[MT İstanbul] 16 Eylül Cumartesi Eyüp Çocuk Yuvası Ziyareti

arkadaşlar lütfen gelebilecekler gelsinler gelemeyecek a rkadaşlarda maddi d estek verirlerse ellerimiz dolu gideriz..

madem 15 kişi ile sınırlı o zaman şöyle bir yöntem denenebilir tabi esirgeme kurumu kabul ederse bu topic sbitlenip her ay 10-15 gönüllü düzenli olarak bu hayır işini üstlenir hem katılmak isteyenler katılımnı yapar hemde ordaki çocuklara daha çok zaman ayrılır.
örneğin ilk giden çeşitli çocuk oyunları ile vakti geçirir ikinci grup futbolla ilgilenen çocuklarla ufak bir maç yapabilir bu böyle ne kadar devam ederse böyle gider.

Sanırım önce gideceğimiz yuvadaki çocukların yaş ve cinsiyet aralığını öğrenmemiz gerekiyor. Bu bilgi elimizde olduğu takdirde onlara uygun seçenekler bulma şansımız daha yüksek olur...

Daha önce Riva 'da bu konuyu görüşmüştük ve ben 100 çift ayakkabı ayarlamıştım . ama sanırım kıyafetten çok farklı birşeyler yapma yolundayız.

Starsailor eğer yuva hakkında daha detaylı bilgi verebilirsen elimizden geleni yapmaya çalışırız :)

Sanırım önce gideceğimiz yuvadaki çocukların yaş ve cinsiyet aralığını öğrenmemiz gerekiyor. Bu bilgi elimizde olduğu takdirde onlara uygun seçenekler bulma şansımız daha yüksek olur...

Daha önce Riva 'da bu konuyu görüşmüştük ve ben 100 çift ayakkabı ayarlamıştım . ama sanırım kıyafetten çok farklı birşeyler yapma yolundayız.

Starsailor eğer yuva hakkında daha detaylı bilgi verebilirsen elimizden geleni yapmaya çalışırız :)

:cat: :cat: :cat:
evet önce yaş cinsiyet bilgilerini edinirsek ne alıacağı hakkında bilgimiz olur...

o gün aile içi hayırlı bir işimiz olduğu için ben gelemeyeceğim.
çok isterdim...:pale:

yuva görevlileri birebir görüşme taraftarı.
bunu ayarlayıp en kısa sürede gerekli diğer bilgileri toplayacağım:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu 15 kişi sınırını bir daha konuşma imkanın yokmu
yani 45 kişi olsakda 15-15 girip çıksak 10 dk arayla
şimdi saat bana uymadıgı için listeye yaz diyemiyorum
kişi sayısı fazla olursa geçte olsa gelirim en azından gelicem deyipte gelemezsem başkasını mahrum etmiyim yani o açıdan.

Eyüp çocuk yuvasında 7 / 12 yaş arası kız - erkek toplam 51 çocuk varmış

iyide niye cumartesi ben çalışıyom ama :pr: benim gibi çalışan çok arakadaşım var :silent:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Katılmak isteyenler isimlerini soylesin lutfen

daha önce çok sefer gittiğim için size ufak bi önerim olacak.
bu çocukların psikolojilerini biliyorsunuzdur.biz gittiğimiz her seferde hediye değilde onları eğlendirmeye gidiyorduk.onlara gelen hediyeler yüzünden kurumlar zaten şikayetçi.bağışlanan hediye ve oyuncak çok...
biz müzik aletleri ile çocuklara parti yapardık.palyaço veya bu tarz animasyonlar onları çok mutlu ediyor. sitede eğer bu işi yapan varsa rica edilir. eğer yoksa bi şirketle görüşülüp bir kaç saatliğine istenile bilir.
inanın çok daha mutlu olacaklardır.
bu anlamlı proje için teşekkütler.
( gizli not : o palyaço bendim :) )
galiba benim gelmem gerekecek ne dersiniz gitarımla beş altı sene evvelde küçükyalı yurdunda vardım bakın bakalım eğer benlik bişey varsa canımla birlik te heleki çocuklar olunca akan sular durur..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
galiba benim gelmem gerekecek ne dersiniz gitarımla beş altı sene evvelde küçükyalı yurdunda vardım bakın bakalım eğer benlik bişey varsa canımla birlik te heleki çocuklar olunca akan sular durur..

abicim selamlar
tabii seni de aramızda görmek isteriz.
görüşmek üzere

var tamercm dükkanda otur kontör sat yeter canım kardeşim...:queen:

O gün çalışıyorum ama organizasyon için yapılması gereken birşey olursa daima hazırım.Fikir için ayrıca teşekkürler.

-i- harfini unutunca nelere maloluyor senın benım gönlümde cm olmadığını s ende bilmiyorsan yuh yane...

sen kime yuh diyorsun savas bey sizi lütfen terbiye sınırlarını asmamanız için uyarıyorum yoksa günah benden gider bilmiş olun. sonra elimden tamerde alamaz

çattık yahu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yerimiz varsa ben gelmeyi çok isterim:) .Lİsteye ekleyin lütfen.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar