Yeni paşacık (Lespaul) bi kalkıpta açarsa "sabit buluşmanoktası" topiğini..görcez..
pasam lespaula kaldıksa yandık o cok uykucu
Yeni paşacık (Lespaul) bi kalkıpta açarsa "sabit buluşmanoktası" topiğini..görcez..
007' Alıntı:Paşam sana şöleee 500 motosikletti bi jübeli yapalım diyorummm...
Dün emeği geçen herkese teşekkür...:rendeer:
tunoka' Alıntı:Paşam jübile yapacaksa(eğer..:silent: ) yada öle demiyim..Paşa için istanbul turu.Hedef Avrupa yakası(Beylikdüzü)
Birasda siz gelin yaaww...Ne dersiniz ??
Motorcu ruhu budur daha ne diyelim..sahinhakan04' Alıntı:Valla kardeşlerim maksat muhabbet. Hoş sohbet ağrı dağınıt tepesinde buluşuyoruz deyin ben geleyim
sahinhakan04' Alıntı:Paşam ellerine sağlık
Halil abi Hakan Kanuni 200 Race abi senin servise gelmek istiyorum sana nasıl ulaşırız
007' Alıntı:Üstat mekanı buldun da gelmedik mi...Seve seve geliriz...:cat:
halilertan' Alıntı:baba sizde çok şıktınız dün akşam
sahinhakan04' Alıntı:Vay tatlı su moturcu kardeşim günaydın benim rodaj bitmedi kardeşim daha kanuni şirketi 1000 km dedi ama 5000'de ben ekledim aşağı yukarı 8 ay daha rodaj bitmeyecek abi o yüzden bende karizma arama
Karizmanın kralı aksam kafede sıcak çıkalata içen arkadaşlardaydı.(ONLAR KENDİLERİNİ BİLİR)
jasmine' Alıntı:Karizmalar öyle heryerdeki sıcak çikolataya tenezzül etmezler dimi amakimmiş acaba bunlar Allah Allah.
Ayrıca çok keyifli bi geceydi herkese teşekkürler
Ah be abi sizin karızma 10 numara ona şüphe yok kızmayın bana ama sıcak çıkolata içerken karızmayı kullanmayın abi işe yaramıyo. Onayladık ve gördükjasmine' Alıntı:Karizmalar öyle heryerdeki sıcak çikolataya tenezzül etmezler dimi amakimmiş acaba bunlar Allah Allah.
Ayrıca çok keyifli bi geceydi herkese teşekkürler
yollar_efesi' Alıntı:çümbüşü kacırmışık arkadaşlar böle buluşmaları önceden haber ederseniz sevinirimm en azından katılımcı ve site sakini olarak yanınızda olamamaktan üzüntü duydummmm :salut:
yollar_efesi' Alıntı:sayın kurs müdüresi arkadaşım yasemin çelikbaş hanım efendicim bana kalkıp dün gecenin eğlence resimlerini göndereceğine arkadaşın ve dostun olarak telefon acıp haber vermeni isterdim şiddet ve celal ile kınıyorr ve gezilerinin devamını bekliyorum ama benli olmalı kesinlikleeeeeer:
serdark' Alıntı:Çok güzel bir buluşmaydı. Organize eden ve katılan arkadaşlara teşekkürler... Özellikle cadde toplu geçişimiz uzun süre konuşulacağa benziyor.
Böyle bir topluluğun içinde bulunduğum için bir kere daha gurur duydum. Herkes çok paylaşımcı ve cana yakındı. Çoğu kimseyi de tanımamama rağmen sohbetlerler oldukça sıcak geçti.
Yaz boyunca bu aktiviteler sürecek sanırım (LesPaul bi uyanabilse :queen: ) Kesinlikle 1 tanesini bila kaçırmamaya çalışacağım.
Ya ben şu sıcak çikolata işini nasıl kaçırdım hala anlamış değilim :silent: bu işte bir cambazlık mı var nedir !!!Bi dahakine bakıcaaaaz :cherry:
Yarın akşam için anadolu yakasından YAYA gitmek isteyen arkadaşlarla bir noktada buluşup toplu gitsek ????