Jes evleniyo yakın zamnada, hemde çok yakın :cherry:
Nikahtan sonra konvoy yapıcaz, arka lastiğimi feda edicem bacoma
Geceside bi göbek atalım dimi ::winkwink
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------
Sen gel yeter, çıtır tavuk die seni yeriz ::winkwink
sen beni cıtır görüyorsan başkasına bırakma sen ye beni :queen:
bu kadarda açık olmaz ki +++18![]()
sen beni cıtır görüyorsan başkasına bırakma sen ye beni :queen:
Seni yerim z.çmam :queen::queen:
ay elimdeki resimimi atsam bunun üzerine hani gecen akşam kucagına aldıgın bebek resmi:queen:
bu kadarda açık olmaz ki +++18![]()
tüm motorcular kardeştir olmaz öle şey...ama Gökhanda yakışıklı adam yav...Güneş gibi çocuk...![]()
yaniiiiiii:queen::bounce:
Cumartesi akşamı bir konu açmaya çalıştım siteden gelen yazıda yöneticiler inceleyecek falan diye bir şeyler yazdı.Konuda açılmadı bana cevap yazısıda gelmedi.Benmi bir hatalı işlem yaptım yoksa benimi kaale almadılar onu bileyim kardeşlerim.Saygılarımla 0533 395 93 04 tünal demirkaya 24 saat telefonum açık kardeşlerimmmmmmmmmmmmmmm,r:
Cumartesi akşamı bir konu açmaya çalıştım siteden gelen yazıda yöneticiler inceleyecek falan diye bir şeyler yazdı.Konuda açılmadı bana cevap yazısıda gelmedi.Benmi bir hatalı işlem yaptım yoksa benimi kaale almadılar onu bileyim kardeşlerim.Saygılarımla 0533 395 93 04 tünal demirkaya 24 saat telefonum açık kardeşlerimmmmmmmmmmmmmmm,r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------
Sayın aklileos olayı sana havale ediyoruzzzzzzzzzzzzz.Öptim kardeşim
Bal dök yala yani Gökhan kardeşimizi...
Duyurulara açtıysan bu standart bir uygulama...ama ne topiğin açılıyor ne sana geri dönüyor bir yetkili...anca öle bön bön bakınıyon...buda ayrıo bir mevzu...yanlış birşey yok bence ama iş paylaşımında bir sorun olduğu için o görev kimdeyse o kişinin onlıne olmasını bekleyeceksin galiba...bu benim kişisel görüşümdür...olaylar bugüne kadar bu şekilde geldi...şimdi yönetime bildir butonunu kullanıcam ve sana öyle bilgi gelecek hep böyle oldu...
tüm motorcular kardeştir olmaz öle şey...ama Gökhanda yakışıklı adam yav...Güneş gibi çocuk...![]()
hacı sen bu taksimde çalışma işini bırak bak gittikçe değişiyorsunnnn
one ole ay may dikkat diyorum cigangir taraflarına sen fazla gitme..erayı gönder..:queen::queen::queen::queen:
hava soguk...
bu serin ama güzel havaları fırsat biliyoruz...
içimizi ısıtıcak bir bardak çayın yanında güzel bir sohbete davet ediyoruz hepinizi...
neredemi içicez çayımızı?
vefakar kafede
vefakar kafe - Vefa (Vefa bozacısını geçince 100 mt ileride)
saat: 20:00
14.11.2009 cumartesi
ben davet ettim... e atalarımız davet icabet gerek demiş... e buyrun o halde :wiinkk: :rendeer:
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.Hafta sonuna hazırlan ya yola çıkacağız yada kayak yapacağız.
gelelenler için listede yapalım
1- fenerist
2- .........?
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------
Sayın aklileos olayı sana havale ediyoruzzzzzzzzzzzzz.Öptim kardeşim
sen geliyorsan ben gelmiyorum![]()