[MT İstanbul] 16 Eylül Cumartesi Eyüp Çocuk Yuvası Ziyareti

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
savaş abi onu bunu bilmem o soldier man yazan çantalardan ben de istiyorum :queen:

Bu ilk çocuk yuvası ziyaretimiz olacak..
Bunu devam ettireceğiz..
Cumartesi gelemeyen arkadaşlar bir dahaki organizasyona katılırlar..
16 eylül cumartesi için bile zar zor randevu ayarlayabildim çünkü:pale:

Bu ilk çocuk yuvası ziyaretimiz olacak..
Bunu devam ettireceğiz..
Cumartesi gelemeyen arkadaşlar bir dahaki organizasyona katılırlar..
16 eylül cumartesi için bile zar zor randevu ayarlayabildim çünkü:pale:

Farklı yuvalara ama değil mi ? Hayır diğer çocuklara da "oyun materyalleri" götürmek lazım da, o bakımdan :queen:

Farklı yuvalara ama değil mi ? Hayır diğer çocuklara da "oyun materyalleri" götürmek lazım da, o bakımdan :queen:

abi cidden çok hoşuna gitti bu olay senin yaa..
sosyal yardım denince akla hemen yiyecek giyecek geliyor akla haklı olarak ülkemiz ekonomik şartlarında.
çocukları eğlendirerek eğitimlerine katkı sağlayacak o OYUN MATERYALLERİ(sosyal hizmet uzmanları böyle kullanıyor bu gereçlerin ismini,sen sevmediysen değiştirelim:mrgreen: )gayet işe yarıyor senin için rahat olsun:cat:
niye bu kadar takıldın onu anlayamadım ama:silent: :silent:
sen bile bu kadar takılırsan bu paranteze işimiz zor valla:pale:

Hoşuma gitti tabii.
40 yılın başında takılacak bişey buldum :cherry: Ben de eğleniyorum. :)

Tamam tamam bir daha yapmam. :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güncel diyorum ve yarın görüşmek üzere

007

Guncell diom bende, Turkcell den sonra ucuz tarife... :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Damla,
Yuva ziyaretimizin olduğu gün saat 15:00'de bir iş arkadaşımın nikahını haber aldım.Size katılmazsam size, nikaha katılmazsam o tarafa ayıp olacak ama nikah 1 keredir, gitmezsem olmaz dedim.
Bağışlarsan beni listeden çıkar.Bari gelmek isteyen bir arkadaşı engellemiş olmayayım.
Teşekkür ederim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba Damla,
Yuva ziyaretimizin olduğu gün saat 15:00'de bir iş arkadaşımın nikahını haber aldım.Size katılmazsam size, nikaha katılmazsam o tarafa ayıp olacak ama nikah 1 keredir, gitmezsem olmaz dedim.
Bağışlarsan beni listeden çıkar.Bari gelmek isteyen bir arkadaşı engellemiş olmayayım.
Teşekkür ederim.

olmaz abi kabul edemeyiz, listeye girdin bikere, söyle arkadaşına düğünü başka tarihe alsın :mrgreen:

olmaz abi kabul edemeyiz, listeye girdin bikere, söyle arkadaşına düğünü başka tarihe alsın :mrgreen:

Valla ne iyi olurdu:) .Sözümüzden de dönmemiş olurduk::utangac: .Hep bir yerlere "geleceğim" deyip te sonradan "o işim çıktı, bu işim çıktı" diye su koyverenlere uyuz olmuşumdur.Şimdi ben o duruma düştüm.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yok ozan kardeş ya şakasına söyledim ben yine senin durumun iyi en azından benim gibi kendi açtığın topice gidememezlik etmedin benim geçenki halimi düşünsene

yok ozan kardeş ya şakasına söyledim ben yine senin durumun iyi en azından benim gibi kendi açtığın topice gidememezlik etmedin benim geçenki halimi düşünsene

Üzme kendini Hasan'ım:cat: .Seninki de iş hali.Elden birşey gelmez.Sayende güzel bir haftasonu geçirdik:rendeer: .

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Üzme kendini Hasan'ım:cat: .Seninki de iş hali.Elden birşey gelmez.Sayende güzel bir haftasonu geçirdik:rendeer: .

e tabi sizin için fena olmadı ama ben o güzelim geziyi bırakıp işe döndüm :salut: yarın da çıkıp biraz dolaşmayı düşünüyorum katılmak istersen bizim topice bi bak oraya yazdım bişeyler

offf bu topik hep düşüyor :silent:

Güncel arkadaşlaaaar günceeeelll :) :) :)

not: mete_han yazdıklarını okumadım sanma :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
neee metehan mı biri metehan mı dedi :cyclopsan kaçıınnn... iyi adam lafının üstüne gelir birazdan

güncel:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
günaydın arkadaşlar hasan metehan daha gelmedi:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar