Abi asit diyorum... taş diyorum... sevdiğimden söylüyorum! 17 haziran'da yasınızı tutturmayın bana.zuhtupasa' Alıntı:::gazete:: ::gazete:: ::dpac:: ordayız ordaaaa.herkesi bekleriiizz
S&S
yağmur çamur asit taş vs. farketmez ordayız..hemde yagıslı hava olma ihtimali düşük..:wiinkk:sadrazamemre' Alıntı:zühtü abim yeni GTS 250 im ile oradayım da tam olarak yeri çıkartamadım sonuçta avrupa yakasındayız.. ama yağmur yağarsa gelemem belki
vedo' Alıntı:migrosun parkına nişanlanmış bir meteor olmadıkça ordayız paşamm
tunoka' Alıntı:Desene Paşam motoru hertürlü ıslatacağız
Kardeş umarım finallerin iyi geçmiştir...:cat:LesPaul' Alıntı:ben geçen hafta yediğim sağanak yağmurdan sonra her türlü hava şartına alışığım.
zira motorla denize uçmuş kadar oldum o akşam
mamafih, bugün 2 tane finalim vardı, anca eve geldim ve sizlere sesleniyorum![]()
yorgunluktan can vermek üzereyim ama olsun.
bu gezinin beni kendime getireceğini ve canladıracağını biliyorum.
bun bilmesem, ne işim var finalle falan, hiç girmezdim.![]()
o kadar iddialıyız yani bu gezide, bilmiyorum..:cherry:
teşekkür ederim tunoka abitunoka' Alıntı:Necdet biraz erken gidelimde çengelköye uğramamız lazım...
LesPaul' Alıntı:teşekkür ederim tunoka abien zoru olan makine elemanaları iyi geçti, bu yeter bana
![]()
benim evim çengelköyün hemen üstünde. özel bir iş değilse geziye gelirken yol konusunda sıkıntınız varsa, dilerseniz size eşlik edebilirim:cat:![]()
tunoka' Alıntı:Necdet biraz erken gidelimde çengelköye uğramamız lazım...
necdet' Alıntı:lespaul tuncel abinin dediği gibi süpersin ama çengelköyünü nasıl bulcaz:queen:
sorun değil tuncel abi ben 17.00sonra boşum![]()
ziraat bankasından yada iş bankasında hesabın varsa iş bankasından alabilirsin..:cat:necdet' Alıntı:bende kgs de yok nerden alcam bu mereti bu gidişte ya kadıköye taşıncam
yada kgs en kısa zamanda almam gerek![]()
tamam abi, saati söylemeniz yeterli:cat:tunoka' Alıntı:Köprü çıkışı bizi alır LesPaul...![]()
Walla bence biran önce alman lazım seninde benim gibi sağın solun belli değil,estimi bi yere gidiyoss.KGS almanda fayda var..:bounce: :cat:necdet' Alıntı:bende kgs de yok nerden alcam bu mereti bu gidişte ya kadıköye taşıncam
yada kgs en kısa zamanda almam gerek![]()