[MT İstanbul] 15 Haziran 2006 / Caddebostan Migros / 15'i Perşembe miymiş bakalım..??

fragrance_chaplin' Alıntı:
Mekan güzel de sıcak çikolata istemeyin sakın :p
Az önce caddedeydim Mc Donalds'da 2 tane motorcu arkadaşın konuşmasına kulak misafiri oldum :)
"Dün akşamki motor konvoyunu kaçırdın muhteşem görünüyordu.keşke biz de onların arasında olsaydık" falan diyodu biri öbürüne
:queen:
mekan çok güzel, biz beğendik de diğer arkadaşların da beğenisine fotolar eşliğinde sunmak doğru olur sanırım:cat:

olay süper ama ya:mrgreen: işte biz böyleyiz, böyle büyük bir grubuz:) :cat:

abicim nedir bu çikolata olayıgeceyi erken mi bitirdik.bidahaki gezide içenler içmeyenlere ısmarlasın bence:)

fragrance_chaplin' Alıntı:
Mekan güzel de sıcak çikolata istemeyin sakın :p
Az önce caddedeydim Mc Donalds'da 2 tane motorcu arkadaşın konuşmasına kulak misafiri oldum :)
"Dün akşamki motor konvoyunu kaçırdın muhteşem görünüyordu.keşke biz de onların arasında olsaydık" falan diyodu biri öbürüne
:queen:

Pembiş, başkalarının bize özenerek bakması ne hoş dimi..:cat:

Yanlız biraz öz eleştiri yapmak istiyorum bize özenenlerin dahada çoğalması açısından:

Arkadaşlar, grup sürüşünden beyhaberiz.Herkes salkım saçak darma dağınık grup sürüşü olmaaazzzz.Gidilecek yer belli, öncüler belirnenecek grup oluşturulacak artçılar belirlenecek ve fermuar usulu yol alınacak.Ama niye bi türlü tutturamıyoruz bunu anlamıyorum.Bunu becermeye başlarsak inanın benim 19 mayıs'ta Ankara'da yaşadığım ve unutamıyacağım AKM den Anıtkabire kadar olan 100 lerce(resmi 876)motorun grup geçişindeki gibi yayların ve sürücülerin durarak hatta alkışlıyarak geçişimizi izlemeleri içten bile değil...

Hadi biraz çuvaldızları elimize alalım..mı..:silent:

Büyük grubumuz dahada büyür gibi geliyor bana..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tunoka' Alıntı:
Pembiş, başkalarının bize özenerek bakması ne hoş dimi..:cat:

Yanlız biraz öz eleştiri yapmak istiyorum bize özenenlerin dahada çoğalması açısından:

Arkadaşlar, grup sürüşünden beyhaberiz.Herkes salkım saçak darma dağınık grup sürüşü olmaaazzzz.Gidilecek yer belli, öncüler belirnenecek grup oluşturulacak artçılar belirlenecek ve fermuar usulu yol alınacak.Ama niye bi türlü tutturamıyoruz bunu anlamıyorum.Bunu becermeye başlarsak inanın benim 19 mayıs'ta Ankara'da yaşadığım ve unutamıyacağım AKM den Anıtkabire kadar olan 100 lerce(resmi 876)motorun grup geçişindeki gibi yayların ve sürücülerin durarak hatta alkışlıyarak geçişimizi izlemeleri içten bile değil...

bence çok doğru ve güvenli sürüş şart bir örnek vermek istiyorum ve herkesin başına geldi zannederim soldan giden motorcu korna çalıyor otomobilde
korkudan sağa doğru kıvırıyor direksiyonu sağdaki motor ne oluyor bu durumda?
ama zamanında öğreniriz inşallah:) ve bu konuda konuşmamız gerekiyor

tunoka' Alıntı:

necdet' Alıntı:
bence çok doğru ve güvenli sürüş şart bir örnek vermek istiyorum ve herkesin başına geldi zannederim soldan giden motorcu korna çalıyor otomobilde
korkudan sağa doğru kıvırıyor direksiyonu sağdaki motor ne oluyor bu durumda?
ama zamanında öğreniriz inşallah ve bu konuda konuşmamız gerekiyor

Tunoka ve Necdet,

benim kurduğum klübe hoşgeldiniz ! :rendeer:

klübümüzün resmi sayfası : www.toplusürüşükesinliklebilmiyoruz.com :cherry:

Not: bu arada ben ledo :) bugünlerde kurallar artınca, çizilirim falan diye nolur nolmaz bu rumuzu almıştım, bir kenarda dursun diye....

kesinlikle katılıyorum.
o aşam arabalar bi yandan, kendi motorcu arkadaşlarımız bi yandan sıkıştırıldık!!!!
allaha emanet gittik oraya kadar. içimizden birinin bir kaza yapması an meselesiydi!!
allah göstermesin ama yazıklar olsun bize!!:pale:

beyhaber xxx bihaber
içten bile değil xxx işten bile değil

kusura bakmayin dayanamadim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar