Yaa kardeşim sen ne biçim adamsın yaaaasahinhakan04' Alıntı:Sana dondurmalar feda olsun be abi. Bende kurs almak istiyommmmmmmmmmmm
30 senelik istanbulluyuz yüzme bilmiyozzzzz
yazık bana
necdet abi sayesende halledecez artık
Kardeşim bizde yalan yok Ne yapalım yanı ALLAH özene bözene yaratmış hertürlü yetenek ve hüner varsa ben ne yapabilirimserdark' Alıntı:Yaa kardeşim sen ne biçim adamsın yaaaar:
Yüzme bilmezsin
Rodaj bilmezsin
Bilardo da çok konuşursun
Bowling'te bilmiyorum deyip millete ders verirsin
TÖVBEEE TÖVBEEEEEE :queen: :queen: :queen:
muhendis1959' Alıntı:Boğulanları ben kurtarırım, ayrıca isterseniz kamyon şambrelide getireyim,:queen: :queen:
biktim bu zengin zuppelerden
altina jeep ceken kendini dunyanin krali zannediyo. hadi beni asfalta yapistirdigin yetmezmis gibi bide kopek ezmis gibi hic durmadan gazliyosun. ya sen ne assagilik bir o....... cocuguymussun ah ben senin plakani alabilseydim o jeep ni kicina monte etmezmiyidim.
Arkadaşlar, Derbi firması ile görüştüm az önce DERBI 125 GPR NUDE test motoruda yarın Kerpe 'de olacakmış ilgilenenlerin bilgisine.
necdet' Alıntı:bu opet paralı yoldan girince ilk benzinci zannedrim kartal pendik civarı
Shamyl' Alıntı:Ben kozyatağına kadar gelmeyeyim diyorum da, kartal'dan teme bağlanırsam oraya çıkar mıyım? 0930'da mı buluşma?
fedaykin' Alıntı:TEM'e girdikten sonra ilk çıkış kartaldır. Ondan sonra Sabiha Gökçen-F1-Pendik-Kurtköy ayrımı gelir. O ayrımı geçtikten birkaç km sonrada sağda OPET'i görürsünüz. Ayrıca ilk benzinci, ikinci değil.
Rüzgarınoğlu' Alıntı:Selamlar.
Biz rahat bir yol yapmak ve az vakte çok şey sığdırmaya çalışmamak için az bir grup saat 08,00 de marş basıyoruz kerpeye.
Nejdet dün akşam seninle konuştuğumuz gibi sizleri kandırada çay bahçesinde bekliyor olacağız.
Bizimle sabah erken çıkacak arkadaşlarımızın listesi aşağıdadır.
Şayet erken çıkma fikri olan arkadaşlarımız varsa saat 08.00 Kozyatağı carrefour önü üst geçidin altı,saat 08.30 Tem opette olacağız...
Sevgiler ve saygılar.
Rüzgarınoğlu...
1-Murat+4(Rüzgarınoğlu)Araçla...Saat 08.30'da Opette katılacağım...
2-Haluk(Hboyraz)
3-Murat(Trader)
4-Tycoon(Giray)
5-Tansel(Uzman) (Opetten katılacak)
6-Yasemin(Jasmine)(Opetten katılacak)
7-Aydın(Ataper)
8-Serdark(Serdar +1)
9-Şahinhakan04(Hakan +1)
10-Hakanacan(Hakan+3)Araçla...Opetten katılacak.
hep beraber yanacaz gunes altında ole biz gelmeden olmaz:queen:richy' Alıntı:babalar! otobandan kandıra çıkışından çıkıyorsunuz ya hemen sağda Shell var. benzinliğe girip bir çıkın kimse var mı diye. yolun kenarında beklemeyeyim bu sıcakta. olmaz mı?
muhendis1959' Alıntı:Necdet kardeşim bir arkadaşımız daha gelmek istiyor adı MURAT EKİNCİ +1 listeye eklermisin.
Birde biz sabah erken çıkan grupta olmak istiyoruz bir mahsuru yoksa ben SERKAN ÇAPUR, VE MURAT EKİNCİ O GRUPLA ÇIKACAĞIZ BİLGİLERİNİZE
:cat:
ARKADAŞLAR BİZDE SİZİNLE GELMEK İSTİYORUZ BİR MAHSURU YOKTUR SANIRIM.(Biz 3 Motor OPETTE KATILACAĞIZ SİZLERE 08.30 DA)
İSİMLERİMİZİ EKLERMİSİNİZ
1- MUHENDİS1959 Müslüm Akpek
2- SERKAN ÇAPUR
3- MURAT EKİNCİ.+1
T E Ş E K K Ü R L E R.:rendeer: :rendeer: