destinyofrock' Alıntı:25 haziran mı bişi sölim mi MT üyeleri ertesi benim doğum günüm ne olcak şimdi bak yagelirim gelirim gelirim bak bu sefer giyerim bikinimi girerim denize ama
bi kere iyi olur hava yani dimi beni yazın ama doğum günü çocu olmak isterim bide belirsiz deyin ok miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
UnSpokeN' Alıntı:necdet abi en güzel buluşma yeri gucci nin de dediği gibi gişeleri geçer geçmez sağda shell benzin istasyonu var.. Toplanmak için en ideal mekan orası.. Bu arada benide kabul gördüğünüz için teşekkür ederim ben ve abbas (benim scooter) sizi üzmicez valla söz =)
abi düşünüyorumda cidden iyi bi organizasyon olucak valla büyüksün :cat: :cat: :cat:
dobosi' Alıntı:yok burda makineler arasında eziliyoruz sorun oluyo hız sınırımız vardır inşallah
ByChoes' Alıntı:necdet abi insan motor ayırt etmiyo
cc ne olursa olsun bizdendir diyo walla BÜYÜK ORGANİZAYSON olcek :cat:
alikara' Alıntı:Sadece Necdet abin demiyoo, biz de diyoruz
Hız sınırımız mevcuttur
Biz manzaranın tadını çıkara çıkara gezeriz. De mi Necdet abi?![]()
dobosi' Alıntı:nejdet abi ben kandırada uçuş konusunda çok mşurum kendi sınıfımda hiç geçilmedim tabi bunun karşılğı bi okadarda uçtum geldiğinizde görürsünüz zaten motor biraz hasarlı siz gelene kadar yaptırırım gerçi parça bekliyorum