dostdark' Alıntı:yafu herkezin eşi var ve mutluu:silent: yokk yokk bende evleneceğim:queen:
tmrbaykal' Alıntı:hahahahahahahahahahah:queen:
bizim hanımm çok komik çıkmış yaaaa
dishy' Alıntı::mrgreen: :mrgreen: çatla çatla![]()
dostdark' Alıntı:sen çatla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yağrın çarşamba
![]()
![]()
![]()
:queen: :queen:
abi yağrın gel bir ufak konuşuruzthewall' Alıntı:Pardon yaaa...Bidaki gezi ne zaman ve nere doğru ?Ara soğutmadan hafta sonu kalmalı birileri bi gezi daha organize etse ya...Yuvacık barajı filan mı ne vardı bi topikte.....Öncü birlik yola çıktı mıııı ¿¿: bounce:
dishy' Alıntı:yaa aşkolsun yaa :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
dishy' Alıntı:Soner abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ersen den de acımasızsınnnnnnnnnnnnnnnnnr:
düşünmem lazımdishy' Alıntı:Ya yapma valla Ersen sinirlenmeye başlayacak yine ....
kavram' Alıntı:Bu geziye kimseyi tanımadan geldim ama herkes o kadar samimiydi ki çok uzun zamandır tanıyormuşum gibi geldi. Bende bir sürü fotoğraf var iş yerinin dışında bir internet bulup göndereceğim. Suspectbiker sana özelden yazdım. Ahmet'in nickini bilmiyorum ama İstanbul'a gelirseniz bekliyorum. Dostdark ve cuk_o yoldaşlara selam. Çok güzel bir hafta sonuydu. . Çarşamba gelmeye çalışacağım. Dönüş yolunda da Dark'la bilmediğimiz yerleri keşfetmek oldukça eğlenceliydi. Umarım tekrarı olur.
:rendeer: :rendeer: :rendeer: çabuk gel daha ne kamplar olacak:rendeer: :rendeer: :cat: :cat:fragrance_chaplin' Alıntı:arkadaşlar bodrumdan yalana yalana fotoğraflarınıza baktım...
en yakın zamanda dostdark kamp 3 istiyorum ona göre hazır olun...barış da gitarını getirsin yine
25'i sabahı istanbuldayım...hepinizi çok özledim.motosiklet.net cidden bağımlılık yapıyor...
bara gitmek yerine internet cafe'ye geldim fotolara bakıcam diye :queen:
Perşembe toplantısında görüşmek üzere...
Bodrum'dan sevgiler...:rendeer:
fragrance_chaplin' Alıntı:bara gitmek yerine internet cafe'ye geldim fotolara bakıcam diye :queen:
Perşembe toplantısında görüşmek üzere...
Bodrum'dan sevgiler...:rendeer: