Yoksa benden mi bahsediyosun:silent:sadrazamemre' Alıntı:abi fotoları çeken abla makineyi ters tutmuştu ys kimse boşuna foto:mrgreen: beklemesin
tabi senden bahsediyorum şaka bi yana teşekkür fotolar için ellerine sağlık ben çıkmışım dün sana bi espiri yaptık ağır olmadı inşallah makineyi ters tutuyorsun muhabbetiBlueSea' Alıntı:Yoksa benden mi bahsediyosun:silent:
Bak benim sayemde hepinizin resmi çekilmiş oldu:wiinkk:
Tabi çekebildim mi orası tartışılır:queen:
Öncelikle gelen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca er5 kardeşime hak veriyorum. Bu arada er5 kardeşim lafla karışık benim çakmağıda yedinya yakışır sana kardeşim. Sabaha kadar siğara içemedimer5' Alıntı:oncelıkle pasam olmak uzere herekse tesekkur edıyorum -ama mumkunse caddede bıdah kornaya basmayalımr:
Espirin de bir ağırlık yoktusadrazamemre' Alıntı:tabi senden bahsediyorum şaka bi yana teşekkür fotolar için ellerine sağlık ben çıkmışım dün sana bi espiri yaptık ağır olmadı inşallah makineyi ters tutuyorsun muhabbeti![]()
Öncelikle gelen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca er5 kardeşime hak veriyorum. Bu arada er5 kardeşim lafla karışık benim çakmağıda yedinya yakışır sana kardeşim. Sabaha kadar siğara içemedim
Halil abi Hakan Kanuni 200 Race abi senin servise gelmek istiyorum sana nasıl ulaşırızhalilertan' Alıntı:ellerine sağlık paşam
tunoka' Alıntı:Elinize salık,:cat: :rendeer:
keyifli olduğumuz hiç belli değil...:queen: Yaw iyiki varsınız..iyiki MT yim.![]()
Paşam mekan tanıtımı ayrı olacak herhalde..