[MT İstanbul] 14 Ocak '11 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

Üstad seninle tanışmak istiyordum kaçırdım. Üzüldüm şimdi.
Yalnız her seferde dürümler dahada lezzetli geliyor.
Ya ortam hergeçen gün daha da ısınıyor yada adamlar dürüm yapmayı yeni yeni öğreniyorlar :)
Birdahaki sefere tanışmak dileğiyle

ilk gelenlerden dik..... 21 civarı çıktık.... nasip kısmet bir dahaki sefere diyellim...,

dip not ( antibiyotik gibiyimdir alışkanlık yaparım... beni tanıdınmı bırakamazsın ) bak benden söylemesi...:p:p:p:p:p:p

En kısa zamanda fotoğrafları bekliyoruz arkadaşlar. Gelemedik bari ortamı görelim. Bu arada afiyet olsun herkese..

ilk gelenlerden dik..... 21 civarı çıktık.... nasip kısmet bir dahaki sefere diyellim...,

dip not ( antibiyotik gibiyimdir alışkanlık yaparım... beni tanıdınmı bırakamazsın ) bak benden söylemesi...:p:p:p:p:p:p

Benim içinde aynı şey söylerler :) bu durumda endikasyonlara ve etkileşimlere bakmak lazım. Yan etki olmasın sonra :p:rendeer:

yaw sen bilmiyormusun bu ybr ler 150-160 hatta yerine göre 180-190 gidiyor...:queen:
yahu 250 kiloluk et yığınıyla ybryi nasıl kapatayım?? 80 le devam ettik.bi ara yokuş aşağı 90 oldu gaz kestim..zaten motor arada bir 3 kişi binmeyin diye uyarı veriyordu:p
bu durumda senin km saatinden şüphe duyman gerekiyor sanırım...:)

abi km saatim sapa sağlam..
hem sensörlü km ile hemde gps ile ölçtüm sapma yok birebir...
demek sizi geçtiysemde farketmedim....
sağlık olsun...

bak o olabilir.geçmiş olabilirsin..biz soldan gitmedik sağdan devam ettik..bi ara trafik kilitlendi..eğer soldan gittiysen o arada geçmiş olabilirsin bizi..
e ne diyelim geçmiş ol.:cat::p

hepinizin ayağına sağlık.
güzel oldu.
yarın fotoğrafları ayıklayıp çekmeyi becerebildiysem atarım .
bu arada fotoğraf konusunu açarsınız artık.

Güzel bir akşam oldu Görkem de süpriz yaptı uzun zamandır görmüyordum iyi oldu.
Hem muhabbet hem dürümler harikaydı emeği geçen arkadaşlar saolsun :cat:

Etkinlik Fotoları ve muhabbete bu alttaki başlıktan devam edelim arkadaşlar..

down-emoticon-arrow.gif

http://www.motosiklet.net/forum/etk...14-ocak-11-cuma-durum-etkinligi-fotolari.html

Son düzenleme:
benim açımdan çok güzel bir etkinliğe katıldım kısa sürdü szlerle tanışmama vesile oldu bir başka etkinlikte görüşmek üzere emeği geçen ve düzenleyen engin arkadaşımıza arkadaşları teşekkür:rendeer: ederim...

bu arada samet arkadşımıza ayrıca çok teşekkür ederimsağ olsun var olsun aranızda bulunmama vesile oldu getirdi götürdü çok sağolasın ..:rendeer:

ve ramazan arkaşımız unnamed ismini hatırlayamadım diğer arkadaşlarada ayrıca tşk ederim.. :rendeer:

güzel bir akşamdı katılımcı arkadaşlara ve toplayan Engin hoca'ya teşekkürler.resimlerin üzerine isimleri eklersek arkadaşlar daha iyi birbirlerini tanımış olur.

benim açımdan çok güzel bir etkinliğe katıldım kısa sürdü szlerle tanışmama vesile oldu bir başka etkinlikte görüşmek üzere emeği geçen ve düzenleyen engin arkadaşımıza arkadaşları teşekkür:rendeer: ederim...

bu arada samet arkadşımıza ayrıca çok teşekkür ederimsağ olsun var olsun aranızda bulunmama vesile oldu getirdi götürdü çok sağolasın ..:rendeer:

ve ramazan arkaşımız unnamed ismini hatırlayamadım diğer arkadaşlarada ayrıca tşk ederim.. :rendeer:

abi seninle tanıştığıma memnun oldum.. en kısa zamanda yalovaya köfte yemeye geleceğim...

Dün akşam bende ordaydım hoş motorum yoktu ama...:)

Tanıştığım arkdaşlar belki hatırlar uzun ve biraz iri sürekli motorlara bakan biri. Adım Recep bu arada belki hatırlamışsınızdır.
İnşallah bi sonraki etkinliğe motorumla katılırım.
Nickim rcptmz
1- Osbourne
02- Hersekli
03- The Dude
04- mehmet tufan
05- tombo
06- Kelleci
07- umarsız
08- unnamed
09- overcloud
10- TEKTEKER_RAMÇO +3
11- emrello
12- Reşit
13- RunemagicK
14- CityRider
15- furkanmg
16- mezit
17- sametagir
18- babaçi
19- MotorKafa
20- siyahatmaca
21- mtrsz hyt=:(
22- _UnReaL_
23- Arjantinli69 + 4
24- arslanfb
25- Tohana + 2
26-Mahonyy
27- hattat_hasan
28-rcptmz

Ünal seninde yüzünü gören cennetlik olacak yaw..nerelerdesin sen???

Selamlar Usta...
Biraz yoğunum bu aralar..İşsiz güçsüz oturmadan sonra yoğun bir temponun içine girdim..
Ama kalbim siz dostlarla...
Şu dürüm toplaşmasından geç haberim olmasaydı bende orada olmayı çok isterdim gerçekten..
Özledim dostları...

1 saatliğine uğrayabildim iş yoğunluğundan ötürü. ama ordaki sudabatmayanadam arslanfb ve daha ismini hatırlayamadığım bir kaç kişiyle çok hoş sohbet ettik. harika bir akşamdı herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar