Yarın akşam için anadolu yakasından YAYA gitmek isteyen arkadaşlarla bir noktada buluşup toplu gitsek ????
abı hakan abıylede konsutum onu onun ıcın bı topıc acsak ıı olur. kadıkoyde bulusur gıderız
Yarın akşam için anadolu yakasından YAYA gitmek isteyen arkadaşlarla bir noktada buluşup toplu gitsek ????
Bence mantıklı kardeşimer5' Alıntı:abı hakan abıylede konsutum onu onun ıcın bı topıc acsak ıı olur. kadıkoyde bulusur gıderız
tunoka' Alıntı:Paşam jübile yapacaksa(eğer..:silent: ) yada öle demiyim..Paşa için istanbul turu.Hedef Avrupa yakası(Beylikdüzü)
Birasda siz gelin yaaww...Ne dersiniz ??
sahinhakan04' Alıntı:Serdar abim hocam senseyim çikolata işi karızma işidir. Oyle herkes çikolata içemez
Bence mantıklı kardeşim
Bana uyar kardeşimer5' Alıntı:abı yarın aksam saat 8,00 kadıkoy turk petrol ııymı
Olurmu be abim sendeki karızmanın yarısı bende olsa yeter. Senin insanlığın arkadaşlığın abiliğin yeter iyiki varsın SERDAR ABİserdark' Alıntı:Haklısın bizde karizma ne arar...
Ben hasta, yaşlı ve kel bi adamım (gerçi ben hafiften CABRIO sayılırım, henüz yansıtma yapamıyorum) :queen: :queen: :queen: :queen: :bounce:
İş yemek yemeğe gelince, gömerim hepinizi :cat: 25 Haziranı iple çekiyorum walla :cat:
Bana uyar..er5' Alıntı:abı yarın aksam saat 8,00 kadıkoy turk petrol ııymı.
hhıııııınnnnnn hhhııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn :queen: :queen: :queen:sahinhakan04' Alıntı:Olurmu be abim sendeki karızmanın yarısı bende olsa yeter.
praetorian' Alıntı:isallah bir dahakine aktif olarak katılırım..da korkuyorum yanı 50 kısı bırbırını tanıyor bı ben tek basıma naparım![]()
jasmine' Alıntı:Serdark, üzülme dostum ben sana aynı yerde o karizma çikolatadan ısmarlarımdüngeceki bu sıcak çikolata olayı dahil olmak üzere sıcak dostlukların muhabbetlerin yanısıra o muhtelşem cadde geçişi kesinlikle unutulmayacak bide gündüz yapılsa inanki değil cadde Türkiye unutamaz.
artık 4 tekerler bizi istemeseler de görecekler .
erdem.gunduz' Alıntı:merak etme geldiğin anda nerdeyse hepimizi tanıyormuş gibi hissedersin kendini. kolay kolay kimse yabancılık çekmez.
LesPaul' Alıntı:saat 13:00 itibariyle yataktan kalkmış bulunuyorum:cherry:
mekanın oylamasını yapıcaz birazdan:cat:
serdark' Alıntı:teşekkürler jasmine, oraya ilk defa gittim hoş bir yer.. Zaten standart buluşma yerimiz olacak sanırım (bi daha orayı bulabilirmiyim o da meçhul ya neyse) Sıcak çikolatasının da tadına bakıcazz tabii:wiinkk:
Tam yerleşirken, paşamız sıcaklar tükendi demişti de ben o yüzden sordum aslındabi dahakine artık
serdark' Alıntı:oooooooo serkan beylerde burdalarmış, günaydın(paşam mı demem gerekirdi acep?)
uyku konusunda sana nasıl imreniyorum bilemezsin..r:
r: :cat: