Kovayla gelicem emin abi.bol bol bez getir bence![]()
Evet evet taşımana gerek yok, erkek erkeğe buluşucaklarmış :mrgreen:
Kovayla gelicem emin abi.bol bol bez getir bence![]()
Evet evet taşımana gerek yok, erkek erkeğe buluşucaklarmış :mrgreen:
o zaman buluşmaya kimse gitmesin![]()
yazın ya siz gelin ya biz, yada ortada yani bursada buluşalım :wiinkk:Motorun ıslatılmasına gelmeyi isterdim ama malum bir kaç yüz km var aramızda
İyi buluşmalar size :cat:
var var iyi bak :cherry:Nası yok burda benim adım???? ::cekic:: ::cekic:: ::miiz::
olur tyabi ne demekçamurlu suyla ıslatın motoru grenajları güzelleştirir :queen: yerseeeen :bounce:
kim ıslatcak bilmiyorum ama toplu nikah töreni gibi toplu ıslatma töreni yaparız:mrgreen:Cumartesi günü Emin dışında motorunu ıslatacak başkaları yok mu? :bounce:
ama gelirsemde trafik polisleri ceza keser :mrgreen:emin sen motorla gelmezsen sana ceza keserim haberin olsun![]()
yok kova olmaz tanker tut öyle gel :mrgreen:Kovayla gelicem emin abi.bol bol bez getir bence![]()
peki bunu ben üstündeyken mi yapacaksıntaşımana gerenk yok, sadece uzun bi halatla bi dalgıç ayarla sen
benim ıslatma güdüm biraz hayvani olduğu için deniize atıcam motürü:cherry:
niyeymiş o? daşfırınım dedim ya sana :mrgreen:En başta emin gidemiyo zaten herkesi bırak :mrgreen:
muhahahhaha bi depo benzinle o kadar yol gidilmez bence gitme :mrgreen: muharrem geri dön :salut:bırakın geyigi smd ben eminin moturu almaya gidiom adana mt'ye haber salın beklesinler beni donerkende sahil seridinden butun mtleri gezicem:queen::queen:
ee motursuzda buluşma ıslatma olmıcagı için yatar bu topic![]()
Cumartesi günü Emin dışında motorunu ıslatacak başkaları yok mu? :bounce:
ama gelirsemde trafik polisleri ceza keser :mrgreen:
niyeymiş o? daşfırınım dedim ya sana :mrgreen:
Cumartesi günü Emin dışında motorunu ıslatacak başkaları yok mu? :bounce:
Vallaa Ertekin, Marv ve Sriyana da ıslatmalı bence.. Toptan ıslatma buluşması
Ertekin ıslatmakta biraz gecikti ya olsun artık![]()
hayırlı buluşmalar
bakarsın sürpiz yaparem
liste tam bi oluşşsunda bakalım:mrgreen:
bülent baba ey kafayı daş geliyo daş
tmm abicim inşallah, güle güle git güle güle gelsize iyi buluşmalar ve ıslatmalar osaatlerde izmirde olurum büyük ihtimalle ben sonra eminin motora bikova su dökerim iyi eğlenceler hepinize.
tabiki olurmu öyle şey :wiinkk:motorsuz olarak benide kabul ederseniz benide yazın listeye![]()
yutsanda yutmasanda öyle şekerim :cherry:Yok yok trafik polisleri çevirmiyo bile..
Bilmesek yutturucan hee :mrgreen:
tmm halukcum bekleriz :wiinkk:Su tabancasıyla gelicemyaz emün abi benide
![]()
emin bu iş bize pahalıya patlıyacağa benziyor...bence biz gelirken yanımıza ucuz tatlıcılardan tulumba tatlıları alıpta gelelim...:mrgreen:
bilmem varmıki...::blusssh:
kız o Sriyana değil Syriana olucaktı kaç kere söyledim kaç...
belkisi melkisi yok orda olacaksın evlat...:cherry:
evet biraz önce geldi ve hemen siteye girip nedenini öğrendim...
emin bu iş bize pahalıya patlıyacağa benziyor...bence biz gelirken yanımıza ucuz tatlıcılardan tulumba tatlıları alıpta gelelim...:mrgreen:
ucuz tatlıcıdan mı? abicim o bile pahalıya gelir ben evde anneme yaptırıp getirmeyi düşünüyodum:mrgreen: bu arada galiba listeye seni de ekliyorum :wiinkk:
tamam güzel kardeşim o da olur...hani şu marketlerde satılan hazır kemalpaşa tatlılarından varya onlardan yaptırmak en mantıklısı...:cherry: beni bu zahmetten kurtarırsan çok duamı alırsın...maliyeti aramızda hallederiz...:queen:
emin listeye + daisy_m'i eklemeyi unutma...:bounce:
emin kardeş beni de ekle. seni bu güzel günde yalnız bırakmak istemem. :rendeer: