Sanırım önce gideceğimiz yuvadaki çocukların yaş ve cinsiyet aralığını öğrenmemiz gerekiyor. Bu bilgi elimizde olduğu takdirde onlara uygun seçenekler bulma şansımız daha yüksek olur...
Daha önce Riva 'da bu konuyu görüşmüştük ve ben 100 çift ayakkabı ayarlamıştım . ama sanırım kıyafetten çok farklı birşeyler yapma yolundayız.
Starsailor eğer yuva hakkında daha detaylı bilgi verebilirsen elimizden geleni yapmaya çalışırız![]()
Sanırım önce gideceğimiz yuvadaki çocukların yaş ve cinsiyet aralığını öğrenmemiz gerekiyor. Bu bilgi elimizde olduğu takdirde onlara uygun seçenekler bulma şansımız daha yüksek olur...
Daha önce Riva 'da bu konuyu görüşmüştük ve ben 100 çift ayakkabı ayarlamıştım . ama sanırım kıyafetten çok farklı birşeyler yapma yolundayız.
Starsailor eğer yuva hakkında daha detaylı bilgi verebilirsen elimizden geleni yapmaya çalışırız![]()
galiba benim gelmem gerekecek ne dersiniz gitarımla beş altı sene evvelde küçükyalı yurdunda vardım bakın bakalım eğer benlik bişey varsa canımla birlik te heleki çocuklar olunca akan sular durur..daha önce çok sefer gittiğim için size ufak bi önerim olacak.
bu çocukların psikolojilerini biliyorsunuzdur.biz gittiğimiz her seferde hediye değilde onları eğlendirmeye gidiyorduk.onlara gelen hediyeler yüzünden kurumlar zaten şikayetçi.bağışlanan hediye ve oyuncak çok...
biz müzik aletleri ile çocuklara parti yapardık.palyaço veya bu tarz animasyonlar onları çok mutlu ediyor. sitede eğer bu işi yapan varsa rica edilir. eğer yoksa bi şirketle görüşülüp bir kaç saatliğine istenile bilir.
inanın çok daha mutlu olacaklardır.
bu anlamlı proje için teşekkütler.
( gizli not : o palyaço bendim)
galiba benim gelmem gerekecek ne dersiniz gitarımla beş altı sene evvelde küçükyalı yurdunda vardım bakın bakalım eğer benlik bişey varsa canımla birlik te heleki çocuklar olunca akan sular durur..
var tamercm dükkanda otur kontör sat yeter canım kardeşim...:queen: