmı
siz karar verin:cherry:

balık mantar ve kofte var gordugum kadarıyla bunların ustune kesınlıkle sutlac yenır bence eklensın:)

bu yemeklerden sonra herkez kumsalda uyur pancar olur heralde .
bana kalirsa mac yapmaya meceali kalmayacak kimsenin :)

Necdet abi... wallahi stresten dudağımın kenarında uçuk çıktı... stresin sebebide böyle güzel şeyleri bize hazırlayacak olan abi beyin yemeklerinden kaynaklanıyor olması.. ve sütlaç deyip dudağımın diğer tarafında da uçuk çıkacak ve ağzımı bile açamadan (yemek yiyemeden) geri döneceğim... ammaaa uçuklar iyileşince yemeye bişey ararsam ilk yemeğim olabilirsin...:queen: dikkat et....:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
praetorian' Alıntı:
balık mantar ve kofte var gordugum kadarıyla bunların ustune kesınlıkle sutlac yenır bence eklensın:)

aha bana rakip çıkıyor sendemi motorun üstünde acıkanlardansın:queen:

abı sen gecen benı gormedın sana gore ufak kalırım ama yasıma gore sagglam gobegım vardır yanı:))

necdet abi ben motorun arkasinda yerim giderkene . arada birkac kasikta uzatirim . motor üzerinde sütlac yiyen adam diye tarihe gecersin valla. bende figuran olurum:queen:

aman allahım neler oluyor... bu kerpe gezisinin düzenlenmesi iyi oldu... sitedeki oburlar teker teker düşmeye başladı... :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kartal23' Alıntı:
aman allahım neler oluyor... bu kerpe gezisinin düzenlenmesi iyi oldu... sitedeki oburlar teker teker düşmeye başladı... :queen:

o kartal kardeş motor sağlam dime rapor ver bakim:queen:

ben birtek rakip görüyom kendime oda xxxxl savaş abi:queen:

Son düzenleme:
:) gezi adamı iyice heyecanlandırıyor yaf hele o gün gelsede bi gitsek şuralara yemeklarin tadına bi baksak ben mantar sevmem ama heralde ilk defa mantarmı yiyecem nee heralde öle gözüküyo ama ben küfteyi tercih ederim tabe genede bakalım nejdet abiy dedin kadar varmı bakalım :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gucci' Alıntı:

Arabanın sağındanmı geçti yoksa solundanmı, hani bilelim de belki lazım olur:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar