Metehan senin Bolu abant iptal mi oldu şimdi?
Metehan abant sonraya kaldı sanırım o zaman bizi de ekleyin listeye mümkünse biloo arkasında olsunDenizci muzaffer bize haber vemeden dylan larla gezi yapmış bende Twister gezisi yapıcam ona inat
Buraki +1 olarak düzelteyim malum aileyiz.
Paintball da bende varım. İlk ben liste başıyım.
Katılımcı listesi:
1- Alper_tim
2-skullhunter
3-starsailor
4-vınvın
5-kırmızı
6-komtan
7-denizcimuzaffer +1
8-bilooo +1
9-buraki77 +1
10-kaiser +1
11-hastalikli_insan
12-
13-
14-
15-
16-
17-
18-
19-
20-
21-
Olabilir tabi de metehan abanta gitmedik diye bizi paintlemezse bir de karşı takımda kim var hanımlar mı? (Akşama oklavayı da biz yeriz artık :queen![]()
Oradayım efenim yazınız listeye :cat:
Biloo hocam mümkünse benim yazılara yorum falan yazma...olumlu veya olumsuz...nötr olalım hacı forum içinde...:farao:
Tencere abimide yazın ülennnnnn...Teflon nerelerde müdürüm...eğitimden sonra kayıpsınız...
Saygılar abicim.. Teflon kardeşiminde selamları var.. Sen olayı iptale bağlayınca napalım diye düşünürken baktım burnumuzun dibinde ortam yapılıyo.. Akalım hemen diye düşündüm..
Hocam öğlene bırakma erken gel.. 4,5 yıl aklında kalmasın diye senin paintball da bizden olsun takılırız işte.. :bounce:
eleykümm selemmm...Abi demek ben Bolu olayı çıkarsam bu organizeyle gümlüycekmişiz...olaya bak şimdi...herkes 260 km lik boluyu tercih etmezdi herhalde...iyi yırttık bahaneyle...ama ben kafaya koydum yaparım...
yok abi senden bizden ondan mezarsporda bana ters...yahu siz takılın işte...
hem paıntball ata sporu falande değil...
:queen:kriket ...golf...badmıngtonu tercih ederim şekerim...:queen:
Bırak şimdiHedef küçültemem diye oynamıyosun dimi :queen:
Göbeğimiz yanıltmasın zamanında C timiydikale:
Ayrıca tavla falan yaparız erken gel baba :cat:
alper benide yaz ama ehliyet yetişirse dediklerine göre kesin çıkarmış o tarihe sen yinede yaz gelcem ....
mete yaw sende iicene kapıp koyurdun kendini yakışıyomu senin gibi gencecik(iltifat) adama sen daha çoook motosiklet eskitceen yaawww.
ooo cengiz naber hocam...geçen tek başına Angara tayfasının belini büktün he...
neyse bi gel artık...inmisin cinmisin tanıyak bi ...madem türksün göster ürksün...:queen:
ya yanlış anlamayında bana artık herşey dünyevi geliyor...yani kızım nefes aldığı sürece bende varım bu hayatta ...gerisi bana masal gelir...
aqlp bozulma yaaw mete hep doğruları konuşur.heheheee seviyorum sizi.....
herşey çocuklar çocukalrımız için benim çocuğum yok ama bu duyguyu inan motosikletimde zaman zaman yaşıyom....
metenin göbek adını ben değil tarihçiler bile bilmiyo....ceketime gelince şuan o ceket amerikada giness rekorlar kitabında incelemede.görmek isteyenler new york manhattan 5 nci cadde. alp saçlar harika olmuş.:queen:Göbek adını biliyosun değilmi mete nin......:queen::queen:
Bizde seni ve ceketini seviyoruz....Ankarada çok meşhur oldu.....Görmek isterim valla....:cat:![]()
Abuk abuk konuşma lem....Bak gene polemik yaratacan....Salarım tayfayı üzerine ha....
Güzel gezi organizasyonu..Erken kalk ta insanlara karış...Safari yap, paint oyna...Globalleş....Anca yemek derdin...:queen::queen:
Mete-hanale:
Dylançılara kök söktürttüm bu hafta sonu. beat neymiş tork neymiş, Km/H neymiş allahını yaşayarak deneysel öğrendiler :queen::queen:Kendileri kaşındıydı abi. Keşke Faik abim bize o kadar üzülmeyeydi:queen::queen:
Dylanı alıpta söölemeyen patlak egzost olsun e mi.
Takımları kuralım, Paint Ball olmazsa misket oynarız yavvVallah diyom oynarız, tamam karar vedim ben Misket organizasyonundayım. Kapışşşş yasak, Baş kırmızı, herşey benim!!!
![]()
metenin göbek adını ben değil tarihçiler bile bilmiyo....ceketime gelince şuan o ceket amerikada giness rekorlar kitabında incelemede.görmek isteyenler new york manhattan 5 nci cadde. alp saçlar harika olmuş.:queen:
bak senin kaşıntın tuttu yine...gerekirse kaşırız...![]()