coştu topik30dk'da 2 sayfa ilerlemiş konu, ben biraz geride kaldım
"arkadan bölmesin bizi bi tır fln allah korusun." sözü üzerine demiştim hoppalaa diye.
batıl inançlarım vardır bnim aklınıza getirmeyin böyle şeyler
muhabbet konu başlığında bu kadar iyi gidiyorsa, 13 kasim'in da cumartesi olduğunu düşünürsek baya uzun süre sürer dürümcüdeki muhabbet
bir çok buluşmayı kaçırdığım için üzülüyordum, şimdi bir çok üye ile tanışma şansı bulacağım için seviniyorum :rendeer:
Abilerim, ablalarım mekanın yakınlarından kadıköye vesait varmı varsa da çıkış saatine kalırmı ?
Hemen 100 metre ilerisinden gece 24:00'a kadar kadıköy'e ve üsküdar'a minibüsler kalkmakta..
Bunun haricinde son sefer saatini bilmiyorum ama gene 100 metre ileride otobüs durağı var, avrupa yakası dahil olmak üzere, bostancı, kaıköy, ümraniye vb. yönlere giden otobüsler var.[/QUOTE
Cevap için sağol abi.:rendeer:
abi feribotla gitmek isteyenler arkadaşlar saat 19:00 sirkeci harem feribot iskelesinde olacak inş. motor park yeri yazıyor orda beklenebilir gayet müsait bir yer..
Fanatik nickli arkadaş öncülüğünde gideriz ben gittim önceden ama yolu çıkaramam ilkinde hayrettin abi almıştı çamlıcadan bizi..
Feribotla geçecek arkadaşlarımızın tam sayısını netleştirirsek gecikebilecekleri bekleme şansımız olur. Feribottan sonrası ise kolay. Bu arada her ihtimale karşı adım, Sinan Akın numaram 0533-248 80 80 akşam görüşmek üzere.
ustalar yorum yapın farsız gidilrmi sizce
deneyeceğiz bu akşam valla okadar uzun yolu.
baktır iki dakka farlara niye riske giriyorsunki
arkadaş 6 da işten çıkcak ancak yetişiriz.
gösterme şansımız yok maalsf