[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- .....

oh oh oh...listeye bak...
maşallah maşallah...

tam beklediğim şey !

sonunda bir acemi olarak sıkı motor üstadlarından tiyolar alabileceğim bir organize !

ordayım nasip kısmet olursa :)

mavi prens bende avrpudan katılacağım şirketten (topkapı) çıkıcam yola istersen buluşup köprü kasmadan sirkeciden vapurla geçeriz hem deniz havası almış oluruz hem sohbetin belini kırarız :)

olur neden olmasın hasanlada görüşelim inşallah benimde bi işim çıkmaz kopar gelirim akarız :)

bi aksilik olmazsa gelicem,avrupadan geçerken bize katılmak isteyen arkadaşlar arayabilirsiniz
0505 442 39 36
:)

Bu iş böyle olmuyor, kendimce forum kuralı yazıp, konuyu kilitlemem lazım:p

1.3.8) Olcan Türkiye'ye dönene kadar, rakılı, dürümlü, çiğ köfteli, kokoreçli buluşma, toplanma yapmak yasaktır.:p

Gelebilen var, gelemeyen var; göstermeden, saklı gizli yiyin şu dürümlerinizi:)

Şaka bir yana, katılacak herkese iyi eğlenceler, afiyet olsunlar...

Şu serinin ilki, katılacakken, hatırlamadığım bir sebepten iptal olmuştu, deneyememiştim oranın dürümünü de, 1.5 ay sonraya denk gelecek bir buluşma için de planlara başlarsanız sevinirim.:)

Ule senin evinin dibinde yapıyoz etkinliği sen yaban ellerdesin biz ne edelim..:mrgreen:
Dönünce haber et bari de o vakit daha gizli bir oturum planlarız :mrgreen:

Bu kural bana uyar... :cherry:
Benim bu ayin 25 inde falan Türkiyeye gitmeye niyetim var...
Niyetimi gec, kesinlikle gidicem..
Olcan hemen kilitle böyle topicleri..
Ben sana giderken haber veririm acarsin topicleri tamammi.. :cherry:

Hmm takip ediyorum ben şimdi seni, sessiz ve derinden :)

Valla cuma akşamı " iş yemeği " diyerek eve geç gidebilirim sanıyorum. Gerçi Büyükçekmece'den Göztepe'ye bir dürüm için fazla yol olacak ama , dürüm bahane tabi. Cuma akşamı istanbul'da bayram trafiği olacak , trafik felç vaziyette olmazsa ben de geleceğim, adımı yazmayın ben yedek listede olayım :)

Selam görüşmek ve tanışmak dileğiyle,

Görüşelim, tanışalım..İlerideki toplaşmalara yol açalım..:)

Zonguldaktan öğlen çıksam akşama yetişirmiyim acaba? :pr:

Kesinlikle yetişirsin ama risk almadan yavaş gelmek gerek.. :)
Bu arada ciddi değilsin değil mi :silent:

tam beklediğim şey !

sonunda bir acemi olarak sıkı motor üstadlarından tiyolar alabileceğim bir organize !

ordayım nasip kısmet olursa :)

Görüşürüz cuma akşamı o halde :)

Bu arada, buluşup mekana gelmek için 3-5 kişi birlikte motor süreceklere önerim trafikte kesinlikle grup sürüşü yapmaya çalışmamanız yönünde olacak..
Trafikte herkes serbest gitsin belirli bekleme noktaları olsun oralarda tekrar toplanıp yola devam edin bence..
Grup sürüşü (eğer 15-20 motor değilseniz) trafikte inanılmaz riskli..

Valla sabırsızlanıyorum bende hee :mrgreen:

Güncel Liste

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- .....................?

ousborne usta geçen seferki toplantıda fotolara baktımda merak ettim boy kilo nedir senin ?

Güncel Liste

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34

Dürümü iyiydi mekanın hocam, bu sefer kalabalık olacağız daha tatlı gelir

Engin hocam..
Mekan nasıl bi yerdir bilmiyorum ama bu kadar adamı ağırlayabileceklermi..?
sonra kaliteden ödün vermeyelim..:mrgreen:

Yine herkes birbirinine güvenmesede birisi bari fotograf makinesi getirse bari :) ben yeni sattım benden hayır yok. Geçen sefer mutlaka birinde vardır canım diye almamıştım :)
Bu arada yine 50cc ile gelicem inşallah hadi bilmem nereye de gidelim diyen çıkmaz... Çıkarsada başa ben geçerim :)

Yine herkes birbirinine güvenmesede birisi bari fotograf makinesi getirse bari :) ben yeni sattım benden hayır yok. Geçen sefer mutlaka birinde vardır canım diye almamıştım :)
Bu arada yine 50cc ile gelicem inşallah hadi bilmem nereye de gidelim diyen çıkmaz... Çıkarsada başa ben geçerim :)

Tek derdin fotoğraf makinesi olsun usta..
Allah başka dert vermesin..
ben getiririrm..:)

Delenekselleşmeye doğru giden D-S-M-DOrganizasyonu :p

Güncel Liste

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22-Arjantinli69
23-
24-
o akşam gece nöbetine gideceğim işe giderken bir uğrar iki lafın belini kırarız :p.Ünal yer baya güzel ama sayı arttıkça bende düşünüyorum sığarmısınız diye.
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etk...um-yiyoruz-biz-etkinligi-3.html#ixzz14o56ql6T

ahanda en çok merak ettiğim adamda burda mehmet tufan :) DoRock tan hatırlamıyorum abi seni ilginç bi şekilde :silent: neyse artık tanışırız beraber dorock yaparız... viking metal amon amaaaaaaaaaartthhhhh ::xrock::

o gün 24 saatten falza uykusuz çalışmam gerekiyor.inşallah bir aksilik çıkmazsa gelmek isterim.bu arada pendik civarından gelecekler bir toplanma noktası belirlerlerse sanırım güzel olur.mekanı bulmak zor olurmu bilmiyorum...

Osbourne aslında ciddiyim ama kendime güvenemiyorum yeterince. 350 km yol ve de yarısı otoban. Henüz 1700 km yaptım kırmızı şeytanımla. Uzun yolda 125cc durumları korkutuyor beni biraz :pale:

ben ve skutır' ımdan +1

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24-

ousborne usta geçen seferki toplantıda fotolara baktımda merak ettim boy kilo nedir senin ?

Boy 187 cm kilo 120 küsur..
Gelince yakından inceleyebilirsin beni :p:mrgreen:

Engin hocam..
Mekan nasıl bi yerdir bilmiyorum ama bu kadar adamı ağırlayabileceklermi..?
sonra kaliteden ödün vermeyelim..:mrgreen:

Bugün konuştum mekan sahipleriyle..Bahçeyi uygun şekilde dizayn edecekler..30 kişiyi de kaldırır 40 ı da dedi adamlar..Masaları ortaya toplayıp etrafı komple sandalye ile hazırlayacaklar..Sandalye sıkıntısı yok bu sefer :)

Yok bu sefer bende tedarikliyim..Foto makinesi sorunu yok :)

Acep künefe var mıdır?:silent:

Künefe mafiş..Ama gününe göre değişmekle birlikte çeşitli sütlü tatlılar var..Kendi imalatları gene..
Acaba künefe de söyesem mi hazırlasınlar 10-15 tane?

o gün 24 saatten falza uykusuz çalışmam gerekiyor.inşallah bir aksilik çıkmazsa gelmek isterim.bu arada pendik civarından gelecekler bir toplanma noktası belirlerlerse sanırım güzel olur.mekanı bulmak zor olurmu bilmiyorum...

Aslında çok kolay yerde..Pendik'ten Harem'e doğru ilerlerken Göztepe köprüsüne gelince sağa dönülerek Libadiye Caddesine çıkılıyor..Çamlıca sapağı oluyor sanırım..
Libadiye'ye çıkınca dümdüz devam edip sol kolda, Soyak Sitesi, 3M Migros geçiliyor ve dümdüz devam ediliyor..
Sonra bir köprü üzerine geliniyor..
Altta TEM'den geliş var..
Bu köprüye gelince sola yanaşıp köprü bitiminden sola sapılıyor..
Köprü bitiminde Ömür Fırın var..
Soldan devam edince mekan 150 mt ileride solda görülüyor..

Osbourne aslında ciddiyim ama kendime güvenemiyorum yeterince. 350 km yol ve de yarısı otoban. Henüz 1700 km yaptım kırmızı şeytanımla. Uzun yolda 125cc durumları korkutuyor beni biraz :pale:

Valla elbette gelmeni çok isteriz ama açıkçası tavsiye etmiyorum..Hem cc düşük, hem sürüş tecrübesi az hem de uzun yolda bir yere yetişme psikolojisiyle sürüş çok riskli olur..Zaten kendine güvenemiyorsan hiç zorlama..Bir de dönüşü var..
Sen bilirsin ama bence risk alma..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar