[MT İstanbul] 22-10-2010 gel gidelim hamama...uzan göbek taşına

hayırlı abdestler sizlere bende gelmek isterdim ama bugun sabahtan bile cıksam yola yetişememki aman dikkat !!!!
osmanlı padişahı 3. mustafa (yanılmıyorsam) hamada cariyesini kovalarken hacı şakıre basar ve kayıp düşer ölür kask larınızı takın :queen::queen::queen::queen::queen:

hamamda yerleri hacı şakirleyip teker yapıcaz:queen::queen::queen::queen:

Bole bi hamam bulusmasi yapilmisti daha once cok cesitli fotolar hala mevcut eski bulusmadan.+18

listeye adını ekle o zaman emüüünn..seni ben keseleyecem:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------

Ya ALLAH Bismillah

1-ERYİLMAZ
2-Kelleci
3-GKN
4-Marv
5-redriwer
6-carpe diem
7-

yokmu Arttıran

aynı performansı hamam da da bekliyoruz:queen:

gelebilirim ama benim cc sizinkilere göre ufak kalır:p

maşallah en ufağı 600 lük:queen:

listeye adını ekle o zaman emüüünn..seni ben keseleyecem:bounce

vay arkadaş ya millet şişlideki lüküs masaj salonlarında kendini özel eğitim almış uzman personellerin şefkatli kollarına bırakırken bende kendimi üsküdardaki tarihi çinili hamamda kellecinin insafına bırakıcam iyi mi :mrgreen:

emin emin emin emin :queen:

ben sabunlu halde keselenirken bırakıp gitmeyesiniz :p

Sen gittin ya abdest tazeledik, 5,5 ay kimse kaza yapmadı :p:cherry:

sizde de şans yok ben ne yapayım genelkurmayın son çalışmasına göre kısa dönemi 8 aya çıkarabilirlermiş :mrgreen:

vay arkadaş ya millet şişlideki lüküs masaj salonlarında kendini özel eğitim almış uzman personellerin şefkatli kollarına bırakırken bende kendimi üsküdardaki tarihi çinili hamamda kellecinin insafına bırakıcam iyi mi :mrgreen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beni de yazın listeye, kısmetse oradayım. :)

Arabaya park yeri bulabilir miyim orada, malum motörsüzüm artık.:salut:

ben sabunlu halde keselenirken bırakıp gitmeyesiniz :p

sizde de şans yok ben ne yapayım genelkurmayın son çalışmasına göre kısa dönemi 8 aya çıkarabilirlermiş :mrgreen:

yok kardeşim olmaz öle yamuk :bounce:

arkadaşlar emin arikoglunu yıkamak maksadıyla üzerindeki ölü topragını atması için gelebilirm lakin hamam gitmeden önce emini biyere götürmek isteriz önce onun bi buluşması yapılsaydıya :D

evet benim askere gittiğim hafta hemen bi hamam organizasyonu yapmışlar, ben gitmeden yapılmsa olmazdı sanki, hamam canavarımıyım ben :mrgreen:

Emin abi askerde gordugunden farkli bi olay yoktu fotolar mevcut.
Sadece daha az kisi vardi ve bu insanlar oraya askerdeki gibi zorunlu degil zevk icin gitmislerdi.:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Bilmem anlatabildim mi?

Arkadaslar listedeki herkes kesin geliyomu varmı degisiklik

Arkadaşlar ben işlerimi halletmek üzere birazdan dışarı çıkacağım.Oradan da hamama geçerim. 19:00 da hamamda görüşmek üzere.

Yeri bulmakta zorlananlar cepten bana ulaşabilir:0536-563-93-55
yada :05447989553

Arkadaşlar ben işlerimi halletmek üzere birazdan dışarı çıkacağım.Oradan da hamama geçerim. 19:00 da hamamda görüşmek üzere.

Yeri bulmakta zorlananlar cepten bana ulaşabilir:0536-563-93-55
yada :05447989553

bende çıkıyorum şimdi.
hamamda görüşürüz millet. kadro tam eksik yok:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar