"[MT- İstanbul] 16/10/2010 tophanede sabahlıyoruz. " Fotoğrafları

takendy müdür senin sibiar xx konusmaya başladı mı:p bir kaç kelime ediyordur herhalde o gürültüde ben duyamadım sanırım, içine sığdıramıyor makine:)

takendy müdür senin sibiar xx konusmaya başladı mı:p bir kaç kelime ediyordur herhalde o gürültüde ben duyamadım sanırım, içine sığdıramıyor makine:)

evet , hafta sonu yabancı dil kursuna yazdırdım saatlik ücreti 270.00 TL , 15 gün içinde ödersem %25 indirim yapacaklarmış...

Oğlum senide iki dakka yalnız bıraktın nettin böyle? :)
Halledersiniz halledersiniz, sıkmayın canınızı kimsenin içinde kötü niyeti olmadığını ben biliyorum Murat' ta anlayışlı adamdır kırılmaz sana.

Bu arada o bilekliklerden bende istiyorum ne zaman alacaksan iki tane al.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

bileklik meselesi biraz zamana yaymak lazım ..
durumları sen biliyorsun ..
sen benden önce alabilirsin yani..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 ----------

evet , hafta sonu yabancı dil kursuna yazdırdım saatlik ücreti 270.00 TL , 15 gün içinde ödersem %25 indirim yapacaklarmış...

o kursta sesi kısıyolar sanırım :)

selamlar herkese ne olmuş buralarda böle arkadaşlar :mrgreen:
tekrardan teşekkürler herkese sizleri tanıdığıma çok memnun oldum
emin senide KARDEŞİM :queen:

biz fındıklı sahile geldik motorları parkettik yer problemini çözdük çayları söyledik,herkes kendini tanıtmaya başlamıştı ki o MALUM telefon geldi,arayan EMİN kardeşimiz,abi otoparktan araba çıkacak dediler daha kimse çıkmadı :queen: :queen: :queen: :queen:

resimler güzelmiş ellerinize sağlık,
börekler içinde teşekkürler,bir sonrakine kısmetse kadayıf'ta yeriz :p
orğanizatör Jes kardeşe teşekkürler,toplsaşma yeri sorun olsa'da güzel bir akşam-sabah'tı
bir sonrakine daha geniş bir alan ayarlamalı vefakar ve ya 1453 olabilir mesela :p
bi yemek yiyelim geliyoruz dedik ama arkadaşların yol yapası varmış soluğu sarıyer'de aldık :p dönüşte canımız sıcak bir şeyler çekti her zamanki gibi soluğu büyükdere'de çay bahçesinde aldık boğaza karşı güzel gitti valla ama zaman'da o biçim geçmiş,saat olmuş 04:30 .
dönüş yolunda toplaşa toplaşa doğru tophaneye arkadaşların yanına ama o ne çoğu arazi olmuş jes,emin hoca,izmirli dostalar,yusuf filan kalmış,bi selamladık .malum yolda yağmura ve iki ufak kaza dolayısıyla saati 05:20 yapmıştık kalamadık doğru evin yolunu tuttuk.ben eve vardığımda saat 05:30 du millet uyanmış işe gitmeye çalışıyordu :p 2 saat uyudum üstümü değiştiğime değmedi doğru işe gittim :pale: tabi malum iş yerinde kestirmece :p akşam çıktı acısı uykusuzluğun saat 22 de uyumuşum koltukta :p
bu arada resimlerin üzerine isimleri yazsak merak eden arkadaşlar için gayet güzel olur,Organizatör Jes sen herkesin ismini biliyorsundur ellerinden öper resim çizmece :p

MT sakinleri ile ilk buluşmamdı,

11 e doğru geç kalmış ve tanışma faslı bitmişken vardım,

50 kişilik börek getiren Ahmet e teşekkürler (51. kişi olduğum için plastik kabı bana kalmış olsada) :)

Tophane/fındıklı sonrası İstanbul il sınırları dışına kadar çıkarak :) geziye katılan abilerim, arkadaşlarıma teşekkürler, hoş muhabbetleri ile gece saatin kaç olduğunu unuttuk,

Organizatör arkadaşlarımın verdiği tüm emeklere değdi,

Aynı buluşmanın benzerini en kısa zamanda isteriz, bu sefer nevaleler daha zengin olacak gibi duruyor.Evli Abiler arkadaşlar yaprak sarma börek vs. , bekar arkadaşlar kendilerini getirsinler :)

+ Yaşları itibari ile gezi de bizlere öncülük eden koruyup kollayan

XX i ile kulaklarımızın pasını silen muhterem abimiz ve eşine

Arjantin li abime de teşekkürlerimi selamlarımı yolluyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, ben buraya bi' miktar afiyet olsun bırakıyorum. ilgili arkadaşlar buradan temin edebilirler:p

Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun,
Afiyet olsun, Afiyet olsun:bounce:

@innovacı; abi bugün maç ne olur?:)

@jesse; gümüş sübap, zincir, piston vs tezgahı göremedik. Yoksa etraf sakinleşincemi çıkardın:silent:

@takendy; geçmiş olsun. Parktan ayrılırken kaza muhabbetini hiç yapmadık sayıyorum(farkındaysan oh aman iyi iyi demiştim: ):salut: Abi bu arada bende seni Michael Knight'a benzettim

@ hattat; kardeş belliki milletin şu an hevesi yok ama olabilirde:cat:

@finalcut; murat abi belli ki kayınpedere de gider yapmış, hızını alamamış olabilir:p Ama boşverin yahu hakikatensürtüşmeyin

öncelikle herkeze selamlar saygılar kardeşim maçı şu an seyrediyorum konya:1fb:4 ben 5 olur dedim ama bakalım bu arada börekler için çok teşekkür ederim hakkını helal

Arkadaşlar, ben buraya bi' miktar afiyet olsun bırakıyorum. ilgili arkadaşlar buradan temin edebilirler:p

Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun, Afiyet olsun,
Afiyet olsun, Afiyet olsun:bounce:

saolasın yemiş kadar oldum :)
bi ara rahatsız ederim seni suzuki servisi konusunda,
şu anlık bi vukuat yok bizim maviş te :)

öncelikle herkeze selamlar saygılar kardeşim maçı şu an seyrediyorum konya:1fb:4 ben 5 olur dedim ama bakalım bu arada börekler için çok teşekkür ederim hakkını helal

Helal olsun, bende 3-1 demiştim. Ya hala tophanedeki Bjk'lilerin formalarını kapatmalarını hatırladıkça gülüyorum. ahahaahaa

@tarkan, Dediğim gibi tarkan fikir alışverişi yaparsın, mağdur etmezler. Kaza bela olmazsa o makineyi kolay kolay bozamazsın:)

Helal olsun, bende 3-1 demiştim. Ya hala tophanedeki Bjk'lilerin formalarını kapatmalarını hatırladıkça gülüyorum. ahahaahaa

@tarkan, Dediğim gibi tarkan fikir alışverişi yaparsın, mağdur etmezler. Kaza bela olmazsa o makineyi kolay kolay bozamazsın:)

clemenze;hafta sonu g.s la oynayacağız galiba hadi hayırlı olsun bi 3puan daha aldık3-4 haftadır iyi gidiyoz Q 7 arıza yapmış servisteymiş bjk parçasını yurt dışındanmı getirtsek diomuş:cherry:

Haklısınızdır,eski buluşmaların daha renkli olduğu kesin.
ancak eskiden insanlarda bu kadar çok gelecek kaygısı ve geçim sıkıntısı yokmuştur herhalde :(

Evet eskiden hepimizin darphanesi vardı para basıyorduk :mrgreen:

eskide kalmamak lazım gayet güzeldi toplanma ve sonrasındaki sarıyer dolaşması... en uzun yol bile ilk adımla başlar seninde ilk adımını hatırlayanlar var :) :)

ilk adımlarımı şimdi anneme sordum 7-8 aylıkken atmışım :queen:

ilk adımlarımı şimdi anneme sordum 7-8 aylıkken atmışım :queen:[/QUOTE]

süpersin ya :) eyvallah..
inş. seninlede tanışmak nasip olur... gerçi sen yenilerin olduğu etkinliklere katılırmısın bilemem tabi :) :)

önceki gün de sabahlamıştım ben ancak kendime gelebildim. :)
11 gibi mekandaydım. parkta yakaladım ahaliyi...

organizasyon üçlüsünden (jesse-gkn-emin) sadece jesse abiyle ayaküstü merhabalaşabildim sabahın 5'inde. tekrarını istiyoruz yani. :)

clemenze ile de ayaküstü muhabbet etmiş olabiliriz ama emin değilim. :p

bu da benim teşekkür listem

- patlayan stop lambamı değiştiren arjantinli abime (bırakın değiştirmeyi, nereden bulacağımı bile bilmiyordum ampülü gecenin o saatinde.) :)
- sabahın beşinde yamulan vites pedalımı çekiştiren murat abiye
- abuk subuk sorularımı sıkılmadan cevaplayan oğuz abime
- dönüşte girdiğim yanlış yoldan peşime verip beni bulan norad'a
- parkı bulmaya çalışırken 4-5 defa "neredensiniz müdür" diye aramama rağmen her defasında sabırla tarif eden mavi prens'e
- sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi samimiyet gösteren burak34'e

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar