[MT İstanbul] 25 Haziran 2006 Pazar / Kerpe'ye gidiyoruz.. gelen vaaamııı..:)

necdet abi yaww..
senin boğaz yolu sankim tünel... ben buradan mide fana hepsini görüyooommm:queen:
öyle herşeyi yiyipte kerpeye gidince ben rejim yapıyorum deme... beraber yemekyiyeceğiz...yaaarrııışşşş..:p

necdet abi, yarın senle buluşmamız için gerekli bilgileri pm ya da msn yoluyla bana iletirsen iyi olur. görüşmek üzere abi:cat:
bu arada, rock gecesine geldiğiniz için teşekkürler. siz giderken ben alt katta çalınacak şarkıları cd'ye kopyalamakla meşguldüm. giderken vedalaşamadık, kusura bakmayın ne olur:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tunoka' Alıntı:
Bu adamı Kim durduracak yaw....Motor aldığından beri boyuna yiyooo.....

Ben bu resmi gördükten sonra kerpeye erken gitmeye karar verdim, necdet kardeşim sen beni ilk gruba koy, erken gelirim buluşma yerine, ne olur ne olmaz orada aç kalmak var,:silent:

arkadaşlar kısmet olursa SAVAŞXXL reisle birlikte katılmayı planlıyoruz...sevgi v esaygılarımızla...sizlerin hızına yetişmek mümkün değil ama ucundan azcıkda olsa gezilere katılmak gerekir...:p

evet mete kardeşiminde bahsettiği gibi ayılar piknikte fotoromanı için gün sayıyoruz ben mete gelirse federal bu fotoroman için gerekli oyuncular olacak...

savaş abi hangisiyle geleyim...Hondaylamı Harleylemi Pıaggıoylamı...:p

abi hepsi yatıyor garajda valla...ee görmemişin motoru olursa böyle reklam yapar...:p

:queen: canım sende transalp ile gelirsen güzel bi uyum olur sanırım:queen:
sonuç olarak HONDA diyorum soruna cewap olarak.

honda görünmüyo lem bu arada...:mrgreen:

Son düzenleme:
kıroyum ama para bende abicim yav...heheheh...:queen:

taam dostum Honda olsun seni kırmayayım....:p

SAVASXXL' Alıntı:
evet mete kardeşiminde bahsettiği gibi ayılar piknikte fotoromanı için gün sayıyoruz ben mete gelirse federal bu fotoroman için gerekli oyuncular olacak...

federal gelebilirdi bu geziye aslında ama aynı tarihte Çınarcıkta olacak.

İyi ya, ben çarşamba göreceğim onu kısmetse, ufaktan başlarım işlemeye :)

SAVASXXL' Alıntı:
len honda hangısı görünümüyorkıne...

dostum motoru olan var olmayan var...milletin içinde olmazki böyle görgüsüzlük ama...Hondayı sormuştun dimi...:p

:p :) :wiinkk:

ben ciddiyim mete fedo yuda alalım talip olursa ayılar piknikte konulu bir fotoroman çekeceğim orada...

abi bende rica ederim ama önceden Çınarcığa sözü varsa gelmesi tabi imkansız olacaktır...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu muhabbet beni sarmadı, biraz mütevazı olalım, alabilen var alamıyan var, bide hiç alamıyan var.

bugün ibo (gelişim sürücü kursu) beni ikna etti eksik eğitimleri senin için telafi ederiz sen mutlaka gel dedi kısmetse ben ve yeni üye olan eşim (CHomCHok) ve 2 misafirimizle katılacağız

bizleride eklersen sevinirim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
camadan' Alıntı:
bugün ibo (gelişim sürücü kursu) beni ikna etti eksik eğitimleri senin için telafi ederiz sen mutlaka gel dedi kısmetse ben ve yeni üye olan eşim (CHomCHok) ve 2 misafirimizle katılacağız

bizleride eklersen sevinirim.

kusura bakma yeni geldim hemen cevap verim dedim
camadan kardeş ozaman seni +3mi yazim:)

mete_han' Alıntı:
arkadaşlar kısmet olursa SAVAŞXXL reisle birlikte katılmayı planlıyoruz...sevgi v esaygılarımızla...sizlerin hızına yetişmek mümkün değil ama ucundan azcıkda olsa gezilere katılmak gerekir...:p

metehan kardeş sen artcı olarakmı gelcen :) savaş artı 1mi yazim
:)

Son düzenleme:
KERPE BALIKCISI and PANSİYON

arkadaşlar geçen sene eylülde 30 moto ağırladık. yine aynı şekilde deniz kenarında balık falan şekil düşünülürse mönü hazır derim.kişi başı 15 ytl balık+salata+içecek:(kola yada bira )+meze tabağı aynı şekil yani önceden gelmek isteyen varsa aynı şekilde konaklayabilir.irtibat telefonum değişti cep yani 0505 537 84 36 oldu yada 0262 561 2331 den ulaşabilirsiniz.geçen sene incirlere daldılar bu senede kiraz olur gibi :p ya bi emre vardı bu pazar geldi 4 kişi yediler içtiler falan dediki motosiklet.nette takılmıyoruz bişiler dedi ama ben anlamadım çünkü ben bu siteden başka site tanımam abim alla alla yalanmı yani:cat:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
necdet abi

asya 150 gibi motorlarda gelebilecek mi bu geziye? ona göre kişi eklenebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar