[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

Biz de mötörcuları kardeş bilirdik yazık yazık :p :p :p Bol bol kilo yapsın emiii :queen: :queen:

hoş güzel oldu avrupa yakasına geçen arkadaşlarla kabataşta bir çay içelim dedik benim işim olduğu için eve gelmek zorunda kaldım ama 5 arkadaş kabataşta hala çay sigara ile boğaz manzarası karşında muhabbet ediyorlar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi bunun hacmi neee? kaç basıyo? kaç yakıyo? bende binebilirmiyim üstüne? ohh ne güzelmiş bee :queen:
yok bea benimki daha yüksek..
aga geçen bi baktım 200 deyim hiç annamadım..
bununla varya dağ bayır,dere tepe düzgit hiç bişeycikler olmaz..
diye uzadı gitti bitti muhabbet:salut:

gayet güzeldi dürümü söylemeye gerek yoktu gerçekten o da güzelldi hele ramço nun yol maceraları olmasa vakit hiç geçmeye bilirdi herhal de :)) Ramço sana seviyorum :salut:

Arkadaşlar ilerleyen saatlerde foto başlığını açacağım..
Yüklemeleri halledeyim önce..

Gelen, gelemeyen ehrkese teşekkürler..Tahminimden çoooook daha fazla kişi gelmişti..Sanırım bir ara 50 kişiydik..
Herkesle merhabalaşmaya çalıştıysam da arada atladıklarım varsa kusuruma bakmasın..

Muhabbeti ayrıca foto başlığında yapacağım :mrgreen:
Şu fotolar yüklensin hele..

@Osbourne: bu guzel org. için teşekkürler.

Vallahi o kalabalıkla senle muhabbet edemedik :)

emre ve ramço ile koyu bi muhabbete dalmıştık biz.

bi dhaki organizasyonu tophane'de yapalımmm sabaha kadar laflarız :)

güzel bir akşam oldu.sohbet ve dürüm güzeldi katılan ve organiz eden arkadaşlara teşekürler....

Evettttt

Başta organizasyonu yapan Osbourne:rendeer: sonra beni artçı olarak mekana götüren Nurullah kardeşime :rendeer::rendeer::rendeer: sohbetleri için katılan tüm arkadaşlara teşekkürler sanal olarak burdan yazılarını okuduğum birçok arkadaşı orda görmek çok güzeldi çok keyif aldım

Ama motorsuz olmakta bir o kadar kötüydü :pr::pr: katılım çok fazlaydı yemekler güzel sohbet güzel olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamadık resimleri merakla bekliyoruz.

gelenlerin ayaklarına sağlık,
söyleyenin diline sağlık.

güzel muhabbet oldu, yedik, içtik, eğlendik.

gidemeyenler benim gibi ler dürüm gününe gidemeyenlerin ağlaşması diye gezi düzenliyorum gelen varmıııı.:cherry::cherry::cherry:afiyet olsun sizlere.....

arkadaşlar gelememe sebebim arkadaşımın katolog çekiminin yetişmemesi. fotoğrafçıların değişmesi ve zaman kısıtlılığı 10a doğru bitt işi:(far olmasada gelicektik ama olmadı...

Son düzenleme:
tabı ya bız ıgne yıyelım evde yatalım boyleyarımyamalak sızler goturun durumlerı ohh mıs valla :) saka bıryana guzel olmus yahu hep devam edelım boyle seylere

Sende bu şans varken o geziyede gidemezsin bir aksilik çıkar mutlaka :queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

dün gece milletle çok dalga geçtim diom ya ALLAH CEZAMI VERDİ GALİBA:pale::pale::pale:
merak etme katılcam dediysem katılırım 29 ekim kortejde vardım.:)
o lafı dürüm diye yedirirdim sana ama sen dürüm yemişsin afiyet ola:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

dün gece milletle çok dalga geçtim diom ya ALLAH CEZAMI VERDİ GALİBA:pale::pale::pale:
merak etme katılcam dediysem katılırım 29 ekim kortejde vardım.:)
o lafı dürüm diye yedirirdim sana ama sen dürüm yemişsin afiyet ola:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

bir sonraki organizasyonda yedirmeyi denersin hem tanışmış oluruz :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar