[Mt - Istanbul] 16.07.2006 Açık Büfe Kahvaltı

Super Moderator
teror' Alıntı:
mekanla ilgili gördüğünüz eksik yada talepleride buraya yazarsanız ben kendilerine uygun bir dille ifade ederim mesela
kahvaltıda sulu yemek olsa daha iyi olur... gibi:p
kardeş öncelikle hayırlı olsun moderetörlük
geçen pazar mekanda birinci çaylar beleş ikinci çaylar paralı uygulaması wardı bi ilgilenirsen seviniriz açık büfede çaylar beleş die biliodum ben:silent:

alper_tim' Alıntı:
kardeş öncelikle hayırlı olsun moderetörlük
geçen pazar mekanda birinci çaylar beleş ikinci çaylar paralı uygulaması wardı bi ilgilenirsen seviniriz açık büfede çaylar beleş die biliodum ben:silent:
dün akşam ordaydım konuştum yer ayrıttım yine alper birinci çaylar derken birinci demliktenmi bahsediyorsun birinci bardaktanmı? ona göre gidip konuşayım

Super Moderator
teror' Alıntı:
dün akşam ordaydım konuştum yer ayrıttım yine alper birinci çaylar derken birinci demliktenmi bahsediyorsun birinci bardaktanmı? ona göre gidip konuşayım
birinci bardakdan bahsediom kardeş
adam dediki bir bardak mı içtin evt dedim
ikinci bardak çaylar ekstra deyince afalladık bi hafta önce öle bi uygulama yoktu tabe 8 ytl yapınca sen ve benim gibi yemek yiyenleri görünce adam bari çaydan mı çıkarılım dedi ne :mrgreen: :queen: :queen:

alper_tim' Alıntı:
birinci bardakdan bahsediom kardeş
adam dediki bir bardak mı içtin evt dedim
ikinci bardak çaylar ekstra deyince afalladık bi hafta önce öle bi uygulama yoktu tabe 8 ytl yapınca sen ve benim gibi yemek yiyenleri görünce adam bari çaydan mı çıkarılım dedi ne :mrgreen: :queen: :queen:

yarın akşam gidip bu hatayı düzeltmek için elimden geleni yapıcam öle saçmalık olmaz eğer kabul etmezse kahvaltı olayını başka bir mekandada yapabiliriz kendi çok şey kaybeder 8ytl falan ama o kadar kişiden baya iyi kazanıyor eğerki böle bir hata varsa kesinlikle düzeltilmelidir alpercim sen merak etme:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ÇAylaaaaaaa..nooldu çaylaaaarr:p
S&S

Super Moderator
teror' Alıntı:
yarın akşam gidip bu hatayı düzeltmek için elimden geleni yapıcam öle saçmalık olmaz eğer kabul etmezse kahvaltı olayını başka bir mekandada yapabiliriz kendi çok şey kaybeder 8ytl falan ama o kadar kişiden baya iyi kazanıyor eğerki böle bir hata varsa kesinlikle düzeltilmelidir alpercim sen merak etme:cat:
TEŞEKKÜR EDERİM DOSTUM
AZ ÖNCE MURAT ABİYLEDE KONUŞTUK ODA ÇOK ŞAŞIRMIŞ BU UYGULAMAYA AMA SES ETMEMİŞ İLGİLENEN BİRİ OLSAYDI KEŞKE DEDİ BEN SÖLEDİM ERGİN ARKADAŞIMIZ HALLEDİCEK DEDİM
SAOL İLGİLİNE ALAKANA TEŞEKKÜRLER :rendeer:
MT ÇALIŞIYOO:queen: :queen:

zuhtupasa' Alıntı:
ÇAylaaaaaaa..nooldu çaylaaaarr:p
S&S
PAŞAM SEN GELMEDİN DİYE İKİNCİ BARDAK ÇAYLARI EKSTRA YAPTILAR BİZE PAŞA YOKSA ÇAYDA YOK DEDİLER:salut:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
alper_tim' Alıntı:
PAŞAM SEN GELMEDİN DİYE İKİNCİ BARDAK ÇAYLARI EKSTRA YAPTILAR BİZE PAŞA YOKSA ÇAYDA YOK DEDİLER:salut:
:pr: bence tunoka gelmediyse ondandır..:silent: mekanı tanıyan onla teror galiba..:silent:
S&S

zuhtupasa' Alıntı:
:pr: bence tunoka gelmediyse ondandır..:silent: mekanı tanıyan onla teror galiba..:silent:
S&S
tuncel abi edirneye gidecepğini söylemiş mekan sahibine o yüzden geçen kahvaltıya katılamamış mekan sahibinin bana söylediği bu mekanı ben ile tuncel abi tanıyor evet,geçen hafta siz gitmeden önce akşam gittim ve sizin için konuştum geleceğinizi yer ayırmasını ve geçen sefer nasıl anlaşıldıysa öle devam etmesini rica ettim kendiside tabiki öyle olacak demişti hatta sonra bir gece serkanla birlikte gittik konuştuk nasıl böyle bişey oldu anlamadım:silent: doğrusu bu konudan haberimde yoktu yarın gidip hem sitem edicem hemde durumu düzeltmesini söylicem eğer anlaşamazsak kendisi bilir mekan sahibi aslında iyi biridir ben bunu bir yanlışlık olarak değerlendirmek istiyorum ama durum değişikse ben sessiz kalma taraftarı değilim:bounce: nasıl iş anlamadım kahvaltı var çay yok hesapta kuru kuru boğazımızdan geçmez valla:p

ooooooooooo.... millet bu kahvaltı sardı.... artık her pazar buluşma noktası olacak gibime geliyo...:mrgreen:

ah tatile gitmeseydim gene benden kaçış olmayacaktı..... bensiz nasıl boğazınızdan geçer acep...:wiinkk:

Kartal23' Alıntı:
ooooooooooo.... millet bu kahvaltı sardı.... artık her pazar buluşma noktası olacak gibime geliyo...:mrgreen:

ah tatile gitmeseydim gene benden kaçış olmayacaktı..... bensiz nasıl boğazınızdan geçer acep...:wiinkk:
nasıl mı..:mrgreen: :cherry:
pazar günü kulaklarını çınlatırız
tabi ki bır yandan da çaylarımızı yudumluyor olacağız...:p :)

ince çızgılı ve ince ruhlu moderatorum... çay konusu onemlı el at bakayım canım benım..
evi taşıdım bu arada habarın ossun...

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
demonicdreams' Alıntı:
Eğer 1,2,3,4.... diye giden listenin başına "0" numara olarak kaydedersen ben de gelirim :)

serkan abi ben gelmiyorum listenin başında değilim artık :queen: :queen: :queen: peki şimdi -1'e doğru talepler gelirnce nolacak??:bounce:

SAVASXXL' Alıntı:
ince çızgılı ve ince ruhlu moderatorum... çay konusu onemlı el at bakayım canım benım..
evi taşıdım bu arada habarın ossun...
savaş abi nereye taşındın yav bizde ev bulduk bi kaçtane tel verdim acaba niye aramadı diye düşünüyodun.Neyse bulmuşsun ya abi hayırlı olsun.:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
teror' Alıntı:
savaş abi nereye taşındın yav bizde ev bulduk bi kaçtane tel verdim acaba niye aramadı diye düşünüyodun.Neyse bulmuşsun ya abi hayırlı olsun.:cat:

terör kardeşim şu bilgisayarını alacak mısın yoksa çöpe gidecek haberin ola:queen: :queen: :queen:

okan4037' Alıntı:
ozman bıdaha hıc gıremıcen:mrgreen: :p

:p :p :p :mrgreen: :mrgreen:

Son düzenleme:
merhaba arkadalar okul nedeniyle istanbul dısında oldugum ve istanbulu pek tanımadıgım için gezilere katılamıyodum.büyükçekmecede oturuyorum sanırım orayı bulabilirim:) pazar günü sizlerle birlikte olmayı isterim.beni de listeye eklerseniz sevinirim.

engineer23' Alıntı:
merhaba arkadalar okul nedeniyle istanbul dısında oldugum ve istanbulu pek tanımadıgım için gezilere katılamıyodum.büyükçekmecede oturuyorum sanırım orayı bulabilirim:) pazar günü sizlerle birlikte olmayı isterim.beni de listeye eklerseniz sevinirim.

hoş geldin büyükçekmecede oturuyorsan orayı bulman çok kolay E-5 kenarında sayılır zaten araç muayene istasyonunu biliyorsundur orayı geçince edirne istikametine giderken bizimkent köprüsünü göreceksin köprünün hemen yanında 14 katlı binalrın yanında yerin ismi esen bahçe eğer bulamazsan telefonum:0505 517 24 34 bana ulaşırsın uygun yerden alırım seni:cat:

donniedarko' Alıntı:
terör kardeşim şu bilgisayarını alacak mısın yoksa çöpe gidecek haberin ola:queen: :queen: :queen:

sen bana haber verecektin dediğim şartlarda olursa el sıkışabiliriz kahvaltıda detaylı konuşur anlaşırız:cat:

Son düzenleme:
batuhan35' Alıntı:
nasıl mı..:mrgreen: :cherry:
pazar günü kulaklarını çınlatırız
tabi ki bır yandan da çaylarımızı yudumluyor olacağız...:p :)

uleennn... boğazından lıkır lıkır geçer dimi... pazar günü düğün var benim kuzenin memlekette... köy düğünü mükemmel oluyor bizim oralarda... web sayfama resimleri koyarım bakarsınız... www.kartal23.galerisi.com :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
canlanmış burası yaw :)

hasan demonic 0 numara istiyodu istersen seni -1 yapıp demonicin üstüne alim :)

tesekkurler teror.bu kadar acıklamadan sonra sanırım bulabiliri.:) kahvaltıdan sonra gezi olur umarım grupca gezmek cok eylenceli oluyo:cat: .pazar gunu görüşmek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar