[MT İstanbul] 16 Eylül Cumartesi Eyüp Çocuk Yuvası Ziyareti

ben çıkıyorum cafer ağada çay içiyor olacağım gelene ismarlarım daha önceki eyup buluşmalarının yapıldığı yer yada feshanenin karsısındaki mehterhane ıkısınden bırınde olacam. ordada çay var

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağlam, güçlü ve iyi gelişmiş, iri: yani savaş abiler gibi:mrgreen:

ben çıkıyorum cafer ağada çay içiyor olacağım gelene ismarlarım daha önceki eyup buluşmalarının yapıldığı yer yada feshanenin karsısındaki mehterhane ıkısınden bırınde olacam. ordada çay var

Abi sen yuvanın yerini biliyorsan ahaliyi topla oraya getir Feshane denn.
Ben de stadın karşısındaki otopark ın önünde bekleyeyim sizi iki gürbüzle gelin hediyeleri taşıyalım:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Özel nedenlerden dolayı aranızda olamayacağımdan özür dilerim durumumda iyi değil lütfen yerime oradaki çocukları sevindirin ben hesap no'suna yardım yapıcam ama önce kendimi toparlamam gerek manevi olarak:pale:

yuvanın yerini biliyorum bilmeyen arkadaslar eyube geldiğinde arasın beni yönlendiririm 0532 273 99 77

Özel nedenlerden dolayı aranızda olamayacağımdan özür dilerim durumumda iyi değil lütfen yerime oradaki çocukları sevindirin ben hesap no'suna yardım yapıcam ama önce kendimi toparlamam gerek manevi olarak:pale:

Kader geçmiş olsun aman kendine iyi bak, THY na acil hostes lazımmış.:queen:

Senin yerine ben çocuklarla ilgilenirim sen keyfine bak.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gürbüz hasan enerjini depola çalışıcağız bugün:queen:

şş dalga geçmeyin bee..
benım yerımede öpün kucaklayın çocukları bende gelmek istiyorum şu an ama gerçekten bu -gürbüz- bünyemın içindeki sulugöz çocuk bu olayı kaldıramaz...

007

Çocuk yuvasında skandal !

Bahçeliever Çocuk Yuvasındaki 0-2 yaş grubundan 58 çocuk, sabah beslenmesinden sonra rahatsızlanarak değişik hastanelere kaldırıldı.

İstanbul Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, Bahçelievler Çocuk Yuvasında bakım altında bulunan 0-2 yaş grubundaki çocuklardan 58’inin bugün sabah beslenmesinden sonra kusma ve ishal belirtileriyle rahatsızlandığı ifade edildi.

Çocukların Cerrahpaşa, Çapa, Haseki ve Bakırköy hastanelerine sevk edilerek kontrol altına alındığı ve tedavilerinin devam ettiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Saat 10.30 itibarıyla çocuklarımızın sağlık durumlarının iyi olduğu, acil durumda bulunan çocuğumuzun olmadığı, kontrol ve tedavilerinin devam ettiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili valiliğimiz ve SHÇEK Genel Müdürlüğünce derhal gerekli incelemeler başlatılmıştır."

29.09.2006 - 12:31

www.jurnalturk.com

Çocuk yuvasında skandal !

Bahçeliever Çocuk Yuvasındaki 0-2 yaş grubundan 58 çocuk, sabah beslenmesinden sonra rahatsızlanarak değişik hastanelere kaldırıldı.

İstanbul Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, Bahçelievler Çocuk Yuvasında bakım altında bulunan 0-2 yaş grubundaki çocuklardan 58’inin bugün sabah beslenmesinden sonra kusma ve ishal belirtileriyle rahatsızlandığı ifade edildi.

Çocukların Cerrahpaşa, Çapa, Haseki ve Bakırköy hastanelerine sevk edilerek kontrol altına alındığı ve tedavilerinin devam ettiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Saat 10.30 itibarıyla çocuklarımızın sağlık durumlarının iyi olduğu, acil durumda bulunan çocuğumuzun olmadığı, kontrol ve tedavilerinin devam ettiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili valiliğimiz ve SHÇEK Genel Müdürlüğünce derhal gerekli incelemeler başlatılmıştır."

29.09.2006 - 12:31

www.jurnalturk.com

bakarmısınız ya çok geçmiş olsun yavrularımıza ! arkadaşlar ikinci durağımız bahçelievler çocuk yuvası olsun'mu? geçmiş olsun ziyareti yapalım'mı ne dersiniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar