arkadaşlar varmı bana saat 19.30 da katılan sirkeci de arbabalı vapura binelim oradan cadde bostana akalım hiç yokmu avrupa yakasından katılan yaw 
aaa...süperr yaa..kardeşimiz ödül alacak biz burdanmı bakıcasss...:cat: :rendeer: :queen:donniedarko' Alıntı:selam tuncel abi nasılsın? vala her bahaneye geziyosunuz allah şevkinizi kırmasın ne diyeyimabi bu arada yarın çengelköye giderken harbiye'den geçip cemal reşit rey konser salonuna uğramak istermisiniz? ayıptır söylemesi yarın benim de ödül alacağım bir tören olacak orada sizi görmek isterim törende
gelmek isteyen bütün arkadaşlar davetlimdir bu arada saat 17.30'da crr'de
tunoka' Alıntı:dünden beri hobby motor çengelköy git şu motora bak diyo bende çengelköyde hobyy motor arıyom...:queen:
tunoka' Alıntı:Ben aslınsa Abzaha vuruyom kasklı kasksız farketmez...r:
tunoka' Alıntı:ne diye sana ödül vercekler havaalanına girmek için floryadan döndün diyemi..![]()
Yarın 17:30dimedonniedarko' Alıntı:![]()
kardeşiniz gündemi sarsan haber ve fotoğraflara imza etti diye (çaylak motorcu olduğumu bilmiyorlar çaktırma):queen:
donniedarko' Alıntı:evet abi yarın 17.30'da ama kesin gelecek olan varsa haberim olsun ki ona göre arayıp belki yer filan ayırmam gerekebilir
teşekkür ederim lespaul
donniedarko' Alıntı:evet abi yarın 17.30'da ama kesin gelecek olan varsa haberim olsun ki ona göre arayıp belki yer filan ayırmam gerekebilir
teşekkür ederim lespaul