takendy müdür senin sibiar xx konusmaya başladı mıbir kaç kelime ediyordur herhalde o gürültüde ben duyamadım sanırım, içine sığdıramıyor makine
![]()
Oğlum senide iki dakka yalnız bıraktın nettin böyle?
Halledersiniz halledersiniz, sıkmayın canınızı kimsenin içinde kötü niyeti olmadığını ben biliyorum Murat' ta anlayışlı adamdır kırılmaz sana.
Bu arada o bilekliklerden bende istiyorum ne zaman alacaksan iki tane al.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
evet , hafta sonu yabancı dil kursuna yazdırdım saatlik ücreti 270.00 TL , 15 gün içinde ödersem %25 indirim yapacaklarmış...
@innovacı; abi bugün maç ne olur?
@jesse; gümüş sübap, zincir, piston vs tezgahı göremedik. Yoksa etraf sakinleşincemi çıkardın:silent:
@takendy; geçmiş olsun. Parktan ayrılırken kaza muhabbetini hiç yapmadık sayıyorum(farkındaysan oh aman iyi iyi demiştim: ):salut: Abi bu arada bende seni Michael Knight'a benzettim
@ hattat; kardeş belliki milletin şu an hevesi yok ama olabilirde:cat:
@finalcut; murat abi belli ki kayınpedere de gider yapmış, hızını alamamış olabilirAma boşverin yahu hakikatensürtüşmeyin
Arkadaşlar, ben buraya bi' miktar afiyet olsun bırakıyorum. ilgili arkadaşlar buradan temin edebilirler![]()
Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun,
Afiyet olsun, Afiyet olsun:bounce:
öncelikle herkeze selamlar saygılar kardeşim maçı şu an seyrediyorum konya:1fb:4 ben 5 olur dedim ama bakalım bu arada börekler için çok teşekkür ederim hakkını helal
Helal olsun, bende 3-1 demiştim. Ya hala tophanedeki Bjk'lilerin formalarını kapatmalarını hatırladıkça gülüyorum. ahahaahaa
@tarkan, Dediğim gibi tarkan fikir alışverişi yaparsın, mağdur etmezler. Kaza bela olmazsa o makineyi kolay kolay bozamazsın![]()
Tamam tamam esir almayın buraları hiç bişe eskisi gibi olmamış![]()
Tamam tamam esir almayın buraları hiç bişe eskisi gibi olmamış![]()
Haklısınızdır,eski buluşmaların daha renkli olduğu kesin.
ancak eskiden insanlarda bu kadar çok gelecek kaygısı ve geçim sıkıntısı yokmuştur herhalde![]()
eskide kalmamak lazım gayet güzeldi toplanma ve sonrasındaki sarıyer dolaşması... en uzun yol bile ilk adımla başlar seninde ilk adımını hatırlayanlar var![]()
![]()
Evet eskiden hepimizin darphanesi vardı para basıyorduk :mrgreen: