[MT-İstanbul] 15 Kasım 2009 Rivadan Kız kulesine etkinlikle zinciri

Arkadaşlar biz gazlama grubu değiliz zaten gazlayan olursa ilerde bizi bekler Herkese iyi katılımlar -ozi korumaları çantaya koyuyorum patron

Bak bak söyleyene bak..Adı çıkmış Karabatak CAPANORD'a bir de gazlama grubu değiliz diyor :mrgreen:

Korumalar okeydir :cat: Eyvallah..Pazar günü bu buluşmaya getireceksin değil mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 ----------

Bu arada hanımdan izni kopardık :mrgreen:

1-Umarsız
2-Capanord
3-Vukuat selo
4-Cihan
5-tombo
6-Yılmaz
7-f.salih
8-osbourne
9-........?

1-Umarsız
2-Capanord
3-Vukuat selo
4-Cihan
5-tombo
6-Yılmaz
7-f.salih
8-osbourne
9-........?
yokmu baska gelen :queen:

Hahahahehe..
Çamur deyince millet sapır sapır dökülmeye başladı :mrgreen:
Tatlı su motorcuları sizii :) Hani nerede enduro ruhu?

Riva-kavak arasını keşfederiz dediydi ya ona istinaden dedim çamur diye..Tamam canım girmeyiz çamura veya ben ceketimi atarım çamura, siz üstünden geçersiniz :p

Hahahahehe..
Çamur deyince millet sapır sapır dökülmeye başladı :mrgreen:
Tatlı su motorcuları sizii :) Hani nerede enduro ruhu?

Riva-kavak arasını keşfederiz dediydi ya ona istinaden dedim çamur diye..Tamam canım girmeyiz çamura veya ben ceketimi atarım çamura, siz üstünden geçersiniz :p

camurdan yagmurdan korkumuz olsa 6 senedır kuryelık yapmayız yaz kış demeden :queen::queen: malum 600f ıle gıremıyoz camura temızlemöesı bı dert

camurdan yagmurdan korkumuz olsa 6 senedır kuryelık yapmayız yaz kış demeden :queen::queen: malum 600f ıle gıremıyoz camura temızlemöesı bı dert

Herhalde canım biliyoz..Takılıyorum :)
Ama yollar en iyi ihtimalle ıslak olacaktır..Hava müthiş temiz olur ama..
Valla izni kopardım diye çocuklar gibi şen'im şuanda :)

baktım yollar ıslak gerı donerım bende ne yapalım ben ordan dırekmen enson bulusma yerıne gıder sızı beklerım artık :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Riva kavak arasındaki bahsettiğim yol %90 askeri alandaymış bu yüzden GPS haritalarında ve google earth üzerinde yol olarak görünmüyor :)
Genel olarak yolun büyük bölümü aşağıdaki fotoğraftaki gibi
Riva - beykoz arasından bir foto
6718068.jpg

Poyrazköy girişininden bir foto
10891164.jpg

Usta sen sahil yolunu kast ediyorsan orası askeri bölgeydi evet.
Haritalarda ben bir ara ince ince takip edip yola çıkmıştım..Hatta bir yol da var oraya inen..O yola da girmiştim ama hemen ilerisinde tel örgüler kapatıyordu..Askeri Bölge diye..

Fotolar müthiş güzel yalnız..Tam bu zamanlarda çekilmiş zaten belli..Şöyle kahverenginin tonlarına bir doyalım bu haftasonu..

Tahmini kaçta döneriz bu arada?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet dediğin yolu kast ediyorum :)
Tamamen bize bağlı gideceğimiz yerlere daha önce gitmeyenler varsa dönmeyi istemeyeceklerdir ama tahmini olarak 6-7 gibi biter diye diye düşünüyorum.

toplanacak.

sohbetler edilecek.

fotoğraf çekilmesi

isteyen limanda balıkçılarla sohbet edebilir

Yolculuk planı
[/IG]

gerçekten tam planlamalı...:p gezilecek gezz...:p iyi gezmeler size...:p ben çalışıyor olacağım...

sanki geziyi düzenleyen Kara Kuvvetleri Komutanlığı...:p

Durmak yok yola devam vallaha kurtlar vadisi gibi yol alıcaz< haaaa-Şu an izlemekteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Evet dediğin yolu kast ediyorum :)
Tamamen bize bağlı gideceğimiz yerlere daha önce gitmeyenler varsa dönmeyi istemeyeceklerdir ama tahmini olarak 6-7 gibi biter diye diye düşünüyorum.

Hmm iznim o saate kadar değil malesef :)
Ben daha erken ayrılırım sanırım..Ama gezilecek epeyde yer var o bölgede biliyorum..

Sabırsızlıkla Pazar gününü bekliyorum valla..:mrgreen:

150cc Regal'imle artçımla geleceğim. Sizce benim velet bu yol kaldırabilir mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kaldırılmayacak bir yol değil daha önce zat150 ve seyhan 250 ile gitmiştim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:46 ----------

gerçekten tam planlamalı...:p gezilecek gezz...:p iyi gezmeler size...:p ben çalışıyor olacağım...

sanki geziyi düzenleyen Kara Kuvvetleri Komutanlığı...:p

Grubu bozanlara şınav çektireceğim :) Ne de olsa Askeri sahaların yanında olacağız olmazsa bir pentatlona da girebiliriz :D

Hmm iznim o saate kadar değil malesef :)
Ben daha erken ayrılırım sanırım..Ama gezilecek epeyde yer var o bölgede biliyorum..

Sabırsızlıkla Pazar gününü bekliyorum valla..:mrgreen:
Patron valla bende o kadar izin alabiliyorum Gerçi kış geldi artık kazak giyeriz ama hanımlara kışın bile kazak sökmüyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Olmadı Kızkulesini yapmayıveririz :) Ne olmuş yahu ya da erken kaçacaklar kaçarlar kalanlar devam eder :)

Patron valla bende o kadar izin alabiliyorum Gerçi kış geldi artık kazak giyeriz ama hanımlara kışın bile kazak sökmüyor.

Kazak, tulum giysemde sökmez..Valla hatun 2 de evde olacaksın diyor..:p Bende maksimum 1 saat gecikme payı veriyorum yani 3 :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar