[ MT - istanbul ] 23 Şubat Cumartesi - Motorum kurudu hadi ıslatalım buluşması :)

GKN

işn esprisi bi yana dışarda kalmamıza rağmen şikayet edilmeyen nadir buluşmalardandı..
bunda ev sahibimiz M ün ün büyük rolü var, çok güzel ağırladı hepimizi, ii bi ev sahibi oldu..
canımı hiç sıkılmadı, sizden soora pembe gömleğini çıkartıp şemsiye demişirye bize güzel çovlarda yaptı:p
her şey için teşekkürler M ünnnnn yeşiloğlu kardeşim:cherry:

emin.... pasta ha .... bensiz ha.......... hiç bişey demiyorum::evil::::evil::::evil::::rantinp:::rantinp:

bana pasta yok ha....... keşke o suyu kafandan aşşagı boşaltsdaydım
ne yapiim kanka aradım açmadın bide geç geldin suç sende sona kalan dona kalır sana bi lastik don alıcam söz :mrgreen:
güzel bir buluşma oldu arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkürler yüreğinize sağlık
emin kardeş pasta süperdi kesene bereket
motorlarını yenileyen tüm dostlara tekrar hayırlı uğurlu olsun:cat:
abi teşekkür ederim afiyet olsun :wiinkk:
Anahtar son ana kadar cigaranın içindeydi ...:S
Sende yemediğini haber verseydin :)))(bende yiyemedim ya... Geç kalmışız be ya.. Erken davranmışlar :D Tellaffi etmek lazım ...

Ben biraz hıncımı aldım ... :)
abi zamanında gelmiyosunuz sonra suç benim oluyo hem nasıl aldın hıncını anlamadım şimdi :cherry:
işn esprisi bi yana dışarda kalmamıza rağmen şikayet edilmeyen nadir buluşmalardandı..
bunda ev sahibimiz M ün ün büyük rolü var, çok güzel ağırladı hepimizi, ii bi ev sahibi oldu..
canımı hiç sıkılmadı, sizden soora pembe gömleğini çıkartıp şemsiye demişirye bize güzel çovlarda yaptı:p
rica ederim ne demek, yalnız aynı muameleyi bende senden beklerim, direkli mirekli olan kısmından :mrgreen:

Şikayet edilmez tabii.. Piyanist şantör kılıklı M inn şahsiyeti güzel bi havaya denk getirmiş buluşmayı..
Vallaa 3 gündür yaz gelmiş gibi sevindirik oldum, havalar harika :)

Şikayet edilmez tabii.. Piyanist şantör kılıklı M inn şahsiyeti güzel bi havaya denk getirmiş buluşmayı..
Vallaa 3 gündür yaz gelmiş gibi sevindirik oldum, havalar harika :)

eee organizatör kişiliğimi konuşturdum en kalabalık mt buluşmalarından biri oldu övünmek gibi olmasın :cherry:

GKN

olüm sen aç bi topic, etler benden mangal gkn dan die
100 kişiden az gelirse ben banlatırım kendi kendimi:queen:

abi ben ordayım smdden listenin basına yazın hatta bursa tarafında yapalım izmir ankaradanda gelmek isteyen olur belki:queen::queen::queen:

Ben bizimkileride alır gelirim vallaa.. Evde yemek yapılmıyo ne de olsa.. Ailecek gelir karnımızı doyururuz.. Ne de olsa beleş :queen:

GKN

Emun abı bizim aşirete sımdıden haber verdım eger bole bıse yapmassan benı kesın vururlar :queen: Canavarı bıle cagırdım bugun ercis edremıte gıttım soledım oda ısı cıkmassa gelcekmıs :queen:

emün al sana 2 aile birde benimkiler aşşa yukarı 15 hişi hazır bilem:p

ben bizim inşaattan da arkadaşları davet ederim (((((((:)

haydar mutallip .. hamza hudruver .. cemalettin sayrullah ..:queen::queen:

ikişer ikişer yazdıgım çift olarak katılacaklar .abdunnuraarman ver birde rafit

GKN

ben bizim inşaattan da arkadaşları davet ederim (((((((:)

haydar mutallip .. hamza hudruver .. cemalettin sayrullah ..:queen::queen:

ikişer ikişer yazdıgım çift olarak katılacaklar .abdunnuraarman ver birde rafit

:queen:
sayrulahmı, o gellirese ben gelmem, eski sefkilim o:queen::queen:

sayrulahmı, o gellirese ben gelmem, eski sefkilim o:queen::queen:

olm senden sonra celmalettini buldu zaten ...

yanlız senden sonra performansı düştü ( nedense )

eskiden 10 çimento torbasını bi kerede 19 kat çıkartırdı şimdi 5 torbayı yerinden kaldıramıyo .. (((((((:) ne günlerdi be . :queen::queen:

GKN

kitleseniza kardeşim şşu konuyu, çatlak sesler gelmeeye başladı:queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ohooo, bulusmanin uzerinden 2 gun gecti ama muhabbete doyamadiniz he. :)

Hani beenim hani beenim benim olacaktın yaarr.. İki bahar önce okulun bitince bana varacaktınn.. :pr::pr::pr:

mhrrmkpnr GKN Jesse kıreyziselo ve Pınar, yukarıda saydıklarınız varsa ben yokum:mrgreen: hele sayrullah varsa hiç yokum, bujim GKN ın eski sevgilisiymiş demek, o gelirse delimavili kavga çıkarır :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar