[MT İstanbul]15-16 Tem 2006/DOSTDARK kamp2(Sayfa 25'ten itibaren fotoğraflar eklendi)

ferni' Alıntı:
sen ersene sitem et sadece! ben de sana sitem ediiim, muzo ne diim, sen de beni es gec, beni unut! tamam kardeşim tamam, bak cok kırıldım coook:p
ulem ben de cumacıyım. ben deeee! ama senle takılmııcam işte küstüm :p :p :p

Aaa Cerencim daha yeni okudum, üzülmeee nolur seni unuturmıyız hiç.

Ben Motorla cıkacam İstanbuldan saat 15 gibi gidip 18 de Ahmetle ( Bruce ) la buluşcam işyerinde. Ordan tıngır mıngır Mekana akacaazzzz.
Seninle orda buluşuruz.:rendeer: :rendeer: :rendeer:

tmrbaykal, ne oldu o güzelim sakalarina beeeee ????

arkadaslar, kamp ile görüstüm, HALA 2,3 odamiz bos diyo. gecesi 20 YTL den veriyorlar. fazla bir sey beklemeyin ama yinede yatacak bi yatak ve banyo mevcut mus BNG lerde.

Bu ara giden gidene cumadan yolla cikan mi istersin, 7:30 vapuruna rez. edenmi....., yolculukta bir organasisyon ( muhahha türkcem batsin emi) yok mu, yaw?

önemli olan mekanda buluşma intercom, orada eğlencez onemli olan ikinciside bu

LİSTE YAPIN ARKADAŞLAR, HAZIRLIK YAPIN ARKADAŞLAR, SONRA .... :pr: :pr: :pr: :pr:

:cat: :rendeer:

Son düzenleme:
çokgüzel bişey ya senelik iznimize sizlerle başlamak varya süper muhteşem. sabırsızlanıyorum. cumartesi gelmez artık.

camadan' Alıntı:
çokgüzel bişey ya senelik iznimize sizlerle başlamak varya süper muhteşem. sabırsızlanıyorum. cumartesi gelmez artık.
siz olmadan kampın tadı çıkmazdı:rendeer: :rendeer: :rendeer:

camadan' Alıntı:
:pr: öfff gel cumartesi gel

gelmee cmt gelme :salut: bende gelcem yakında yanınıza,akşam babamlarla konuştum bi pazar göndercekler belkiiiiiii :pale: tabi karar değiştirmezse :silent: aman biricik kızını ayıramıo yanından :pr: :pr: ne olur bir gün gelsem yaaaaaaaa....

dishy' Alıntı:
gelmee cmt gelme :salut: bende gelcem yakında yanınıza,akşam babamlarla konuştum bi pazar göndercekler belkiiiiiii :pale: tabi karar değiştirmezse :silent: aman biricik kızını ayıramıo yanından :pr: :pr: ne olur bir gün gelsem yaaaaaaaa....
babanıda al gel:cat:

dishy' Alıntı:
pastayı ben yerim ama kimseye yedirmemmmmmmmm :queen:
bir iki gün içinde antalyadan 12 motorcu dostumuz yola çıkıyor al bohçanı kaskını getirsinler seni:rendeer:

dostdark,kusura bakmayın abicim.Bu kampa çok katılmak istememe rağmen 15 ve 16'sında full çalışıyorum.Size iyi eğlenceler.

ALBATROS-FB' Alıntı:
:farao: :farao: ERSEN GELMIYORSA BIZDE YOKUZ ALBATROS ve ALBATROS-FB:farao: :farao:

hayırdır be nedeni bilmeden böyle bi şekilde yazmışsın olmadı kardeşler

önce şu çarşamba bi konuşalım bakalım yaw

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar