[MT İstanbul]/ 24-Ekim-2010 / Karaburun ve durugöl gezisi

Bu pazar 24-Ekim-2010karaburun ve vaktimiz, o anki keyfimize göre durugöl gezisi yapacağız inş. geçen haftalardaki gezileri hep cuma günü oluyor diye sitem eden arkadaşlar buyrun alın size pazar günü gezisi :) geçtiğimiz gezilere katılan arkadaşlarla çok güzel vakit geçirdik ilk kez katılıyorum kaygısı olmasın lütfen kimsede..
yalova, sazlıbosna ve büyükçekmece gezilerindede ilk kez katılıp tanıştığımız çok güzel insanlar oldu. buluşma noktamız ve güzergah bilgileri resimli bir şekilde eklendi kafasına takılan bir soru olursa bana özelden mesaj atsın lütfen...
maksat tanışmak kaynaşmak gerektiğinde de yardımlaşmak....

buluşma noktası çağlayan meydanındaki saha önü yeni yapılıyor olan adliye sarayının karşısında E-5 ten girilen, güzergaha göre ve anadolu yakasından geleceklerin kolay gelebileceği bir nokta olarak düşündüm... fikirlere göre geğişebilir

bulumanoktas.jpg

karaburun buluşma noktasından gidilecek istikamet...

gzergah1.jpg

son olarakta kara burundan birkaç foto...

2066394.jpg

6958266.jpg

8979651.jpg

21097584.jpg

37898233.jpg

evet arkadaşlar listeyi oluşturalım siftah benden :)

1:hattat_hasan

Moderatör tarafında düzenlendi:
hava durumu bilgisini de girelim bir ara:)

2: polo34
3:

hava durumu bilgisini de girelim bir ara:)

3:

abi şimdilik hava güzel gidecek gibi :) inş. hava güneşli olurda gezimizi ertelemek zorunda kalmayız...
51855323.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:57 ----------

abi 3 numara adını yazsın diye boş bırakılmış neyse adamlarımız sorunu halletti :)

3:innovacı

güzel geziler sizlere arkadaşlar,bu hafta mesai saatlerinden dolayı 14:00-20:00 arası turlar bana yasak malesef.kısmetse hafta'ya devam.
birde karaburun'a çok gitmişliğim vardır yazın güzel bir koy ama kışın hiç çekilmez sahil baya bir soğuk oluyor haberiniz olsun sağlam ve teşekküllü giyinin ne olur ne olmaz istanbul havası şaka filan yapar yağmurluklarınızı yinede alın yanınıza.tekeriniz düz bassın kazasız belasız geziler dilerim.

karaburun güzel ve gezilecek yer...

gidiş yolu harikaaaa...

iyi eğlenceler...

güncelleme yapalım :)

4: COOLFEAR
5:?

ben olmazsam olur mu hiççç :cherry: gezinin emniyeti kimden sorulurrr çok ayıpp :cherry: ayşe fatma böcüğümle inşallah aranızdayım,pazara görev yazmazlar umarım wala yazarlarsa çok dua ederim onlara :cherry:

Motosikleti
Honda sh125
bulusma noktasına gıden yollar kapalı olabılır caglayanda tunel calısmaları olacak tam tarıhını bılmıyorum

5:finalcık :cherry:
6: mavi :)
katılımları bekliyorusss :cherry:

Adım yazılmış ama benim daha önceden verilmiş sözüm var o güne ait..
Katılan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum..
Kazasız belasız gidin gelin inşallah...

Güncel Liste..

5:mavi prens

Saati yazmamışsınız Ona göre katılım yapabilirim.

buluşma saati saat 09:00
unutmuşum kusura bakmayın....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 ----------

Adım yazılmış ama benim daha önceden verilmiş sözüm var o güne ait..
Katılan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum..
Kazasız belasız gidin gelin inşallah...

Güncel Liste..

canın sağolsun ünal abi önümüzdeki hafta arası tamer abi (arjantinli) bir gezi yapalım diyordu ona gelirsin inş. hem hafta arası senin işine daha çok geliyordu sanırım....

Bir engel çıkmazsa gelirim. Güzergah güzel.

6:Jagadam

Bir aksilik olmazsa ben de katılırım.

4:COOLFEAR
6:Jagadam
7:sultanahmet
8:

norad ile konuştum az önce oda gelecekmiş ama kendi yazsın listeye ismini,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 ----------

bulusma noktasına gıden yollar kapalı olabılır caglayanda tunel calısmaları olacak tam tarıhını bılmıyorum

bir çaresine bakarız sorun değil liste tam netleşsin herkez biribirine telefonunu verip organize olduktan sonra gerekirse yol üzerinde herkesin kolay ulaşabileceği bir yer belirleriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar