yaw sen gel ömür plazanın oraya sabah 9:45--10 gibi alırız seni ordan:wiinkk:destinyofrock' Alıntı:EeeE ben nerde buluşcam sizle:silent: :salut:
Hadi yaaa uyumayın deniz diom ben bananeeeeeeeeeeeeeeeeee:queen:
sanırım deniz yok yaaaadestinyofrock' Alıntı:What dedin?
Ömür plaza hım ya kesin bişi söliyin ya deniz varmı offf ona göre alcam bikinimi fln yaarkadaşımı ona göre alcam yanıma ya bişi deyin offf
Ne süprizi:bounce:
serkan79' Alıntı:ben sabah ömür plazaya biraz erken gidip milleti beklicem
ömür ün yerini bilmeyenler için
incirli boyner mağazasının (e5 üzeri) tam karşısında championsa ve teknosa var bakırköy cıkısının dibinde ordaki cafede oturuyo olcam ilk gelene kahve ısmarlıcam![]()

scud' Alıntı:Serkan öyle diyorsunda ben geldim ama kimse yoktu. Sadece 5 dak. geç geldim oda benzin almak için durdum. Çevrede kilere sorduğıma göre 5 dk. önce gitmişsiniz. Kısmet değil miş?:farao:
serkan79' Alıntı:yaw biz 9 da gittik kalktıgımızda saat 10 u geciyodu sen kaçta geldinki oraya
Resim yok abi. Gelecektin, çıplak gözle görecektin. Bizim gözler gördü göreceğini ama birşeyler eksikti... paşa'sızdık..zuhtupasa' Alıntı:resimler nerdeeeee??
:rendeer: kardesim saol..:rendeer: saglıkla ilgili problemler yuzunden desem..:silent:demonicdreams' Alıntı:Resim yok abi. Gelecektin, çıplak gözle görecektin. Bizim gözler gördü göreceğini ama birşeyler eksikti... paşa'sızdık..
![]()
geçmiş olsun paşam neyin war:silent:zuhtupasa' Alıntı::rendeer: kardesim saol..:rendeer: saglıkla ilgili problemler yuzunden desem..:silent:
S&S