[MT İstanbul] 15 Nisan Darıca Hayvanat Bahçesine gidiyoruzzz

Arkadaşlar çok uzun zamandır eşim ve çocuğum nedeniyle gezilere katılamıyorum:silent: ama bu geziye katılmak istiyorum arabayla çünki oğlumunda görmesini istiyorum orayı tek sorun sitede vedat dışında kimseyi tanımıyorum o da kuzenim olduğu için:)

Super Moderator
Arkadaşlar çok uzun zamandır eşim ve çocuğum nedeniyle gezilere katılamıyorum:silent: ama bu geziye katılmak istiyorum arabayla çünki oğlumunda görmesini istiyorum orayı tek sorun sitede vedat dışında kimseyi tanımıyorum o da kuzenim olduğu için:)

merhaba ben alper memnun oldum :rendeer:
ahanda bak artık benide tanıyorsun :queen: :queen:
sen vedata selam söle benim numaramı versin sana gelince kaybolma takılırsın bize herkesle tanışırsın:cat:

Şu gezilerden biri elbet bizim de çalışmadığımız güne denk gelir ne diyelim.:pale:
Size iyi eğlenceler.:)

pascha+1 2. resimdekini çok merak ediyorum :queen:

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yağmur ihtimali yüksek ama şeker değiliz değil mi damla :mrgreen:

Bende gelmek istiyom ama :S eski makinayı sattım daha bişi bulamadım :S model yükseltelimderken model gibi kaldık iyimi ! :S

selam ben de yeni üye oldum zaten bu haftasonu gidecektik darıcaya grup halinde gitmek çok daha zevkli olacaktır. bu arada bir arkadaşım da gelecek sanırım bir de darıca internet sitesine baktım 20 kişilik gruba giriş ücreti 15 değil 10YTL oluyor yemekli 15 YTL www.bosphoruszoo.com.tr siteden bakılabilir

alper seyfoyla beraber gelecektik ama malum yenge motora binemiyor başka sefere inşallah
bu arada şifre için teşekkürler

Super Moderator
güncelleme yapılmıştır arkadaşlar bilginize :cat:

valla bu gün hava çok güzel yarında hava böyle olursa çok süper olacak, şimdi işten erken yırtıp servise gidecem öğleden sonra bakım makım yaptırayım yağını filan değişeyim,yarına hazırlık olsun.

Super Moderator
valla bu gün hava çok güzel yarında hava böyle olursa çok süper olacak, şimdi işten erken yırtıp servise gidecem öğleden sonra bakım makım yaptırayım yağını filan değişeyim,yarına hazırlık olsun.

güzel fikir hazırlanmak lazım :cat:
yarın süper olcak:queen: :queen: :queen: :queen:

bende gelcem ibrahim abi benı gormeden gıtme pazar gunu bende sızınleyım lısteye ekleyın pls

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar