[MT İstanbul]13 Mayıs Beer’s Haydi Buluşalım Yorumlar ve Fotoğraflar

nurrem' Alıntı:
*Kimsenin yardımı olmadan buldum ve açtım tanışma topicini
*Kimse ile çay içmedim
*Hepinize ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
:rendeer:
:silent: :silent: ozaman ben başka biriyle çay içtim:silent: :silent:
kız arkadaşda hiç uyandırmadı ben nurrem değilim diye:p (eee bulmuş yakışıklı vip i dimi ya:queen: )
neyse nurrem sana bir çay borcum olsun:wiinkk: yanlışlık için özür:queen:

nurrem' Alıntı:
*Kimsenin yardımı olmadan buldum ve açtım tanışma topicini
*Kimse ile çay içmedim
*Hepinize ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
:rendeer:

canım ya sana inanıyorum çay içmemişsinizdir. söz konusu olan soner se asla çay olayına inanmam zaten.Çünkü adam seyyar tekel bayii :queen: neyse ben sana buradan tekrar hoşgeldin demiş olayım biz beraber çay içeriz canım.

jasmine' Alıntı:
hayırlı olsun vedo ,demek sende aşıklar tayfasına katıldın seni seni saman altından su yürütmek ha. sanırım bu kız senden motosiklet eğitimi alacaktı dimi sayın hocam? :mrgreen: motor kullanma konusunda benim kadar iyi değilmiş duyduğuma göre. :queen: neyse ayşe şule bilgiç yengeme selamlar :rendeer:
yasemincim motor kullanmak konusunda kim senden iyi olabilirki::23343:: ::23343:: ::deliir:: ::deliir:: ::dalga:: :queen: ::cekic:: ::cekic::

dostdark' Alıntı:
:silent: :silent: ozaman ben başka biriyle çay içtim:silent: :silent:
kız arkadaşda hiç uyandırmadı ben nurrem değilim diye:p (eee bulmuş yakışıklı vip i dimi ya:queen: )
neyse nurrem sana bir çay borcum olsun:wiinkk: yanlışlık için özür:queen:

tamam dostum ya çırpınma bak üzülüyorum yani söz sana şöyle hanım hanımcık güzel bi kız bulacaz bizim siteden olmasa da başka sitelere gideriz kız istemeye. komplekse girme seni seviyoruz en azından çay içtiğinize inanmış gibi de davranabiliriz yeter ki sen üzülme.

jasmine' Alıntı:
canım ya sana inanıyorum çay içmemişsinizdir. söz konusu olan soner se asla çay olayına inanmam zaten.Çünkü adam seyyar tekel bayii :queen: neyse ben sana buradan tekrar hoşgeldin demiş olayım biz beraber çay içeriz canım.

Sevinirim en kısa zamanda tanışmak üzere :wiinkk:

Super Moderator
jasmine' Alıntı:
tamam dostum ya çırpınma bak üzülüyorum yani söz sana şöyle hanım hanımcık güzel bi kız bulacaz bizim siteden olmasa da başka sitelere gideriz kız istemeye. komplekse girme seni seviyoruz en azından çay içtiğinize inanmış gibi de davranabiliriz yeter ki sen üzülme.
yasemincim bana yok mu banaa:queen: :queen:

jasmine' Alıntı:
:flower: :flower: :flower: ::pulp:: ::pulp:: ::pulp:: ::haapppy: ::haapppy: ::biggrinn ::biggrinn ::sefereee ::sefereee ::cheeeeer ::cheeeeer ::friends: ::friends: ::bira01:: ::bira01::

Super Moderator
jasmine' Alıntı:
olmazmı canım kardeşim alo... çöpçatan bilim merkezi buyruunnnn :rendeer:
beni tanıyor artık herkes sende tanıyosun artık ayrıntıları 28 mayıs konuşuruz yada msn warsa ordan da konuşuruz özelden bi ulaş bana bakimm:rendeer:

CBR1000RR' Alıntı:
bende bende bende mümkünse asker yolu bekleyebilen biri olsun mesela perilllll :queen: :queen:
olm senin ki hazır zatem ben perilin tepesindeyim aklın burda kalmasın çekeriz onun kulağını kardeşim beni,m:rendeer:

Son düzenleme:
alper_tim' Alıntı:
olm senin ki hazır zatem ben perilin tepesindeyim aklın burda kalmasın çekeriz onun kulağını kardeşim beni,m:rendeer:

yok abicim zorla güzellik olmaz ama ben bi geleyim ozmn benden kaçışı yok bu arada bu yazılanları çiğdem gördüğü an benim ölüm fermanım yazılmış demektir.

N yapayım motorcusun dediler kızı vermediler bende motorcu arıyorum sen çıktın karşıma :queen: :queen: :queen:

Ablamdanda (vınvın) ok aldım zaten güzel dedi gelince istemeye gelicem ablamla :rendeer:

Super Moderator
CBR1000RR' Alıntı:
yok abicim zorla güzellik olmaz ama ben bi geleyim ozmn benden kaçışı yok bu arada bu yazılanları çiğdem gördüğü an benim ölüm fermanım yazılmış demektir.

N yapayım motorcusun dediler kızı vermediler bende motorcu arıyorum sen çıktın karşıma :queen: :queen: :queen:

Ablamdanda ok aldım zaten güzel dedi gelince istemeye gelicem ablamla :rendeer:
olm o c.tesi edirne işi çıkmasaydı beerrs da kıyardık sizin nikahı yaaa ahh ahh gelemedim ki zamanında:queen:

eeee. güzel bir geceydi. dikkatımi çekenler; sadobey tebrik ederim hemen hemen her fotoda varsın gerek yandan alttan üstten heryerden girmişin fotolara :mrgreen: şu benim carfur dakini de bi zahmet bı bakıver hazır konusu acılmamısken :wiinkk:
fotolar için de teşekkürat ellerinize sağlık.
bazı arkadaşlar bisikletle geldiğimi öğrenince erkenden kactı goremedım bıle gecılecegınden olsa gerek.
vedo dun ıcın kusura bakma yaaa gelemedım yalova-cınracık-gemlık daha cazıp geldı cruiser yarısları vardı 500 cc lik :p
şahsı dusuncem bu grup 28 mayısı beklemez hele dostdark-antika ikilisi ki( kuruttular mekanı) kesin o zamana kadar bıseyler ayarlarlar gıbıme gelıyor bakalım gorcez bızde :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alooooooooooooooooo yakaladım sizi oğlumm bitttinizz iki dakka satışa gittik bi geldim neler olmuş yahu alan almış veren vermişşşşş:p
kara listeye alperid eekliyorum vben ona kıyacam nikahı bak göreceklerrrr iki dakka rahat durun be oğlum yaaaaaaaaaaa:mrgreen:

asker yolu beklerim günleri saya saya al beni kıyamam seni dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:queen:

ulen benide baştan çıkardınız ya sizi sizi ,asker de de bulucam seni nuriiiiiiiiiiiiii:p

Peril' Alıntı:
alooooooooooooooooo yakaladım sizi oğlumm bitttinizz iki dakka satışa gittik bi geldim neler olmuş yahu alan almış veren vermişşşşş:p
kara listeye alperid eekliyorum vben ona kıyacam nikahı bak göreceklerrrr iki dakka rahat durun be oğlum yaaaaaaaaaaa:mrgreen:

asker yolu beklerim günleri saya saya al beni kıyamam seni dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:queen:

ulen benide baştan çıkardınız ya sizi sizi ,asker de de bulucam seni nuriiiiiiiiiiiiii:p

Biliyodum karşılıklı olduğunu oooooooley oley oley fenerlisin ama olsun ben razıyım :queen: :queen:

kendimden eminim zaten seni baştan çıkarmak için herşeyi yaptım beee :queen: :queen:

kulağına sölerim nereye gideceğimi bak kıymet bil :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:cherry:

Peril' Alıntı:
hadi leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:cherry:

Neyse canım sen fener şokundan çık tekrar konuşalım :queen: :queen: :queen:

ya harbi akşam n oldu bee :queen: :queen:

bu akşam işin varmı :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar