[MT İstanbul]15-16 Tem 2006/DOSTDARK kamp2(Sayfa 25'ten itibaren fotoğraflar eklendi)

arkadaşlar dağınık gidenler MT t-shırtlerini giysin
tanımadığımız kişilerle yolda gruplaşırız.
bende cumartesi öğlenden sonra çıkıcam fakat saat belli değil....

yok kardeşim ben senin verdiğin t-shirtü giymeyi düşünüyorum

hakan, dostum seni seviyoruz. :rendeer:

ben cumartesi 9,30 a yer ayırttım..
dönüş 15,45..
önden gidenler ayranları bitirmeyin bizide bekleyiinnn..:cherry:

dostdark' Alıntı:
yafu şimdi kalk eski hisara git
bu ido yaktı beni

yaw takma kafana, gel aksamdan bana.... noela yengen sana türlü türlü alman yemekleri sunar :queen: sende türkce dersine baslarsin!

intercom' Alıntı:
yaw takma kafana, gel aksamdan bana.... noela yengen sana türlü türlü alman yemekleri sunar :queen: sende türkce dersine baslarsin!

yemekmiii...
abimg benimg türkçemgg coggg güzegdirrr..
bende kendisine atasözlerimizıchı ögretimsef olgmu..:) :cherry:

vedat kaya' Alıntı:
yemekmiii...
abimg benimg türkçemgg coggg güzegdirrr..
bende kendisine atasözlerimizıchı ögretimsef olgmu..:) :cherry:

ne demeeeek..... sen de buyur gel, ama unutma alman yemeklerin yaninda raki deyil bira servis edilir :wiinkk:

ashes' Alıntı:
evet yarın akşam 19:30 dan eskihisardan topçulara geçiyoruz gelenler bruce ve muzo rakı masasını kurun geliyoruz inceden de bi türk sanat müzigi gece karanlık sessizlik tam tıkırında çilingir bayılana kadar :)
gece göle yaklaşmayın timsahlar parcalar sizi kardeşim dikkatli olun bak demedi demeyin

intercom' Alıntı:
:rendeer: teşekkür
ama aslında iyi fikir yokmu gebze eski hisarda misafir ağırlamak isteyen yafuuuu:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bakın gene ilk ben gidecem buluşma yerine artık alıcam Bayrağı buluşmalarda ben tutacam burası diye :queen: bongalow bulabilirz dimi geldikmi yoksa birinizin cadırına yancı olurum ona göre :queen:

dostdark' Alıntı:
:rendeer: teşekkür
ama aslında iyi fikir yokmu gebze eski hisarda misafir ağırlamak isteyen yafuuuu:queen:

abii sende balkondan dogrudan feribota düsmek istiyorsun galiba :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ashes hazırlıklı ol süpriz yapabilirim ona göre :queen:

Cumartesİ AkŞamdan Gelmeyİ DÜŞÜnen ArkadaŞ Varsa EŞİmle Beraber Gelmeyi DÜŞÜnÜyorum..
Ama Yalniz Gemeyiz Sanirim ÇÜnkÜ Yolu Tam Olarak Tanimiyorum ...

evetttt hazırmıyızzzzzzzzzzzz:bestmt: ::haapppy: ::biggrinn ::exclaim: ::hosgeldi ::jester:: ::lolabove ::xtongue: ::bira01:: ::sorcerer ::cheeeeer ::sm_smile ::sefereee ::wackoo:: ::haapppy: ::biggrinn ::blusssh: ::deliir:: ::dalga:: ::baaas:: ::pulp:: :thumright ::koop:: :bestmt: :rendeer: ::deliir:: ::alkiis:: ::biggrinn ::haapppy: ::sefereee ::sefereee ::friends: ::cheeeeer ::cheeeeer ::bira01::

arkadaşlar ya ben var ya neyapacağını bilemeyen bir site üyesiyim gönlüm herkese açık ama bana bir türlü ortak seçenek yokmu aranızda olmaktan mutluk duyacağım şimdiden görüşmek üzere

SAVASXXL' Alıntı:
Cumartesİ AkŞamdan Gelmeyİ DÜŞÜnen ArkadaŞ Varsa EŞİmle Beraber Gelmeyi DÜŞÜnÜyorum..
Ama Yalniz Gemeyiz Sanirim ÇÜnkÜ Yolu Tam Olarak Tanimiyorum ...
savaş abi yalovadan bursa yönüne giderken orhangazide iznik diye bir tabela var oradan çook keyifli bir yola girip iznik e geliyorsun
iznikte bulamadın mı
alo dostdark:0538 617 14 85
hemen sizi alıyorum:cat:
bu arada hatırlatayım dedim
galata daki Barış kardeşimizde gitarını alıp orada olacak yani cumartesi akşamı galata akşamının daha eğlencelisi olacak:cat: :rendeer:

berkforce' Alıntı:
arkadaşlar ya ben var ya neyapacağını bilemeyen bir site üyesiyim gönlüm herkese açık ama bana bir türlü ortak seçenek yokmu aranızda olmaktan mutluk duyacağım şimdiden görüşmek üzere
dostum biz Mevlana gurubuyuz ne olursan gel
atla motoruna cumartesi iznik e gel ve bize söyle hayatında bukadar eğlendin mi:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar