[Mt - Istanbul] 16.07.2006 Açık Büfe Kahvaltı

selam herkeze.Nasıl gidiooooo ???

bu hafta sonuna bi bomba patlatmak lazım.farklı bişiler

sanki sanki kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi :wiinkk:

bence artık topik açmayalım kahvaltı için nasıl olsa alıştık pazar sabahı direk beylikdüzü ne gidelim :mrgreen:

Gelmeyi .ok isterdimama istanbul dışı olacağım katılanlara iyi eğlenceler.
bu arada mekan çok iyi imiş / insanın kahvaltı edesi geliyor hemen.

Super Moderator
evt bi güncel yapalım topiği
günaydın millet kahvaltı sonrası deniz yapalım güneşlenelim amele yanığı kalmayalım diyorum ben katılanlar el kaldırsın:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evetttttttttttttttttttttt sonunda deniz olsun yediğimiz göbek şlap diye meydane çıksın dimi :) bakim haber alırsam arkadaşlardan birde şu bizim kiracı kirayı verirse paralanırsam ordayım yani aile memlekette ben sefilleri oynuyorum üstüme örten bile yok :( siz yazın (destinyofrock+2)emin değil...

Super Moderator
destinyofrock' Alıntı:
Evetttttttttttttttttttttt sonunda deniz olsun yediğimiz göbek şlap diye meydane çıksın dimi :) bakim haber alırsam arkadaşlardan birde şu bizim kiracı kirayı verirse paralanırsam ordayım yani aile memlekette ben sefilleri oynuyorum üstüme örten bile yok :( siz yazın (destinyofrock+2)emin değil...
sen gel olmazsa aramızda para toplar öderiz zaten sen kuş kadar yiyosun bişi olmaz:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
anaaa azdı bunlar azdı...deniz meniz diolar yaw..:p
S&S

alper_tim' Alıntı:
sen gel olmazsa aramızda para toplar öderiz zaten sen kuş kadar yiyosun bişi olmaz:queen: :queen:
Canım canım canım o zaman ben bizim sülaleye bi haber edim ya açlar garibanlar doysunlar olmazmı şöle yaklaşık avrupa yakası sülalemden 35 kişi felan kaça patlar size aranızda dokunmaz dimi:p

Super Moderator
destinyofrock' Alıntı:
Canım canım canım o zaman ben bizim sülaleye bi haber edim ya açlar garibanlar doysunlar olmazmı şöle yaklaşık avrupa yakası sülalemden 35 kişi felan kaça patlar size aranızda dokunmaz dimi:p
yaw 23 temmuzdan sora yaparız onu
yaşlıları ziyaretimiz bitsin deni,z feneri gibi aile yardımına başlarız o zaman sizede uğrarırız:p
asıl şu deniz işini konuşmak lazım şöle ayaklarımızıda soksak denize yeter beaa:p
ama yüzmek isteyende yüzer yani nereye gitsek kahvaltı sorası acaba:silent:

Ya neresi olursa ne olur deniz olayını ayarlayın ok

alper_tim' Alıntı:
yaw 23 temmuzdan sora yaparız onu
yaşlıları ziyaretimiz bitsin deni,z feneri gibi aile yardımına başlarız o zaman sizede uğrarırız:p
asıl şu deniz işini konuşmak lazım şöle ayaklarımızıda soksak denize yeter beaa:p
ama yüzmek isteyende yüzer yani nereye gitsek kahvaltı sorası acaba:silent:
büyükçekmecede ilk geziyi yaptığımız eftelya cafe vardı mekanın kandine ait bir bölüm var şezlponglar falan var hatta tramplen bile koymuşlar marmara denizine girerim derseniz orayı incelemekte fayda var:cat:

Super Moderator
teror' Alıntı:
büyükçekmecede ilk geziyi yaptığımız eftelya cafe vardı mekanın kandine ait bir bölüm var şezlponglar falan var hatta tramplen bile koymuşlar marmara denizine girerim derseniz orayı incelemekte fayda var:cat:
orasıda olur walla iyi fikre benzio cümbür cemaat gideriz kahvaltı sorası haber vermek lazım mı acaba katılım olur mu hem:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
+ larla beraber 25 kişi var işte :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bukadar kişi gidioz galiba :)

bu 1 haftalık son mesajım...

way hayinler yokluğumdan faydalanıp bir de denize gideceksiniz heee... :p
herkese kazasız belasız gezmeler diliyorum dostlarım... 1 hafta sonra görüşmek üzere...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cemil tatili uzatma cabuk dön :)

yaww ne denizi kardeşim denizde neymiş evde suyunuz akmıyomu alın duşunuzu olsun bitsin allh allah yaww :silent:

adamda bu kadar kilo olunca bölee düşünüyo işteeee :salut: kahwaltıda ona gore yiyin kardeşim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
mustafa boşver girsin millet denize biz takılırız bi köşede okey e 3. 4. ararız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar