Tophane toplaşmasını düşünen ortaya atan dahil olan herkese teşekkürler ,
Başlangıçta bazı aksaklıklar olmadığı söylenemez , Tophane ‘ de motorları bırakıp Kabataş ‘a kadar diğer birkaç arkadaşın çılgınca motor ile geçtikleri nargile kafelerin arasından yürüyerek Jesse’yi gördük MT toplaşması için reserve ettiği yeri görünce kaçma teşebbüsümüz oldu ama nafile oturmak zorunda kaldık

Bir süre sonra herkes Jesse’ye yüklenince 500 m. daha ilerde sessiz aşıkların kafa dinlemek için gittiği park içindeki çay bahçesini işgal ederek teslim aldık.
Aşağıdaki resimler 2. Durağımız olan noktadan tanışma faslında çekilmiş kareler…
Jesse’nin garip fikirleri gelmiş , Tehgahı ne zaman açsam diye hesap ediyor.
GKN 500 m. içinde 2 kez teker yaptığı için pişman bir şekilde oturuyor , hatasını anladığı için bizde ona kızmıyoruz.
Hattat_Hasan burada aramıza katılıyor daha oturacak yer bulamadan çok güzel bir CV ile kendini tanıtıyor.
Emin abi hakkında söylenenler doğru bırak bakışıyla öküzü devirmeyi uçak bile düşürür. Resimleri aşağıda
Erdinç POLAT kardeşimize nişanlısı ile mutlu sevgi dolu bir ömür dileriz. Allah tamamına erdirsin.
Eski dostlar , ben çizerim , en son ben çizdim muhabbetine dalmışlar , ne kadar da sevgiyle birbirlerini süzüyorlar
İzmir Ödemiş’ten Hadi Gari diyarından 2 dostumuz…
Jesse satış yapamadığından olsa gerek biraz gergin
Bu resimler toplaşmanın acıkanları , Tophane grubundan ayrılarak önce yemek yedik birazda yol yaptık.
Saat 03:00 suları yorgunluk artmış uyku bastırmış durumda
Ve Emin abi , sende yeni numaram umarım yoktur mümkünse görüşmeyelim.
İki kere hoş geldin karşılaması yapan selemi sıvazlayan Emin Abi ve sonrası çok şiddetli yağmurda eve dönüş saat 04-05 arası garaja girdiğimde ise bir fısss sesi Yusufta yoktu , peki bu ne tabiî ki arka lastik
Allahtan tedarikliyim ve Emin abinin gazabından bununla kurtulabilirim.
Katılan tüm arkadaşlarla birebir sohbet etme imkanımız olamasa da , çok güzel bir kadro ile tanışma ve kaynaşma imkanı bulduk, devamını tekrarını beklemekteyiz.
Kalın sağlıcakla ;