"[MT- İstanbul] 16/10/2010 tophanede sabahlıyoruz. " Fotoğrafları

fakat jean'a istredigin zaman ulaşamıyorsun .. ama adam istanbulda innova ile heryere gelebilir.. bunuda belirtmek lazım .. dimi ama :D

jean istanbulda olsa ne çirkin adam la derdim...
şimdi murat burda ona diyorum...:mrgreen:

ya senin sorunun innovaylamı benimlemi yoksa hem motorla hemde benim lemi yoksa senmi sorunlusun bence c.

Ayı yavrusunu severken öldürürmüş...
Ben kastamonuluyum...

Not : Bu konu üstüne sadece ben şaka yapabilirim ...
Muratın üstüne fazla gittim ...Zeytin dalı uzatayım dedim ..
Konu uzamasın..:D:D

senin motorda görüntü var hatta gürültüde var çini japondan üstün tutan zihniyet sen daha tazesin bilmessin ama öğreneceğin çok şey var mesala japonun çinle mukayese edilemeyeceğini öğrendin dimi

mesele çin - japon meselesi değil yeğen...
mesele benim olması..çin ama benim..biz birimizi seviyoruz...

abi iyi adamdın valla.. cuma günü nerden kalkıyosun :D :D :D

vallamı gidicimiyim yani iyi adamdım be peki hakkınızı helal edin eminle arkadaş oldum teşfikiye caminde ikindi namazında kalkacam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 ----------

jean istanbulda olsa ne çirkin adam la derdim...
şimdi murat burda ona diyorum...:mrgreen:

Ayı yavrusunu severken öldürürmüş...
Ben kastamonuluyum...

Not : Bu konu üstüne sadece ben şaka yapabilirim ...
Muratın üstüne fazla gittim ...Zeytin dalı uzatayım dedim ..
Konu uzamasın..:D:D

mesele çin - japon meselesi değil yeğen...
mesele benim olması..çin ama benim..biz birimizi seviyoruz...

motoruna olan sevgini anlatırken başkla motorları karalamaman gerekir sevgiyi anlatmak için öldürmek gerekmiyor ben seni çok seviyorum

senin motorda görüntü var hatta gürültüde var çini japondan üstün tutan zihniyet sen daha tazesin bilmessin ama öğreneceğin çok şey var mesala japonun çinle mukayese edilemeyeceğini öğrendin dimi

motoruna olan sevgini anlatırken başkla motorları karalamaman gerekir

Karalamaya örnek çok yakın bir geçmişe ait iki kelam buldum..
Karalama budur sanıyorum..
Benimkisi sadece latife...

bir aracın benzin yakması için motora ihtiyacı vardır..
ama innovada motor göremedim ben..
gerçekten unuttum siz neden geldiniz o gece..
motosikletçiler toplanıyordu..
sizin bisikletçilerde sonrada geldi ama onlar sizi bıraktılar orda..
bağırdım arkalarından bunu unuttunuz diyede sanırım dilimizi konuşmuyorlar..

katırların oraya kadar çekerim ben seni..
benim motor tırtlamaz...en azından motoru var..

ünalcım latife diyosunda şimdi latifen bumu diyeceğim şakaydı diyeceksin bunu innovacı arkadaşların yanında da yaptın adamlar bişey demedi ama bana sordular ben şaka yaptığını söyledim senin arkanda durdum ama sen söylediklerinde ciddisin çünkü her buluşmamızda aynı şeyleri yineliyosun ben artık bu konu hakkında honda cup innovayı araştırıp öle tartışalım derim he sana innovayıda kimsenin beğendirmesi gerekmiyor bu senin fikrin istersen innova topiğine düşüncelerini bi yaz eleştirileri bi gör dünyanın kabül ettiği cup'u kimseye beğendirmek gibi bir niyetimizde yok bu arada

ne olmuş burada böyle yahu...::eek:hmy::

iki ayaklı ve iki tekere meraklı herkes aynı yeri paylaşmalı
neye bindiği değil , ne için ve nasıl bindiği önemli değil mi arkadaşlar ,

hepinizi selam olsun

muhabbetiniz daim olsun arkadaşlar iyi eğlenmişsiniz işlerim nedeniyle katılamadım bi dhaaki buluşmada sözüm olsun :p

ne olmuş burada böyle yahu...::eek:hmy::

iki ayaklı ve iki tekere meraklı herkes aynı yeri paylaşmalı
neye bindiği değil , ne için ve nasıl bindiği önemli değil mi arkadaşlar ,

hepinizi selam olsun

anaaaa bende bunları birbirileriyle şakalaşıyor diyordum .. harbiden ciddilermiş... :D

arkadaşlar öncelikle en basit kural olarak kendine yapılmasını istemedigin şeyi başkasına yapmamak lazım . bide nabzına göre şerbet meselesi.. fazla büyütülecek bi durum yok ..

valla şakalaşıyosunuz sandım .. bi kusurumuz olduysa affola innovacı :)

@innovacı; abi bugün maç ne olur?:)

@jesse; gümüş sübap, zincir, piston vs tezgahı göremedik. Yoksa etraf sakinleşincemi çıkardın:silent:

@takendy; geçmiş olsun. Parktan ayrılırken kaza muhabbetini hiç yapmadık sayıyorum(farkındaysan oh aman iyi iyi demiştim: ):salut: Abi bu arada bende seni Michael Knight'a benzettim

@ hattat; kardeş belliki milletin şu an hevesi yok ama olabilirde:cat:

@finalcut; murat abi belli ki kayınpedere de gider yapmış, hızını alamamış olabilir:p Ama boşverin yahu hakikatensürtüşmeyin

Son düzenleme:
Jesse harbiden tezgah açtıysan bizden sonra ayıp...
Uzun zamandır şu zincir şeklindeki bilekliklerden arıyordum..Sanırım senin bileğindeki öyle bişi...

bir aracın benzin yakması için motora ihtiyacı vardır..
ama innovada motor göremedim ben..
gerçekten unuttum siz neden geldiniz o gece..
motosikletçiler toplanıyordu..
sizin bisikletçilerde sonrada geldi ama onlar sizi bıraktılar orda..
bağırdım arkalarından bunu unuttunuz diyede sanırım dilimizi konuşmuyorlar..

katırların oraya kadar çekerim ben seni..
benim motor tırtlamaz...en azından motoru var..

abi sen hakkaten dozunu kaçırmışın burda, hani derler ya ''eşeğin kulağına su kaçırdın'' diye sen hepten eşeği suya soktun yani.
ünal abi bizim motordan ne istiyon anlamadım. bir kere bindin beğenmedin olabilir ama nedir bu kin her seferinde çamur atman..? bi hafızamızı tazeleyelim istersen...
Seninle iki kere taksime gittik ikisinde de murat abiyi artçı olarak aldım ve onun innova ile gitmiştik hatırlarsan, ikisinde de yetişememiş arkada kalıp gözden kaybolmuştun sitem etmiştin hadda beni neden beklemiyorsunuz diye, ondanmı bizim motora çamur atıyorsun yoksa, sazlıbosnada cbf 150 ile çıkamadığın toprak rampayı innova ile tırmandığımı görüpte mi kızdın. daha zamanla innova ile ilgili bilgi sahibi olursun. kimsenin kullandığı motoru küçümseme bence zaten motorda acemisin, posterlerine bakarak motorcu olunmaz kullanmak gerekir...
şaka kırıcı ve sürekli olursa herkes tadı kaçar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 ----------

@innovacı; abi bugün maç ne olur?:)

@jesse; gümüş sübap, zincir, piston vs tezgahı göremedik. Yoksa etraf sakinleşincemi çıkardın:silent:

@takendy; geçmiş olsun. Parktan ayrılırken kaza muhabbetini hiç yapmadık sayıyorum(farkındaysan oh aman iyi iyi demiştim: ):salut: Abi bu arada bende seni Michael Knight'a benzettim

@ hattat; kardeş belliki milletin şu an hevesi yok ama olabilirde:cat:

@finalcut; murat abi belli ki kayınpedere de gider yapmış, hızını alamamış olabilir:p Ama boşverin yahu hakikatensürtüşmeyin

kısmetse hafta sonuna 4 kişi oldu bile topic açınca haberdar olur herkez bakma sen ünal abinin dalga geçtiğine organizasyon güzel olacak inş. hava güzel olursa karaburun durugöl istikameti olmazsa yazlığa kaçarız :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------

ünalcım latife diyosunda şimdi latifen bumu diyeceğim şakaydı diyeceksin bunu innovacı arkadaşların yanında da yaptın adamlar bişey demedi ama bana sordular ben şaka yaptığını söyledim senin arkanda durdum ama sen söylediklerinde ciddisin çünkü her buluşmamızda aynı şeyleri yineliyosun ben artık bu konu hakkında honda cup innovayı araştırıp öle tartışalım derim he sana innovayıda kimsenin beğendirmesi gerekmiyor bu senin fikrin istersen innova topiğine düşüncelerini bi yaz eleştirileri bi gör dünyanın kabül ettiği cup'u kimseye beğendirmek gibi bir niyetimizde yok bu arada
katılıyorum sözlerine murat abi...

Jesse harbiden tezgah açtıysan bizden sonra ayıp...
Uzun zamandır şu zincir şeklindeki bilekliklerden arıyordum..Sanırım senin bileğindeki öyle bişi...

istedigin zman temin edebilirsin.. bende..

ama şu aranızdaki meseleyi bi halledin bahakalım :wiinkk::cat::cat::cat::cat:

Yüzyüze gelince konuşur hallederiz..
Yani ben öyle umuyorum..:silent:

yanımdaydı ahmet bikaç kişiye gösterbildim .. muhabbetten fırsat olmadı .. bidaha ki sefere hallederiz .. yada ne zman müsaitsen ugra . bi çayımı iç .. bu sefer börekler benden :queen:

o cümlen aklıma geldikçe hala gülüyorum süper bir espriydi. allah hep yüzünü güldürsün.

başka neye benzettiler bilemiyorum ama Cumartesi 17:00 de Michael Knight saati TRT nin önünden ayrılmazdım baka baka benzemiş olabilirim. :)

o cümlen aklıma geldikçe hala gülüyorum süper bir espriydi. allah hep yüzünü güldürsün.

başka neye benzettiler bilemiyorum ama Cumartesi 17:00 de Michael Knight saati TRT nin önünden ayrılmazdım baka baka benzemiş olabilirim. :)

Benzetme konusu, arkadaşlarla aramızda çekiştirirken olmadı abi öyle birden aklıma geldi işte. Ayrıca dediğine göre, o yıllardaki Kült filmlerden Vincent pek sarmadı heralde malum Michael'e yazmışsın:mrgreen:

Yüzyüze gelince konuşur hallederiz..
Yani ben öyle umuyorum..:silent:

Oğlum senide iki dakka yalnız bıraktın nettin böyle? :)
Halledersiniz halledersiniz, sıkmayın canınızı kimsenin içinde kötü niyeti olmadığını ben biliyorum Murat' ta anlayışlı adamdır kırılmaz sana.

Bu arada o bilekliklerden bende istiyorum ne zaman alacaksan iki tane al.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Benzetme konusu, arkadaşlarla aramızda çekiştirirken olmadı abi öyle birden aklıma geldi işte. Ayrıca dediğine göre, o yıllardaki Kült filmlerden Vincent pek sarmadı heralde malum Michael'e yazmışsın:mrgreen:

sevecen sevgi dolu duygusal ama korkak bir çocuktum. :cherry:

bunu kim hatırlamak ister :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar