Herşeyden önce bu güzel gezi için emeği geçen ve daha önceden gidip keşif yapan keyif adamları ekibine çok teşekkür ederim..Herşey çok güzeldi yalnız benim çadırın fermuarı arızalıydı ve içeriye giren albatros-Ali'nin örümceğine teşekkür etmiyorum,ne işin var kardeşim benim mekanımda....:cherry:
Sonrasında cuma akşamına dönmek istiyorum,evet cuma akşamı Cenkmenderes ve ben bizim evde oturmuş tam da Munich adlı filmi izlemeye koyuluyorduk birden telefonumuz çaldı arayan ashes (ersen) vedatla-ceren'in feribot yolunda kaza yaptığını söyledi hemen atladık benim motora tek motor feribot yolunda aldık soluğu kaza henüz olmuştu ve ümit yola dökülen yağı temizliyordu..Kaza ile ilgili ilk gözlemim 2 kişidede hiçbir problem olmadığıydı hatta cerenin yanına gittim kendisi gayet neşeliydi gülüyordu espriler yapıyordu,2 kişidede en ufak bir sorun görünmüyordu motorda ufak tefek çizikler vardı oohhh dedim kendi kendime en kötü kazamız bu olsun.......Sonra Trenox Zafer geldi ve el yordamıyla Zaferin kamyonete motoru yükledik O sıra vedat sanayide tamircinin kendilerini beklediğini söyledi motoru bir an önce yaptırıp yarınki geziye gelmek istiyordu,tabii yetişirse....Ve zaferin kamyonetine atlayıp yola koyuldular Ümit bana göre gereksiz bir duygusallık göstererek o da o gece çıkacağı geziye çıkmayıp kamyonetin peşinden ceren'ide arkasına alarak yola çıktı...Neden gereksiz bir duygusallık gösterdiğini düşünüyorum Cevap gayet açık çünkü vedat bir an önce motoru yaptırıp geziye gelmek istiyordu,ümit bilmem tamirat işinden anlarmı ama ben anlamıyordum ve eve döndüm ha bu arada evim sizlere açık kalmak isterseniz kalabilirsiniz şeklinde gerekli teklifi yaptım ama maalesef ki daha önce hiç motor tamir etmemiştim :cherry: cenkmendresle biz eve döndük ki zaten biz c.tesi yola çıkacaktık....Sonrasında ashes(ersen) bize geldi biz Cenkle filme devam ettik ersen uyudu....Şİmdi gelelim şu söze
O gece ben zaten izniğe gitmiyordum benim gidiş planım c.tesiydi evet vedat efendi sanıyorum kaza sırasında kafayı yere vurdun ve ne dediğini bilmiyorsun ama benim meşrebimde adam olan bir sorunu varsa bile bunu burda yılanlık yaparak değil, iznikte, göbek atmaktan biraz feragat eder ve gelir konuşur ama bu işleri ben size öğretemem bu yaştan sonra öğrenmezsinizde göbek atmaya devam....O gece kimse yola çıkmamıştır zaten orda ersen ve ümit vardı cuma gidiş planı olan onlarda yola devam etmediler,ha bence etmeliydiler çünkü vedatın planı bir an önce motoru yaptırıp yada bir araba bulup izniğe devam etmekti bu durumda diğer arkadaşlar yola devam edebilir çünkü vedat eğer motoru çalışsaydı bunu yapacaktı,,Bana kalırsa vedat'ın başka problemleri var bu konuyla ilgisiz....
Konu hakkında bilmeden yorum yapan heyecanlı komançiler: sakin olun, öğrenin, araştırın ondan sonra yorum yapın.....