[MT İstanbul]15-16 Tem 2006/DOSTDARK kamp2(Sayfa 25'ten itibaren fotoğraflar eklendi)

camadan' Alıntı:
hayırdır be nedeni bilmeden böyle bi şekilde yazmışsın olmadı kardeşler

önce şu çarşamba bi konuşalım bakalım yaw
:cat: evet ya çarşamba buluşalım dereyi görüp paçaları sıvayalım:cat:

yaw arkadaslar, ciddi ciddi bi sorum olucak, BEN nerden bi motor kiralarim??? sehir ici icin 150 lik bi scooter aldim beni ise götürsün getirsin diye. asil motorumu halen almanyadan getiremedim (zavallim boynu bükük, yalniz basina bekliyo beni gurbete).
simdik hem 150cc scooter, hem artici, hem benim göbegim fazla gelmsein zavali Cinliye? yok mu kiralanacak bi MOTOR yaaaa???

cik cik cik .... ayip ettiniz be dostlar, bi soru sorduk cevap yok... hemde sizin gibi keyif adamlarindan.... :salut: kim beklerdiki bunu?
alacaginiz olsun...... 20 yssinda bayanim bi yardim edin deseydim atlardiniz dimi? kirdiniz kalbimi walla:pale:

siz gidin o zaman eylenmeye, ben gelirim tingir mingir arkadan

intercom' Alıntı:
yaw arkadaslar, ciddi ciddi bi sorum olucak, BEN nerden bi motor kiralarim??? sehir ici icin 150 lik bi scooter aldim beni ise götürsün getirsin diye. asil motorumu halen almanyadan getiremedim (zavallim boynu bükük, yalniz basina bekliyo beni gurbete).
simdik hem 150cc scooter, hem artici, hem benim göbegim fazla gelmsein zavali Cinliye? yok mu kiralanacak bi MOTOR yaaaa???
BI YERLERDE OKUDUM AMA SITEDE BAKMAN LAZIM YA BENDE BAKIM

intercom' Alıntı:
cik cik cik .... ayip ettiniz be dostlar, bi soru sorduk cevap yok... hemde sizin gibi keyif adamlarindan.... :salut: kim beklerdiki bunu?
alacaginiz olsun...... 20 yssinda bayanim bi yardim edin deseydim atlardiniz dimi? kirdiniz kalbimi walla:pale:

:salut: :salut: peki ben kiminle tıngır mıngır gideceğim:salut: :salut:

arkadaşlar üzülerek söylüyorum ben gelemiyeceğim size şimdiden iyi eğlenceler ...:pr:

dostdark' Alıntı:
:salut: :salut: peki ben kiminle tıngır mıngır gideceğim:salut: :salut:

yapma sonercigim, sen hem zayif, hem yakisikli, hemde arkasinda articisi olmayan hemde RACING SCOOTER lerin en hizlisina sahib bir MT cisin. ucaaaar gidersin....

intercom' Alıntı:

ehliyeti olmayanlardan al bence motoru.
kiralama çok pahalıya gelir.
2 gün için , çin malı 250 cc bir motorun yarı parasını verirsin.

intercom' Alıntı:
yapma sonercigim, sen hem zayif, hem yakisikli, hemde arkasinda articisi olmayan hemde RACING SCOOTER lerin en hizlisina sahib bir MT cisin. ucaaaar gidersin....
ya asıl derdim 600f ve 1000rr lar bana yetişemiyor yine yanlız kalıyorum:salut:

Cumartesi,15 Temmuz Kiyikoy'de sizi aracagiz:bounce: Biraz uluslararasi iliskileri gelistirmek icin::zwink:: Ingilizce konusanlar olacak umit ediyorum

Alex-Bg' Alıntı:
Cumartesi,15 Temmuz Kiyikoy'de sizi aracagiz:bounce: Biraz uluslararasi iliskileri gelistirmek icin::zwink:: Ingilizce konusanlar olacak umit ediyorum
ben tam anlamadım:silent: biz iznik e gidiyoruz
yabancı dil dersen hepsi var (tanzanza bile):queen: :queen:

Alex-Bg' Alıntı:
Alex Sana Özelden de yazmıştım. Kıyıköy'e Gitmiyoruz değiştirdik geziyi Bursa İzniğe gidicez. Topiğin Ön Sayfasında var... Bursa /İznik.
Ne otivam KIYIKÖY. As Otivam Bursa/İznik.

dostdark' Alıntı:
ben tam anlamadım:silent: biz iznik e gidiyoruz
yabancı dil dersen hepsi var (tanzanza bile):queen: :queen:

Ben anlamistim galiba, forum'da bir yerde Kiyikoy'de gideceksiniz okudum:cyclopsan vah vah

Rahmi&Halime' Alıntı:
Alex Sana Özelden de yazmıştım. Kıyıköy'e Gitmiyoruz değiştirdik geziyi Bursa İzniğe gidicez. Topiğin Ön Sayfasında var... Bursa /İznik.
Ne otivam KIYIKÖY. As Otivam Bursa/İznik.

Rahmi, ozel mesajin almadim. Arkadaslari ile nereden gecegimiz yine dusunegiz

Son düzenleme:
haydi kalkıyor gemi...

ah o gemide bende olsaydım
açık denizlere yol alsaydım
vızgelirdi dünya bana
MT'nin yanında olsaydım

haydiii izniğe bir iki

hadi topik, güüzel topik, canim topik..... iih iihhh

bu ara bungalow filan kalmamis :( bitmis, gitmis...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar