Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
serkan79' Alıntı:canlanmış burası yaw
hasan demonic 0 numara istiyodu istersen seni -1 yapıp demonicin üstüne alim![]()
yok abi böyle iyiyim ben saolsın :cat:
serkan79' Alıntı:canlanmış burası yaw
hasan demonic 0 numara istiyodu istersen seni -1 yapıp demonicin üstüne alim![]()
teror' Alıntı:savaş abi nereye taşındın yav bizde ev bulduk bi kaçtane tel verdim acaba niye aramadı diye düşünüyodun.Neyse bulmuşsun ya abi hayırlı olsun.:cat:
savaş abi artık arkandaki yer benim gezilerde allaaaaaa:queen: :queen: :queen:SAVASXXL' Alıntı:alper abicim sen bakırköydemıydın yav...
yav bilseydım daha uzak bi yere taşınırdım :mrgreen: kadrolu artcı adam yav hahahahhahahahaha
ABİCİM BENDE BUNDAN KORKUYORDUM ZATEN....alper_tim' Alıntı:savaş abi artık arkandaki yer benim gezilerde allaaaaaa:queen: :queen: :queen:
zuhtupasa' Alıntı:Adam yemek için ülkeyi gezio sen ne dion![]()
S&S
-MUSTURAKİ-' Alıntı:biz vermeye çalışıyoz millet almaya çalışıyo bu nası iştir gardaşım yaww
:silent:
gardaş al sana bi tarif :
her akşam yatmadan önce 1 bardak sütün içine 1 kaşık bal ve 1 yumurtanın sarısını gatıyon iyice karıştırıyon dikiyon kafaya bak nası işe yarıyo gör :cat:
he gardaş şölee bol acılı pastırmalı kuru fasülye, kadınbudu köfte istiyok ona göre yanınada 1 baş kuru soğan, buz gibin ayran datlı olarakta dilber dudağı istiyok bunlarıda iletiver canım benim :cherry:
Oluuur:cat:serkan79' Alıntı:güncelleşelim![]()
serkan79' Alıntı:bu haftasonu biraz sakin geçecek galiba![]()
tunoka' Alıntı:Döndüm İstanbuldayım.Bende geleceğim hemde tek başıma:mrgreen: