anaaastarsailor' Alıntı:o kız arkadaş benim işte alper_tim:mrgreen: :mrgreen:
+1 olan ben miyim yoksa başka biri mi onu çözemedimstarsailor da ayrı yazılınca:silent:
harp çıkmadan topic kapanmadan hallettik galiba:queen: :queen:lespaul_84' Alıntı:alper siteyi kapattırıcan abi:mrgreen:
harp mı çıkarıcan![]()
![]()
FutureShock' Alıntı::cherry: Alper_tim ve Starsailor ikiniz de süpersiniz valla çok güldüm yav .Tam biramı içiodum ekrana püskürdü hepsi yazık günah oldu valla.Bakın katharsis te ilk biralarım sizden haberiniz olsun :bounce:
zuhtupasa' Alıntı:ulen hayatınız avanta hemen buluveriosunuz biişii..:mrgreen:
S&S
FutureShock' Alıntı:yav çok güldüm süpersin valla.
Yazın uleyn bana da +1.artık kim olur o +1 bilemem ama yazın siz ( eee kem küm kavga çıkıcak valla okumaz inşallah
::angry2::
önce herkese günaydın serkancım kazma olayını 17 haziran gecesi görüşcez seninleserkan79' Alıntı:alperin lakabını değiştirdim ulusal kadrolu KAZMA artcı![]()
caponlardan haber saat 11:00 gibi gelicek ama dün akşam firmayla görüştük sanırım yarın sabah 9:00 da geliceklermiş yani benim gelme olayım iptal olucak gibi p.tesiye kadar gezdircez mecburen:salut:vedat kaya' Alıntı:alper sukull duymadan düzelt olm ...
insan bi resme bakar kardeşim..
cinlilerden bi haber varmı..:silent:
FutureShock' Alıntı:paşam senin de ilk biran benden :rendeer:
evt tolga arada 0,50 ytl oynuyo bişi değilzuhtupasa' Alıntı::wiinkk: birayı votka yapsak:silent: :mrgreen: :cherry:
S&S
:rendeer: eyvallah kardesim..ulen bu aksam cokmu içcez ne..camadan' Alıntı:paşama benden çekbi votka :cat:
camadan' Alıntı:valla paşam ben araba ile gelmicem mekana ne olur ne olmaz
bana bişi ısmarlayan yok mu yawww:silent:camadan' Alıntı:ozaman ben yırttım senin alkol denetlemenden :queen: