[MT İstanbul]15-16 Tem 2006/DOSTDARK kamp2(Sayfa 25'ten itibaren fotoğraflar eklendi)

camadan' Alıntı:
Ohh Herseferİnde Bu Ön Komİte İŞİnİ Bensİz Yapiyonuz Kiziyom Yaw

abi ehliyeti al kırmızı DEALIM le bol bol gideriz..
gidilecek yer çoookkkkk...:)

arkadaşlar yerimiz güzel çamur atmayalım diğer yerlerede gider kalırız..
zaman çoookkk...

intercom' Alıntı:
amaniiin..... ben bi bng tutum, 20 ytl ne bekleyebilirimki? ne olur ne olmaz icin yanima bi de carsaf alicagim :queen:
amac beraber olmak, keyif almak! bosver sen o kurdu hiic dinleme onu, baktik olmuyo gideriz bi otele....

oki...:)öyle yaparız...suyu bulandırmayayım ben..:cat:

intercom' Alıntı:
aslinda var, var olmasinada 1) ne zaman cikmayi düsünüyorsun? 2) nasil bir motorla katilacaksin? 3) ne yazikki BNG ler dollu :(

O zaman çadır bulcaz demektir. Kampta çadır kiralamıyorlar mı yahuu? pek çok kampingin 2 kişilik kiralık çadırları vardır.. Zaten kalacağımız 1 gece onda da sabaha kadar geyik yapıp eğleniriz bi uyku tulumu içinde de sızarız, yeri pek dert etmiyorum da hatun olunca iş değişiyor.. :)

Neyse motosikletim Honda Dylan 150 cc. Scooter. Göztepe'den yola çıkacağım. Eskihisar rotası izleyeceğim haliyle..

Cumartesi kesin olmamakla birlikte 12-14 arası çıkmayı düşünüyorum ortak karara uymaya çalışırım. Ama 12 den evvel çıkmam biraz zor.

Günaydın MT halkı,

Nasılız,

bakın yarından sonra iznik vaaaaaar :queen:

günaydın arkadaşlar..
iznik gezisi, için gelecek olan herkesin, ilk sayfada yazılan saatlerde olması gereken yerlerde olmaları gerekiyor..lütfen tekrar gözden gecirelim

arkadaşlar ido feribot ile gelecekler bilet işlerini halletsinler valla yoksa eskihisara kadar yolculuk yapacaklar

Çadır ve uyku tulumu işimi hallettim çok büyük ihtimal (bi aksilik çıkmazsa) cumartesi öğlen yola çıkıyorum ve orada oluyorum. Cumartesi sabahtan gidemeyecek benim gibi öğlen gidecek arkadaşlarla gitmeyi tercih ederim ama sanırım @intercom var başka isime rastlayamadım..
Neyse görüşmek üzere.. ben buralardayım :)

arkadaşlar dönüşte ortada kalmamak için dönüş yerlerinizi ayırtınn..
pazar 15,45 yer ayıttım ben..:)

evet gidiş tamam da dönüşü mutlaka ayırtın benim dönüşüm biraz uzun yoldan olacak sanırım 2000 km falan

Çok özür diliyerek gelemeyeceğimi bildiriyorum.:pale: cumartesi günü iş yerinde sayım yapılacak.Ne söylesem boş.Deli gibi eylenceksiniz yine.Offf düşündükçe deli oluyorum.:pr: Sizlere hayırlı yolculuklar.:pale: :pale: :pale:

yarın akşam gidecekler
ctesi 7:30 ile gidecekler
ctesi 9:30 ile gidecekler
ctesi eskihisar yolcuları

pazar günü birlikçiler

haydi bir iki kalkıyor kalkıyooooor

ErdoganAktas' Alıntı:
Neyse motosikletim Honda Dylan 150 cc. Scooter. Göztepe'den yola çıkacağım. Eskihisar rotası izleyeceğim haliyle..

Cumartesi kesin olmamakla birlikte 12-14 arası çıkmayı düşünüyorum ortak karara uymaya çalışırım. Ama 12 den evvel çıkmam biraz zor.

peh peh peh olurda bu kadar mi olur?? bende 12 den evvel cikamiyacagim, bende 150 cc lik bir scooter ile katilacagim ve benimde bir bayan articim var :) eeee nerde ne zaman bulusuyoruz? bu aksam kisaca bi özgürlük parkina ugrayabilirsen plan proje hazirlariz???

camadan' Alıntı:
arkadaşlar ido feribot ile gelecekler bilet işlerini halletsinler valla yoksa eskihisara kadar yolculuk yapacaklar
:pr: :pr: evet mesela ben ido da erken saat de yer kalmadığı için eskihisardan gideceğim:pr:

arkadaşla belki bir çoğunun haberi vardı başaıme gelen bir olaydan dolayı ben antalya mt den hakan geziye gelemiyorum rahmi abi bir çok kişiye anlatmış olayı destek veren herkese teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar