[MT İstanbul] 18 Kasim 2006 Cumartesi Bowling Turnuvasi / Göztepe

çalar saatimi kursam beni uyandırırmı acaba :p bende geliyim belki langırt oynayabileceğim biri çıkar erhanım sen anlarmısın langırttan :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
çalar saatimi kursam beni uyandırırmı acaba :p bende geliyim belki langırt oynayabileceğim biri çıkar erhanım sen anlarmısın langırttan :cherry:

fırfıır yapsam olur mu :cherry:
iso uzmandır bu işte onu getirsen :wiinkk:

bende gelmeyi isterdim ama o aksam okadar önemli bi isim var ki.. erhan yani baska bi gun bulamdın mı...

Onur yapma be bak bende geliyorum. Erhan bu arada ben ayarlıycaktım buluşmayı ama ankaraya gittim geldim 10 kasımda ilgilenemedim... Katılayım bare dimi:mrgreen:

Son düzenleme:
km olarak uzak değil belki ama bağdat caddesinden oraya gidip gelmek benim için imkansız.
bağdat caddesi veya sahilyolu gibi yollardan gidilmiyor oraya malesef:salut:
size iyi eğlenceler...bir strike da benim için yaparasınız artıkın:queen:

aa ayıp ettin bak sen gelemezsen biz alırız ya... üzülme ağladığına değmez :cat:

Ben geliyorum kardeşim. Leventten çıkıcam yola sirkeciye inip arabalı vapura binicem. Ordan zaten direk otoyoldan yoncaya girdinmi varıyorsun... Eğer katılmak istersen beklerim :rendeer:

Bak bu arabalı vapur fikri süper:cat:
Ben de kendi motosikletimle gelebilirim o zaman belki:)

Bak bu arabalı vapur fikri süper:cat:
Ben de kendi motosikletimle gelebilirim o zaman belki:)

Ben hep bu şekilde karşıya geçiyorum o kadar rahat oluyor ki. Direk Haremde sahilde iniyorsun. Kadıköyün yanı... Zaten gideceğimiz yerde Kadıköye bayaa yakın... Tam olarak yolu bilmeyen arkadaşlar varsa söylesin buluşup beraber gidebiliriz...

Bir gün bende geleceğim İstanbul'a,tam geleceğim :p :p

Off işin şakası,çok istiyorum yaa :pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar